Eşler arasında yalan yardım kızlar

Zaten beklenti içine girerse, olan konu sahibine olur.
Adam 7 yıldır düzelmek isteseydi düzelirdi
Farkında olmadan altı delik çuvala habire buğday-arpa doldur daha 200 m
gitmeden yola saçılır heba olur onca emek konu sahibininkide öyle 7 senedir boşa kürek çekmek gibi birşey elde bir çocuk.

öle oluyır zaten ama ben ne yapıcam bılmıyorum bu durumda nasıl duzeltırım evlılıgımı bıtıremek ıstemıyorum ama son carem de o
Bravo sana halada evliliğmi diyebiliyorsun ya neysem kurtar bakalım umarım kurtarırsın....

Çok zor değişmez bu adam idare edeceksin evlilik 2 kişilik yaşanır seninki zyni evde ayrı ayrı adam kendine yaşıyor sende çocuğunla ayrı ayrı nesi evlilik bunun idare ettiğin süre içinde yürür gider bi şekilde iste

Ya bence kahveye fazla takılması da buyuk sorun bi kere alıştımı bırakmaz. benim babamda o şekil. Çokk zor Allah yardımcın olsun .onun dışında yalan söylemeye de bi çözüm arıyosan. Fazla üstüne gitmemeni öneririm sen sormadıkça kendisi bu bana niye nerde olduğumu sormuuo diye şaşırıp anlatmaya başlıcaktır. Ayrıca o gelince oralı olmayın elinizde telefon sizde takılın başka odaya filan geçin. Bakın nasıl yola gelicek :))

bende o sekılde dusunuyorum aslında once bı yola getırmeye calısıyım odaları ayırıcam zaten bugun eve geldıgınde de fazla muhattap olmucam kendı yemegınıde kendı hazırlasın yesın ne yaparsa yapsın olmadı baska odaya gecer otururum o gelınce bı sure boyle gıtsın bakalım bazı seylerın farkına varıcak mı gercı varıyor kendıde rahatsız oluyor ama en fazla 1 hafta suruyor eskı halıne donmesı

bugün artık yatakları ayırmayı düşünüyorum yavas yavas tepkisine göre hareket edicem. 2-3 gun sonra yalvarıp yakarım bır daha aynı seylerı tekrar etmıcem dıcek ama bu sefer kararlıyım
Yatakları ayırma tepkisiz kalırsa alışkanlığa dönebilir. Uzaklaşırsiniz.

bısey farketmezkı zaten ılgısız bu saatte sonra kendı karar versın sonucuna
Sen uzulursun çok şey farkeder. Öyle bir duruma gelirki bir araya gelip sohbet ettiğiniz tek yer yemek masası olur. Normalde de uzak ilgisiz olan bir insanı yatak ayırarak yakinlastiramazsin aksi daha da ilgisizlesir öyle ki aynı evin içinde iki yabancı olabilirsiniz. Başka çözüm yolları ara

baska cozum bulamıyorum aklıma sadece bu gelıyor

Haftada iki üç kere gitsin kalanı da size ayırması lazim
baska cozum bulamıyorum aklıma sadece bu gelıyor
Bekleme başka şeylerle ilgilen Karışma. Onunla ilgilenme pek dediğimümkün küsmek değil sadece başka şeylerle uğraş bırak kendi ilgilensin seninle. Farketsin eşim benden uzaklaştı benle ilgilenmiyor. Belki böylece farkeder. Yalanı da üzerine gidip baskiladigin illede gitmeyeceksin dediğin için tercih ediyor. Zorla kimseye birsey yaptiramiyorsun bu sefer de yalanla gizli yapıyo yine yapıyo. Kendi haline bırak belki düzelir. Kahve olayı arada neyse de sürekli oldu mu iyi olmuyo işte...Sende o Her Eve geldiği saatte güne git komşularla vakit geçir yemek yapma. Buna sinir olur cogu... ama bunlar senin gorevinse onunda gorevleri var.. anlamasi lazim..Beklerse de bekleyen saatinde gelsin de belki duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…