- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi yakamoz1408
-
Tek yalanda kalmıyordu nereye dokunsak elimizde kalır onun için beklentisi hiç olmayacak konu sahibin ne bileyim öylesine yaşayıp gideceklerYalan söylemeye alışmış birini, ne yaparsanız yapın düzeltemezsiniz.
Zaten beklenti içine girerse, olan konu sahibine olur.Tek yalanda kalmıyordu nereye dokunsak elimizde kalır onun için beklentisi hiç olmayacak konu sahibin ne bileyim öylesine yaşayıp gidecekler
aynen öle ıstek yok zaten dedıgım gıbı ona göre anormal bir durum yok cunkuZaten beklenti içine girerse, olan konu sahibine olur.
Adam 7 yıldır düzelmek isteseydi düzelirdi
Zaten yalan söylemeye alışmış biri için bu durum gayet normal bir şey.aynen öle ıstek yok zaten dedıgım gıbı ona göre anormal bir durum yok cunku
öle oluyır zaten ama ben ne yapıcam bılmıyorum bu durumda nasıl duzeltırım evlılıgımı bıtıremek ıstemıyorum ama son carem de oZaten yalan söylemeye alışmış biri için bu durum gayet normal bir şey.
Aksine bizlerin verdiği tepki yalan söyleyen kişiye anormal gelir
Farkında olmadan altı delik çuvala habire buğday-arpa doldur daha 200 mZaten beklenti içine girerse, olan konu sahibine olur.
Adam 7 yıldır düzelmek isteseydi düzelirdi
Bravo sana halada evliliğmi diyebiliyorsun ya neysem kurtar bakalım umarım kurtarırsın....öle oluyır zaten ama ben ne yapıcam bılmıyorum bu durumda nasıl duzeltırım evlılıgımı bıtıremek ıstemıyorum ama son carem de o
ne yapayım pekıBravo sana halada evliliğmi diyebiliyorsun ya neysem kurtar bakalım umarım kurtarırsın....
Ya bence kahveye fazla takılması da buyuk sorun bi kere alıştımı bırakmaz. benim babamda o şekil. Çokk zor Allah yardımcın olsun .onun dışında yalan söylemeye de bi çözüm arıyosan. Fazla üstüne gitmemeni öneririm sen sormadıkça kendisi bu bana niye nerde olduğumu sormuuo diye şaşırıp anlatmaya başlıcaktır. Ayrıca o gelince oralı olmayın elinizde telefon sizde takılın başka odaya filan geçin. Bakın nasıl yola gelicek :))Merhaba arkadaslar 7 senelık evlıyım esım cok yalan soyluyor yalanını yakalayıp yuzune vurdugumde bırdaha olmucak dıyor ben artık tahammul edemıyorum cok duzeltmeye ugrastım bı sonuc elde edemedım bana yardımcı olabılıcek varmı?
bende o sekılde dusunuyorum aslında once bı yola getırmeye calısıyım odaları ayırıcam zaten bugun eve geldıgınde de fazla muhattap olmucam kendı yemegınıde kendı hazırlasın yesın ne yaparsa yapsın olmadı baska odaya gecer otururum o gelınce bı sure boyle gıtsın bakalım bazı seylerın farkına varıcak mı gercı varıyor kendıde rahatsız oluyor ama en fazla 1 hafta suruyor eskı halıne donmesıYa bence kahveye fazla takılması da buyuk sorun bi kere alıştımı bırakmaz. benim babamda o şekil. Çokk zor Allah yardımcın olsun .onun dışında yalan söylemeye de bi çözüm arıyosan. Fazla üstüne gitmemeni öneririm sen sormadıkça kendisi bu bana niye nerde olduğumu sormuuo diye şaşırıp anlatmaya başlıcaktır. Ayrıca o gelince oralı olmayın elinizde telefon sizde takılın başka odaya filan geçin. Bakın nasıl yola gelicek :))
Yatakları ayırma tepkisiz kalırsa alışkanlığa dönebilir. Uzaklaşırsiniz.bugün artık yatakları ayırmayı düşünüyorum yavas yavas tepkisine göre hareket edicem. 2-3 gun sonra yalvarıp yakarım bır daha aynı seylerı tekrar etmıcem dıcek ama bu sefer kararlıyım
bısey farketmezkı zaten ılgısız bu saatte sonra kendı karar versın sonucunaYatakları ayırma tepkisiz kalırsa alışkanlığa dönebilir. Uzaklaşırsiniz.
Sen uzulursun çok şey farkeder. Öyle bir duruma gelirki bir araya gelip sohbet ettiğiniz tek yer yemek masası olur. Normalde de uzak ilgisiz olan bir insanı yatak ayırarak yakinlastiramazsin aksi daha da ilgisizlesir öyle ki aynı evin içinde iki yabancı olabilirsiniz. Başka çözüm yolları arabısey farketmezkı zaten ılgısız bu saatte sonra kendı karar versın sonucuna
baska cozum bulamıyorum aklıma sadece bu gelıyorSen uzulursun çok şey farkeder. Öyle bir duruma gelirki bir araya gelip sohbet ettiğiniz tek yer yemek masası olur. Normalde de uzak ilgisiz olan bir insanı yatak ayırarak yakinlastiramazsin aksi daha da ilgisizlesir öyle ki aynı evin içinde iki yabancı olabilirsiniz. Başka çözüm yolları ara
Haftada iki üç kere gitsin kalanı da size ayırması lazimbenım yapmak ıstedıgımde bu sozlu olarak soyledım bı kac gun konusmadım ozur dıledı bı sure vazgectı yada ben oyle sandım cunku suandada gıtmıyorum sozumu tutuyorum dıyor ama kahvadekı arkdaslarıyla mesajlasıyor facedn bırbırlerıne laf atıyorlar gıdıyor yanı emınımkı bu sefer kesın bı rest cekıcem zaten ve vagecmıcem eger oda kendını duzeltmezse artık yollarımızı ayırmaya kadar gıtmeyı dusunuyorum. ama tabı ondan sonra gıdıcegım yer daha ıyı olurmu onuda bılmıyorum
Bekleme başka şeylerle ilgilen Karışma. Onunla ilgilenme pek dediğimümkün küsmek değil sadece başka şeylerle uğraş bırak kendi ilgilensin seninle. Farketsin eşim benden uzaklaştı benle ilgilenmiyor. Belki böylece farkeder. Yalanı da üzerine gidip baskiladigin illede gitmeyeceksin dediğin için tercih ediyor. Zorla kimseye birsey yaptiramiyorsun bu sefer de yalanla gizli yapıyo yine yapıyo. Kendi haline bırak belki düzelir. Kahve olayı arada neyse de sürekli oldu mu iyi olmuyo işte...Sende o Her Eve geldiği saatte güne git komşularla vakit geçir yemek yapma. Buna sinir olur cogu... ama bunlar senin gorevinse onunda gorevleri var.. anlamasi lazim..Beklerse de bekleyen saatinde gelsin de belki duzelirbaska cozum bulamıyorum aklıma sadece bu gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?