Eşler ayrı şehir de yaşayan var mı sizce olur mu

Evde durmaya da tahammülüm kalmadı artık şehir olarak da cok benimseyemedim burayı.
Ben de pek sevmedigim bir yerde 7 sene kaldim ilk baslarda siz gibi benimsemedim. Ama sonra alıştım bitti gecti. Elzem degilse bozmayin duzeninizi. Sizin de gonlunuze gore olur inşaallah

Hiç anlamıyorum araya soğukluk girer mantığını.Hafta sonları görüşürsünüz 2 sene çokta abartıldığı gibi uzun değilki.Üstelik ailenizin olduğu şehirmiş sıkılmayacksınızda.Eşleri kaptan/tır şöförü/yurt dışında çalışan herhangi bir meslek sahibi olanlar ne yapsın.Sanki her eşi uzakta olan kocasından/karısından ayrılıyor gibi konuşuluyor burda.Üstelik onların durumu ömür boyu.İçinize sindiyse iş maaşıda güzelse gidin deneyin.

Zor
Ben ailemin yanında kalacağım burası küçük şehir olduğundan hiç bi imkan yok iş anlamında ailem büyük şehirde. Sizinki iyiymiş.

bu olmaz gibi

yani özel sektörde çalışmak için aile yanına gidilmez

evlilik de sıkıntı yaratır aile ile de olmaz

deseydiniz ki X yere atandım ya da eşim atandı durmayın gidin derdim ama burada iş bulamıyorum diye ailenizin olduğu şehre özel sektördeki bir için hem de 2 yıl gibi bir süre gidilmez bence

tercih meselesi,
ben yaklasik 4-5 ay ayri yasadim,
o bile bana cok geldi valla,
2 yil kabul etmezdim, cok cok uc sebepler olmasi lazim.

bu arada ben de is bulamadim eski yasadigimiz yerde, ve esim istifa etti birlikte tasindik simdiki yerimize.
ne bileyim esiniz istifa etsin diyemem tabi de, baska cozumler zorlanmali bence.

Hiç anlamıyorum araya soğukluk girer mantığını.Hafta sonları görüşürsünüz 2 sene çokta abartıldığı gibi uzun değilki.Üstelik ailenizin olduğu şehirmiş sıkılmayacksınızda.Eşleri kaptan/tır şöförü/yurt dışında çalışan herhangi bir meslek sahibi olanlar ne yapsın.Sanki her eşi uzakta olan kocasından/karısından ayrılıyor gibi konuşuluyor burda.Üstelik onların durumu ömür boyu.İçinize sindiyse iş maaşıda güzelse gidin deneyin.
İşsizken cok mutsuzum bu durum da illaki eşime yansıyor. 3 yıldır hep evde olmak her gün birbirinin aynısı olması çileye dönmüştü artık. Kabullenemedim evde olmayı hiç. Ailemin yaşadığı şehir zaten doğup büyüdüğüm yer İstanbul

İşsizken cok mutsuzum bu durum da illaki eşime yansıyor. 3 yıldır hep evde olmak her gün birbirinin aynısı olması çileye dönmüştü artık. Kabullenemedim evde olmayı hiç. Ailemin yaşadığı şehir zaten doğup büyüdüğüm yer İstanbul
Ben sizin yerinizde olsaydım mutlaka denerdim.2 sene çabuk geçer üstelik bunun izni var resmi tatili var bayramı var seyranı var.içinizi karartmayın lütfen.bulduğunuz işte çok iyi diyorsanız evdeki sıkıldığınız ortamı hiç aramazsınız.yolunuz bahtınız açık olsun inşallah 💖

Ben sizin yerinizde olsaydım mutlaka denerdim.2 sene çabuk geçer üstelik bunun izni var resmi tatili var bayramı var seyranı var.içinizi karartmayın lütfen.bulduğunuz işte çok iyi diyorsanız evdeki sıkıldığınız ortamı hiç aramazsınız.yolunuz bahtınız açık olsun inşallah 💖
Teşekkür ederimm. İş görünüşte cok iyi. İşin içine girmeden anlaşılmaz yinede ukte kalcagına içimde bende deneyeceğim.

Ben olsam gitmezdim öğretmen ataması gibi birşey olse düşünebilirdm belki ama özel sektör için asla gitmezdim.

bence mutlaka deneyin 2 sene çok uzun bir zaman değil.
araya soğukluk girer evlilik tehlikeye düşer durumlarına inanmıyorum
düşeceği varsa yan yanayken de düşer, ama ayaklarınızın üzerinde durmanız daha önemli
sırf eşinizden ayrı kalmamak için işi reddersiniz, yarın bir gün allah korusun evlilikte sorun olur dünyanın bin bir türlü hali var yaş ilerlemiş olur artık hiç imkanı da olmaz.
bence kadın herşeyden önce ayaklarının üzerinde duracak.
keşke imkan olsa aynı şehirde bulsaydınız ama 3 senedir çıkmamış daha fazla beklemenin mantığı yok.

bence mutlaka deneyin 2 sene çok uzun bir zaman değil.
araya soğukluk girer evlilik tehlikeye düşer durumlarına inanmıyorum
düşeceği varsa yan yanayken de düşer, ama ayaklarınızın üzerinde durmanız daha önemli
sırf eşinizden ayrı kalmamak için işi reddersiniz, yarın bir gün allah korusun evlilikte sorun olur dünyanın bin bir türlü hali var yaş ilerlemiş olur artık hiç imkanı da olmaz.
bence kadın herşeyden önce ayaklarının üzerinde duracak.
keşke imkan olsa aynı şehirde bulsaydınız ama 3 senedir çıkmamış daha fazla beklemenin mantığı yok.
Şuan da da yaşım az değil 28 oldum Teşekkürler cesur fikriniz için

İş şartların iyiyse gidilebilir. 2haftada bir görüşürsünüz. İzin olur rapor olur. Hallolur. Ev hayatında hiç mutlu değildim ben. Çürüyo gibiydim. Hayırlısı artık umuyorum ki kolay atlatılır.

7
İş şartların iyiyse gidilebilir. 2haftada bir görüşürsünüz. İzin olur rapor olur. Hallolur. Ev hayatında hiç mutlu değildim ben. Çürüyo gibiydim. Hayırlısı artık umuyorum ki kolay atlatılır.
Bende aynı duygulara sahibim alınganlığım arttı. Köreldim. Enerjim diplerde olmaya başladı

7

Bende aynı duygulara sahibim alınganlığım arttı. Köreldim. Enerjim diplerde olmaya başladı
Şuanlık zorlandığınız bir durum var mı peki

Back
X