Eşler birbiriyle yarışır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Venev

🦋V🦋
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
2.320
1.719
333
Arkadaşlar herkese merhaba benim merak ettiğim konu şu:
Karı koca ilişkisinde sen şunu yaptın ben de bunu yapıyorum tarzında şeyleri çok yaşıyor musunuz?
Biz ne zaman bir konu üzerine tartışsak ya da konuşsak hep bana sen yapınca iyi ama der..
Mesela:
Yazın yaşadığımız sorunlardan dolayı ben ailemin yanına gittim ama 15 gün onun ailesinde kaldıktan sonra geçtim ailemin yanına
Biz bu yaz beraber tatile gidemedik abimlerde sen de gel bizimle tatile dedi ve eşime sordum ne diyosun diye o gitmemi istedi abimlerle konuşunca da gidin beraber demiş ve annemlerin yanından geçtik tatile
Ki ben döne döne söyledim istemezsen gitmeyeyim diye
Neyse bayramda beni bırakıp arkadaşlarıyla eski görev yaptığı ile gezmeye gitti öncesinde ben gidiyorum ne diyorsun bile demedi plan program yapmış yani
Hadi bunu da geçtim şimdi bir arkadaşı yurtdışına gönderiyor 1 haftalığına ben de ilçeye gidip geliyorum ve eve yürürken karanlık ıssız bir yol yürüyorum
Dün akşam biraz rahatsızdım seni acile götüreyim aklım kalmasın diyor ama dalga geçerek sonrasında dedimki beni çok düşünseydin gitmezdin yurtdışına bu ıssız yerde yalnız bırakmazdın diye..
Tam da beklediğim cevap geldi: sen yazın ailenin yanına giderken iyi abinlerle tatile giderken iyi
Tamam dedim ve sustum
Evlilik hep kıyaslama mıdır?
Ben mi yanlış düşünüyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karı koca ilişkisinde sen şunu yaptın ben de bunu yapıyorum tarzında şeyleri çok yaşıyor musunuz?
Biz ne zaman bir konu üzerine tartışsak ya da konuşsak hep bana sen yapınca iyi ama der..
Mesela:
Yazın yaşadığımız sorunlardan dolayı ben ailemin yanına gittim ama 15 gün onun ailesinde kaldıktan sonra geçtim ailemin yanına
Biz bu yaz beraber tatile gidemedik abimlerde sen de gel bizimle tatile dedi ve eşime sordum ne diyosun diye o gitmemi istedi abimlerle konuşunca da gidin beraber demiş ve annemlerin yanından geçtik tatile
Neyse bayramda beni bırakıp arkadaşlarıyla eski görev yaptığı ile gezmeye gitti öncesinde ben gidiyorum ne diyorsun bile demedi plan program yapmış yani
Hadi bunu da geçtim şimdi bir arkadaşı yurtdışına gönderiyor 1 haftalığına ben de ilçeye gidip geliyorum ve eve yürürken karanlık ıssız bir yol yürüyorum
Dün akşam biraz rahatsızdım seni acile götüreyim aklım kalmasın diyor ama dalga geçerek sonrasında dedimki beni çok düşünseydin gitmezdin yurtdışına bu ıssız yerde yalnız bırakmazdın diye..
Tam da beklediğim cevap geldi: sen yazın ailenin yanına giderken iyi abinlerle tatile giderken iyi
Tamam dedim ve sustum
malesef olgunlaşamamış erkeklerin yaptıgı bişey bu
benım eşimde çokyapar halk arasında çirkin bi tabiride var bunun sidik yarıştırma gıbı
aynen o hesap daha buyuyecekler akılları baslarına gelecek sonra...
normal bır bırey olacaklar ınsallah bızı yaslandırdıktan sonra tabısı...
evlilik asla bir kıyaslama degıldır bu noktada olunca zaten tartısmalar buyuyo malesef

malesef olgunlaşamamış erkeklerin yaptıgı bişey bu
benım eşimde çokyapar halk arasında çirkin bi tabiride var bunun sidik yarıştırma gıbı
aynen o hesap daha buyuyecekler akılları baslarına gelecek sonra...
normal bır bırey olacaklar ınsallah bızı yaslandırdıktan sonra tabısı...
evlilik asla bir kıyaslama degıldır bu noktada olunca zaten tartısmalar buyuyo malesef

Evlilğimiz zaten problemli böyle şeyler de çıkınca iyice uzaklaşıyorum
Gitsin tatile gitmesinde değilim ama 1 buçuk yıldır her tartışmada sen konuşmayınca iyi sen surat asınca iyi sen gidince iyi sen yapınca iyi hep benimle kendini kıyaslama peşinde yoruldum artık

Evlilğimiz zaten problemli böyle şeyler de çıkınca iyice uzaklaşıyorum
Gitsin tatile gitmesinde değilim ama 1 buçuk yıldır her tartışmada sen konuşmayınca iyi sen surat asınca iyi sen gidince iyi sen yapınca iyi hep benimle kendini kıyaslama peşinde yoruldum artık
evlilik zor en zoruda boyle abuk sabuk konularla mucadele etmek aslında tek bır kolayı var duymıycan takmıycan kafaya ben yapmaya calsııyorum bazen basarısız kalsamda en az acı verenı bu oluyo guselım anlıyorum senı cunku bende aynı durumdayım...Sabır ınsallah duzelecekler yonta yonta...

esinin yaptigi yaris degil;basa kakmak...
senin ailenle yaptigin tatil ile onun yurtdisina gitmesi ayni sey mi?ne sacma bir kiyaslama...benim basimda da vardi aynindan,hamdolsun kurtuldum...
bu arada bizdeki yaris; kaynananin benimle olan yarisiydi.yani bu da en kotusu bence :(

esinin yaptigi yaris degil;basa kakmak...
senin ailenle yaptigin tatil ile onun yurtdisina gitmesi ayni sey mi?ne sacma bir kiyaslama...benim basimda da vardi aynindan,hamdolsun kurtuldum...
bu arada bizdeki yaris; kaynananin benimle olan yarisiydi.yani bu da en kotusu bence :(

Bazen kayınvalidemle sorunum olsaydı da kocamla mutlu olsaydım nasıl olurdu diyorum acaba tabi ki bu da hoş bir durum değil ama insan düşünmeden edemiyor bu her konuda kıyas peşinde diyorum ya annene gidiyosun anneme niye gitmiyosun ya da niye annende 3 saat durdun annemde 2 saat sen şu programı izlerken iyi
Herkeste böyle mi hayat?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela:
Tamam dedim ve sustum

genelde kadınlar yapmazmı kıyaslamayı,okuyunca şaşırdım valla.bende yaparım çünkü eşime arada ordan biliyorum.tabi benimki basit konularda oluyo o ayrı.
ben gidiyorum dememesi ayıp olmuş,en azından usulen sorabilirdi ne diyosun diye.

Mesela:
Tamam dedim ve sustum

bazen oluyor ben nefret ediyorum bu durumdan ama karsi tarafin karakteriyle tarziyla alakali takilmamaya calis yapacak bisey yok maalesef.

alın karşınıza konuşun bence hanı kadınlar bunu yaparda senın eşin biraz bahane bulmus gıbı..

senın gıtmene ızın vermıs cunku sonrasnda kendı ıstedıklerını sana sormadan yapma hakkını kendınde bulmak ıcın..

bence kafa yapısı sevgılı modunda hala evlılıge gecememiş..

sakınce konusun suclamayın ama bu davranıslarının sizi soğuttuğunu söyleyin eğer yapılacak birşey varsa izin alınır tamam sa tamamdır hayırsa hayırdır.. izin almadan yurt dısına cıkması da ayrı bı dava...

wuwuwuw adam durmuş durmuşş sinsice köşede beklamış zamanı gelince şap lafı yapıştırmış.olgunlaşması lazım bnece eşinizi...

Son düzenleme:
ben şunu anlamadım,yurtdışına siz olmadan arkadaşlarıyla mı gidiyor? hem de size danışmadan...ilginç doğrusu..
bunun kıyaslanacak tarafı yok ki,siz ailenizin yanına tatile gittiniz,üstelik de eşinizle beraber,o ise tek başına yurtdışına çıkıyor..çok manasız..nasıl tepki vermezsiniz böyle bir şeye??

Bazen kayınvalidemle sorunum olsaydı da kocamla mutlu olsaydım nasıl olurdu diyorum acaba tabi ki bu da hoş bir durum değil ama insan düşünmeden edemiyor bu her konuda kıyas peşinde diyorum ya annene gidiyosun anneme niye gitmiyosun ya da niye annende 3 saat durdun annemde 2 saat sen şu programı izlerken iyi
Herkeste böyle mi hayat?

herseyi anladim hani annenle su kadar konustun annemle bu kadar konustun,annene su kadar gittin anneme bu kadar gittin.amma velakin sen tatile ailene gittin,bende tatile yutdisina giderim demek de neyin nesi???
boylesinin agzina,yuzune bi carpasim geliyor...
bu arada herkesin evliligi elbet boyle degildir.ne demisler;"senin derdin benimkine benzemez,benim derdim seninkine benzemez"
Allah yardimciniz olsun,boyle hayat gecmez...

Biz de bunu çok yapıyoruz. Bi vazgeçemedik. :26:
Ama bizim ki böyle konular değil, hatta çok b*ktan şeyler de olabiliyor..
Eşiniz neyi kullanacağını da bulmuş, bu yüzden sorma gereği bile duymamış.
Halbuki kıyas edilebilecek şeyler değil.. :19:

Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için şuan çok kötüyüm
Yoldayız memlekete gidiyoruz babam kalp krizi geçirmiş çok şükür iyi dualarınızı eksik etmeyin
Allah'a emanet olun..

herseyi anladim hani annenle su kadar konustun annemle bu kadar konustun,annene su kadar gittin anneme bu kadar gittin.amma velakin sen tatile ailene gittin,bende tatile yutdisina giderim demek de neyin nesi???
boylesinin agzina,yuzune bi carpasim geliyor...
bu arada herkesin evliligi elbet boyle degildir.ne demisler;"senin derdin benimkine benzemez,benim derdim seninkine benzemez"
Allah yardimciniz olsun,boyle hayat gecmez...

Ve o şuanda gitti dün acılı halimle bile benle tartışmayı başardı niye ters Cvp vermişim bir terslik var ama nerde bilmiyorum

genelde kadınlar yapmazmı kıyaslamayı,okuyunca şaşırdım valla.bende yaparım çünkü eşime arada ordan biliyorum.tabi benimki basit konularda oluyo o ayrı.
ben gidiyorum dememesi ayıp olmuş,en azından usulen sorabilirdi ne diyosun diye.

Şuan geziyor yurtdışında deniz kum güneş fillerin üzerinde fotolar çekilmeler bizse burda babamın derdinde hastanelerde koşturuyoruz canım babam ölümden döndü o keyfinde gezmelerde

esinle su an nasilsiniz bilmiyuorum ama esin cok bencil bir insana benziyor. Hani su insan kiymetinden anlamayanlardan biri gibi sanki. Allay yardimcin olsun sana.

esinle su an nasilsiniz bilmiyuorum ama esin cok bencil bir insana benziyor. Hani su insan kiymetinden anlamayanlardan biri gibi sanki. Allay yardimcin olsun sana.

benimle birşeyler paylaşmak istemiyor eğer isteseydi ben her yere onsuz gitmezdim çok yalnız bıraktı beni en acılı günümde yanımda olmamayı tercih etti
halbuki gitmeyip kalsaydı bak bu adam bana gerçekten değer veriyormuş diyecektim..
babam ikinci anjusunu oldu ve onda bile arayıp nasılsın demeye bile tenezzül etmedi..
benimle sidik yarıştırıyor her konuda
beni bitirdi tüketti..
maddi ve manevi..
tayinim hayırlısıyla çıksın elbet sonrasında allah kerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X