Eşler ne zaman gerçekten tanınır?

KvrckEla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
990
1.389
113
Merhaba hanımlar. Eşimi hiç tanımamışım, şu huyu varmış, böyle davranıyor gibi şeyleri okuduğum konu ve yorumlarda devamlı görüyorum. Açıkcası merak ediyorum bu şekilde düşünenler ne kadarlık bir flört döneminden sonra evlendiniz, ne zaman tanıdığınızdan daha farklı bir insan olduğunu farkettiniz, ne gibi huylarını gördünüz ve ne şekilde tanışıp evlendiniz ???

Hiç taniyamamişim desek bile aslinda evlenmeden önce herşeyi biliyor oluyoruz :)

Yani aşk insanin gözünü kör ediyor
Evlenince aşk tutku azalinca diğer yönler ortaya çıkıyor

Öncesinde ise olsun seviyorum ben onu deyip görmezden geliniyor :))

Açıkcası ben de 2 yıllık evliyim 8-9 yıllık flörtten sonra evlendik. Eşim flört dönemimdeki insan açıkcası. Aaa şu huyu da varmış bu adamın dediğim hiç yeni bi hareketini görmedim şimdiye kadar. Herkesten bunu duyunca hala adama şüpheyle bakıyorum :)

Bazı şeyleri aynı eve girmeden bilmen mümkün olmuyor. Sevgiliyken minnoş minnoş görüşüp konuştuğun adamın evlendikten sonra çorabını topluyorsun ortalıktan mesela. Ya da sevgiliyken kısıtlı zamanda görüştüğün için tadından yenmeyen o anlar, 7/24 birlikte olunca monotonlaşıyor. Ama bütün bunların yanında aslında temel özelliklerini gösteriyor herkes birbirine ama aşk gözü öyle bir kör ediyor ki ya göze batmıyor ya da altından kalkabilirim, halledebilirim, düzeltebilirim diye düşünülüyor. Düşünmediğimiz şey ise şu;evlilik çağına gelmiş insanların karakteri kolay kolay değişmiyor.

Herrsey ama hersey belli oluyor kizlar ...kimimiz etrafin baskisindan kimimizn de aman bunca zaman emek verdim dusuncesinden kimimizin de asktan gozunun korlugunden kaynaklaniyor hersey..
Balik bastan kokar lafini cok ama cok sevmisimdirnher zaman..icinde bulundugumuz kosullar belirliyor biraz da kaderimizi...hani derler ya 7 sinde neyse 70 inde de o diye
Eger evlendikten sonra olumsuzluklar basliyorsa ve biz kotu huylar gormeye basliyorsak demek ki o flort halindeki tahmmul seviyeleri zorlanmis ve tahammulsuzluk baslamis
Allah herkese agiz tadi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…