• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşler sadece karılarını sever

Eee ne güzel ama sen bukadar büyük konusma kocanla ilgilen yorum yapicana..aman diyim kocani eski manitasina kaptirirsin felan yazik olur o büyük askiniza!

Dikkat et sen de eskiye karisma, bu hayatta hic bir sey icin yüz de yüz garanti yoktur. Gün olur devran döner sen de ESKİ karisi olur onu uzaktan izler ve hala beni seviyor diye düsünürsün. Halbuki o seni hic sevmemistir.
gerek yok cunku esım benı sevıyor bu hep bole olur eskıler eskıde kalır asıl esımın eskı sevgılısının cok zorruna gıdıodur bu durum hayallerının askıyla evlıyım dıye :KK52::KK45:

merak ettıgım kızın evlı olan eskı sevgılısıyle bırbırlerını unutamadıklarını soylemesı ama ben dogruları soleyınce tepkinin bana gelmesi enteresan o_O burdakı herkes evlılerın eskı sevgılılerını unutamadıgını sanıp kendını avutuyor olmasın
şok olcan ama hiç öyle zannetmiyorduk biz biliyon mu:KK53:

@ChopSuey in dediği gibi

Evlenmek için "birlikte oldum"

O kizi unutamadigini dusundum ve 'hamile kaldim" hikayenizle sizde mükemmel aski pek bulamamis gibisiniz.

Adami kendinize bağlamak için planli programli calisip bayagi emek vermissiniz :)

Çok yazık...

Ahu Yağtu da aynı mantıkla hareket etmişti sonuç?

merak ettıgım kızın evlı olan eskı sevgılısıyle bırbırlerını unutamadıklarını soylemesı ama ben dogruları soleyınce tepkinin bana gelmesi enteresan o_O burdakı herkes evlılerın eskı sevgılılerını unutamadıgını sanıp kendını avutuyor olmasın

Sen eski sevgililerin unutulmama ihtimalini yasadigin için gecenin ikisinde hirslanmis olmayasın

Şaka gibisin ya sen beni güldürdün Allah seni güldürsün :KK70:

Size yazanların hepsinizn bekar olduğunu da nerden çıkardınız?
Siz bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz kendinizce ama doğruluğu yok. Evli adamın hiç aldatmaması gerekir sizin mantıkta ille eski sevgiliyi unutmamakla bağlantılı olacak diye birşey de yok.
Beni unutamadı diyen eski sevgili de kendini kandırıyor siz de...

benım yaram olamaz cunku esım benı sevıyor kızlar bılgılenmeli die düsünüyorum yani boyle eski sevgili hikayelerıyle kendılerını rahatlatmak yerıne evlı adamlardan UZAK DURSUNLAR evli adamlar eskı sevgılılerını sevmıyro dunya boyle dönmüor

Büyük lokma ye büyük laf etme demişler bilingmi? Önümüzdeki zamanlardan kork bence:KK14:

bana kzıgınlıgınızı geçirin benım kzıgınlıgım bole konusan kızlara yanı eskı sevgılısı evlı olanlae neden dusmuyo bu adamların yakasından.bende boyle evlendım ama eskı sevgili noldu eskide kaldı yani eski sevgililerin kendını avutması cok saÇma aynı hıkayeyı yasadım sevdıgım ıcın bırlıkte oldum belki bslarda sevmedı ama cocugunu tasıdım dogurdum bana davranısları degişti ben üzülmiyim diye her dedigimi yaptı bu işler böle su kızlar kendini kandırmasın :KK62:

Back
X