eşler ve açtığımız konular

Ben soylemem kimseye.acar bakar konularimi takip eder olur olmaz konusurlar.aman hic ugrasamam..
en iyisi bilmesinler..
surda icimizi döküyorz
neden kv ve eşine boyle bir seyi soyledin ki?
Bazi seyler gizli kalabilir ...

benim ki kk da şişip şişip bana saldırıyorsun gözünü sevem az uzak dur diyor genelde:KK59::KK70:

Benim eşimde biliyor üye olduğumu nickimi hatta yarışma konumu beraber açtık. Ama açıp da bakmak aklına gelmez öylede saftır :KK36:
Yalnız bir gün okursa yanarım. Ailesine az saydrmadım:KK70:

Söylemedim buraya takıldığımı söylemem de, söylesem nickimden yazdıklarıma kadar okumak ister zaten faceye bile gıcık :KK14:

Benim eşimde biliyor bir ara nickimi merak etti öğrenmeye çalıştı baktı olmuyor hiç konusu bile olmadı sonraları:)

Benim eşimde üye olduğumu nickimi bilir.ilk öğrendiğinde nerden biliyorsun hic erkek olmadığını demişti. Bende hangi erkek gelirde adet tarihini yumurtlama gününü hesaplar demiştim. Depresif takıldığım zamanlar hep oradan okuyup etkileniyorsun diye kızıyordu

bnmde eşim bilirdi ama sadece burada takıldığımı. ama nickimi asla :))

Benim eşimde buraya takıldığımı bilir :) hatta bana bir şeyde anlaşamadığımızda sor bakalım KK arkadaşlarına felan diye takılır :)) ne varki burda dertlerimizi anlatıyorsak kim bizi tanıyor ki?

Ben soylemem kimseye.acar bakar konularimi takip eder olur olmaz konusurlar.aman hic ugrasamam..
en iyisi bilmesinler..
surda icimizi döküyorz
neden kv ve eşine boyle bir seyi soyledin ki?
Bazi seyler gizli kalabilir ...
mecburen örnek verdimde açık adını söylemedim.kv pek anlamaz net işlerinden pc den anlasa benden daha çok girer yani bu siteye beklerim ondan.

Söylemedim buraya takıldığımı söylemem de, söylesem nickimden yazdıklarıma kadar okumak ister zaten faceye bile gıcık :KK14:
benimki de öyle bakalım çocukları olup büyüyünce ne dicek hadi karısına kaprisleniyor.ilerde ergen çocuğuna napar.

arkadaşlar dert mi desem bilemedim.geçen bir şeyden bahsetmek için siteden örnek verdim eşime ve kvdeye.eşim kv deye dönerek bana hemen ilk lafı "sen her şeyimizle ilgili konu açmıyorsun dimi" oldu .bende hayır dedim doğal olarak anlamadığım.sanki burda dert tasalarımızı paylaşıyoruz.mesela üye adı ayşe olanı şıp diye bulacaklar ayşe sanki kızlık soyismini dahil tüm isimlerini yazacak vesikalık fotosunu,tc nosunu,ev adresi cep nosunu verecek te hemen bulacaklar.çok saçma ama bunu ikisine anlatmaya çalışıp.dar kafalarının içine sokamayacağım.hiç asabımı bozamaz.şuan netim yok evimde annemden idare ediyorum.fakat evime net alırsam ilk iş 2. üyelik için başvurmak olacak ilgili birimlere.zaten normalde zor laf anlatıyorum hatta anlatamıyorum.bi de face de dahil onu niye yazdın bunu niye yazdın diye soran algılamayacağı açıklamalar bekleyen kocama nefes tüketemeyeceğim.

Benim eşimde sormuştu bunu ya :) paylaşırız diye utanıyorsan sıkıntı çıkartma o zaman değil mi :)

husususi gidip söylemem bende burda takıldığımı kafasını nie meşgul edip canımı sıkmasına izin vereyim ki olmadık yerde laf olarak çarpıtıverir yüzüme :)

eşim benim buraya üye olduğumu bilmiyor hanımlar
ama bebekle, doğumla ilgili konuları kendisi buradan okuyor:KK70::KK70:
anlayacağınız biz ailecek kkcıyız:KK73:

Back
X