Eşler ve burçları

Ben boğayım eşim kova sanki ben kovayım eşim boğa.Ben laubalilikten hoşlanmam o da kabalıktan öyle öyle geçindik.Sinirlendiğimde acayip kabayımdır normalde adam beni yonta yonta kalas haline getirdi hanım evladı oldumÜstelik bunu hiç çaba sarf etmeden yaptı oda enteresan.

aynı benimkini anlatmışsın katılıyorum

akrep burcumu amannn amannn bide biri mantıklı demis mantık ne arar adam durmadan kredi cekiyo kafasına göre her sene sapıkkk daha ne diyim yalaka arkandan cok konusur sana baska bana baska aman uzak durun

Burçlara çok inanmamakla birlikte, eşim de ben de ikizler. Eşim çok cömerttir , para kazanmayı da bilir harcamayıda...
Mükemmel bir babadır, çocukların herşeyiyle severek ilgilenir. Eğlencelidir

Biraz fazla egoludur maalesef. Çok konuşur. En sevmediğim huyu da manipülatif olması...

Ben de sakin, duygusal bir yapıdayım.

Zaman zaman ufak tefek çatışmalarımız olsa da genel olarak iyi anlaşırız.

Eşim balık yükseleni terazi sen düşün artık canım ama çok iyidir

Eşim boğa burcu, ömrü yiyor bazen...
Çok ağır kanlı, evden çıkacağımızda ben hem kendimi hem çocuğu hazırlarım sonra yarım saat kapıda eşimi bekleriz :)) lükse pahalı şeylere düşkündür, yemek seçer

Ama iyi bir eştir, sorumluluk sahibidir, söylenilen hiçbir şeyi hele verilen söZleri kesinlikle unutmaz, Allahtan ben de doğrucu davut gbyim de sıkıntı olmuyor :)))

Önsezileri çok kuvvetlidir ve ileri görüşlüdür, ben heyecanlı fevri bir insanım mesela aldığım kararları bazen önünü sonunu düşünmeden alırım ama eşim herşeyi çok iyi düşünüp planlar bu özelliğini çok seviyorum.

Esim aslan. Gercekten kadin ruhundan anlayan, ince, dusunceli, kibar, anlayisli, comert, sicakkanli, lider ruhlu. Daha ne diyeyim :) sadece biraz marka takintisi var bunu sevmiyorum. Ben de teraziyim ve yukselenim aslan

En ideal burc hangisi oluyor simdi?

Ben eşimin iyi bir eş olup olmadığını yazmamışım.Eşim de bir kova burcu olarak çok iyi bir eş ve harika bir babadır.Çocuklarım ona hayrandır.Asla kırıcılığı ve kabalığı yoktur.Herşeyi çok ince düşünür.Evden işe işten eve sadık ve aşırı dürüst bir insandır.

akrep burcumu amannn amannn bide biri mantıklı demis mantık ne arar adam durmadan kredi cekiyo kafasına göre her sene sapıkkk daha ne diyim yalaka arkandan cok konusur sana baska bana baska aman uzak durun
Akrep burçları sapık, yalaka, dedikoducu ve dolandırıcı yani öyle mi??

Çok güzel bi çıkarım

Yook yook iyi insanlar ama çook çektiriyolar. Zor yani.
Allah kolaylık versin seninki de öyleyse :))
Parayı su gibi harcıyor ev ıvır zıvır dolu let go ya koyuyorum düşün bir kere bile kullanmıyor
Ama önemli bişey olunca param Yok bilmem ne diye sızlanır
İyi insandır çok peşimden koştu
Aynı şubedeydik sırf böyle para harcıyor diye vazgeçtim
Biyopsi vermiştim dr beni aradı sonuç kötü dedi bak dedim benim sondam takılırsa peşimden taşırmısın taşırım dedi.
Oysa hayatıma giren herkes en ufak sıkıntı da tüymüştü düşündüm çok fedakar dedim
Ben onu toparladım 190 bin borcu vardı ödendi ev araba hepsi oldu bir de çocuk olursa iyi olur
O sonuç düzeldi ama şimdi başka bir sağlık sorunum var biliyorum arkamda inşallah kötü bişey çıkmaz
Ben ne boğalar vs ler gördüm değil hastalık çok güzelsin ama boyun kısa seni anneme götüreceğim zayıfla diyen değil önemli sağlık sorununda arkanda dururum diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…