- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
- Konu Sahibi Melek Eren
-
NiyeSevgilim boğa canıma tak ettirdi
Evet boğa zor çok zorSevgilim boğa canıma tak ettirdi
aynı benimkini anlatmışsın katılıyorumSerbest bırakacaksın en başta, özgürlükleri kısıtlandığı anda hırçın oluyorlar. Cinselliğe düşkünler. Çok ani parlamaları vardır ama genel olarak öyle küseyim edeyim yoktur.
Ne bileyim eşinin karakterine göre yapacaksın onu. Birazda kafa uyumu lazım herşey burç değil.
Eşim balık yükseleni terazi sen düşün artık canım2 tane balık burcu erkeği tanıdım. İkisi de düzenli ilişki sevmiyorlardı. Ve ruhsal iniş çıkışları çoktu ikisinin de.
Bir iyi bir kötüydüler. Bu ikisiyle sevgili değildik olma yolundaydık ama olamadık. O kadar dengesizdi ruh halleri çünkü.
2 tane terazi erkeği tanıdım ki ikisine de aşıktım. İkisi de sadece kendi sorunlarını, kendi duygularını, kendi istediklerini önemseyen, para biriktiremeyen, çarçur eden, sorumluluk sahibi olmayan tiplerdi.
En son sevgilim ikizlerdi. İkizler erkeği kadın ruhuna hitap etme potansiyeli yüksek olan burç bence. Çevremdeki çoğu insanın eşi ikizler ve mutlular.
Benimki yetişme tarzı olarak çok pasifti sadece.
Benim yorumlarım bunlar ya da bana denk gelenler böyleydi :)
hayir 8 yillik+3 senede 11 yildir beraberizYeni mi evlisiniz?
Eşim balık yükseleni terazi sen düşün artık canımama çok iyidir
Masaallah size.hayir 8 yillik+3 senede 11 yildir beraberiz
Ben kova eşim koç
Iyi anlaşıyoruz şükür .
Akrep burçları sapık, yalaka, dedikoducu ve dolandırıcı yani öyle mi??akrep burcumu amannn amannn bide biri mantıklı demis mantık ne arar adam durmadan kredi cekiyo kafasına göre her sene sapıkkk daha ne diyim yalaka arkandan cok konusur sana baska bana baska aman uzak durun
Parayı su gibi harcıyor ev ıvır zıvır dolu let go ya koyuyorum düşün bir kere bile kullanmıyorYook yook iyi insanlar ama çook çektiriyolar. Zor yani.
Allah kolaylık versin seninki de öyleyse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?