Eşler ve burçları

Ha bir de kinci idi evet. Gunlerce kusmesi meshurdu. O an birsey oldugunda fark ettirmese de bunu beyninin bir yerine not eder, unutmaz, uygun ani kollar, yeri geldiginde intikamini alirdi. Duzenlidir orasi da tutuyor. Isi konusunda sorumluluk sahibi olsa da evi konusunda ayni seyi soyleyemeyecegim. Evde sorumluluk benim uzerimde idi. Gorunurde sorumlu iyi es cizgisi cizse de disariya karsi, gercekte oyle degildi. Maddiyat herseydi onun icin. Is konusunda hirsliydi. Ve hep ayni yere gider ayni seyleri yapar genelde. Rutindir, oyleydi. Durust degildi kesinlikle. Iyi bir yalanciydi. Kendi yalanina kendi bile inaniyordu. Manipulatif bir yonu vardi. Kurnazdi.... Neyse
Yukselenler de etkili sanirim. Burclardan cok anlanam ama benim tanidigim basak zor bir insandi.

Evet benim eski erkek arkadaşım da öyle. Borçları vardı. Sürekli param yok derdi ama ben sizin gibi güçlü duramadım. Belki o da düzelirdi. Rabbim şifa versin. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz .

Ben başak, eşim balik.
ben ikizler burcunu sevmiyorum tek erkekde. Fala inanma falsiz kalma demisler

Evet benim eski erkek arkadaşım da öyle. Borçları vardı. Sürekli param yok derdi ama ben sizin gibi güçlü duramadım. Belki o da düzelirdi. Rabbim şifa versin. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz .
Saol tatlım inş iyi olur herşey
çok güçlü olmak lazım
Ben tüm çevresiyle savaştım
Şimdi verdiği borçlarını alabilmeyi öğrendi
İnsanların ona para için yanaşmaması gerektiği birazcık anladı inşallah bir daha yapmaz zor doğru
Sende umarım iyi anlaşacağın biriyle olursun karşındakinin iyi olması yetmiyor anlaşmak önemli olan

Ben oglak esim terazi

Esimi tanimlayan ozelliklerden cömert,özgüvenli olusu en hayran oldugum yanlari. Asiri kinci baskilayici dedigim dedik biri. Kabile reisi gb hep onun dedigi olsun lafinin ustune laf soylenmedin ister:) tam bir fosil gbdir ataerkil dusunur boleeee suulalece hrp beraber koloni halinde yasayalim ister bende tam tersi hem ailem yyzunden hem karakter olarsk sadece esim ve cocugumla takilayim hep cekirdek aileciyim bu yuzden catisiriz . Ama cok sahiplenicidir cok iyi bir babadir butun varini yogunu bize verir sever korur . Inanclidir huzur verir. Ongoruludur hrkesim her tarz insanla iletisim kurabilir her olumsuz olayla basedebilir. Ekmegini tastan cikarir . Arabalara cok duskun cok cesaretli kendine asiri guvenen biri. Zehir gb kafasi var ajandasina bakan kalp kirizi gecirebilir:) korkusuzdur. Daha bisuru ozelligi var . Itaat eder sozunu dinlersen mukemmeliz :))) he dicen dedigine kendi gelir ama cvp verirsen konusmayi tartisma sanarvyukselir fikrini soylemene bile tahamul edemez sakin kalip beklemek gerekir hep ama bende cok fevri bi insanim icim disim bir cok dogrucuyum icim dolar tasar ona sonerim hep .ama o yine kollar kanatlariyla sarar hep iyilestirir beni yaralarimi... coooook buyuk acilar imtihanlar yasadk onun elleri sarmasaydi yuvamizi koruyamazdik...

Çooook teşekkür ederim güzel duanız için.
Aynen öyle karşıdaki dünya iyisi bile olsa arada uyum yoksa sıkıntı.:))

Benim burcum akrep yükselenim terazi eşimin burcu oğlak yükseleni akrep yorumlarınızı bekliyorum.

Iyide güneş burcu degıl ay burcu uzerinden tanirsiniz insanlari...psikilojiyi duygu durumunu ve kişiliğıni temsil eder :)

Gunes burcundan ancak hayata karsi sergiledigi durus belli olur...

Yukselenden disardan nasil gorundugu...hayatta nasil yol alacagi hakkinda ip ucu verir...

Venüsünden yatakta nasıl olduğu...

Vs vs vs vs

Ayy balıkla başak çok zıt diyorlar. Nasıl ilişkiniz merak ettim ?
Çok iyi. Elbette anlasamadigimiz tartistigimiz konular oluyor ama anlastigmz gunler daha cok sukurler olsun. Balikla basakin zit oldugunu ilk senden duydum kiz. Sevgiliyken bile cok nadir kavga ederdiik. Evlendik hala ayni. Allah hepimizn mutlulugunu daim etsn ins.

Arslan kadını ile yengeç erkeği hakkında ne düşünürsünüz Peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…