- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Melek Eren
-
Ha bir de kinci idi evet. Gunlerce kusmesi meshurdu. O an birsey oldugunda fark ettirmese de bunu beyninin bir yerine not eder, unutmaz, uygun ani kollar, yeri geldiginde intikamini alirdi. Duzenlidir orasi da tutuyor. Isi konusunda sorumluluk sahibi olsa da evi konusunda ayni seyi soyleyemeyecegim. Evde sorumluluk benim uzerimde idi. Gorunurde sorumlu iyi es cizgisi cizse de disariya karsi, gercekte oyle degildi. Maddiyat herseydi onun icin. Is konusunda hirsliydi. Ve hep ayni yere gider ayni seyleri yapar genelde. Rutindir, oyleydi. Durust degildi kesinlikle. Iyi bir yalanciydi. Kendi yalanina kendi bile inaniyordu. Manipulatif bir yonu vardi. Kurnazdi.... NeyseEşimi 12 yıldır tanıyorum yalancıda degildir hele sorunsuz hiç değildir ki tam bir başaksa sorumsuz olma ihtimalleri 0 diyebilirim o kadar başak erkeği tanıyorum hepsi kopya gibi şaşırtıcıhatta şaşırdım siz böyle yazınca en kötü huyu kinci patavatsız olması birde fazla tutumlu olması sevmediği bir insan varsa etrafında önüne dünyayı sersende katlanmaz o kişiye
İyi huyları dürüst olurlar temiz düzenli olurlar çalışkan olurlar sevdiler güzel severlertanıdıklarımdan yola çıkarak anlattım en çok eşimden tabi
Nasil iyi anlasiyorsunuz acaba:)
Iki egoist burc. Bizde öyleyiz de. Sürekli bir çatışma yok mu sizde?
Benim eşim de boğaSevgilim boğa canıma tak ettirdi
Benim yükselenim boğa bu nedenle belki de biraz daha ılımlıyım bilemiyorum .
Eşim de zor bir insan değil çok şükür ki.
Yuvarlanıp gidiyoruz
Parayı su gibi harcıyor ev ıvır zıvır dolu let go ya koyuyorum düşün bir kere bile kullanmıyor
Ama önemli bişey olunca param Yok bilmem ne diye sızlanır
İyi insandır çok peşimden koştu
Aynı şubedeydik sırf böyle para harcıyor diye vazgeçtim
Biyopsi vermiştim dr beni aradı sonuç kötü dedi bak dedim benim sondam takılırsa peşimden taşırmısın taşırım dedi.
Oysa hayatıma giren herkes en ufak sıkıntı da tüymüştü düşündüm çok fedakar dedim
Ben onu toparladım 190 bin borcu vardı ödendi ev araba hepsi oldu bir de çocuk olursa iyi olur
O sonuç düzeldi ama şimdi başka bir sağlık sorunum var biliyorum arkamda inşallah kötü bişey çıkmaz
Ben ne boğalar vs ler gördüm değil hastalık çok güzelsin ama boyun kısa seni anneme götüreceğim zayıfla diyen değil önemli sağlık sorununda arkanda dururum diyen
Mutluluğunuz daim olsun.
Saol tatlım inş iyi olur herşeyEvet benim eski erkek arkadaşım da öyle. Borçları vardı. Sürekli param yok derdi ama ben sizin gibi güçlü duramadım. Belki o da düzelirdi. Rabbim şifa versin. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz .
Ben başak, eşim balik.
ben ikizler burcunu sevmiyorum tek erkekde. Fala inanma falsiz kalma demisler
Saol tatlım inş iyi olur herşey
çok güçlü olmak lazım
Ben tüm çevresiyle savaştım
Şimdi verdiği borçlarını alabilmeyi öğrendi
İnsanların ona para için yanaşmaması gerektiği birazcık anladı inşallah bir daha yapmaz zor doğru
Sende umarım iyi anlaşacağın biriyle olursun karşındakinin iyi olması yetmiyor anlaşmak önemli olan
Bizde de ben terazi o yengecAha gene burçlarbayılıyorum bu mevzulara ben yengeç eşim terazi anası parazit yapmasa şahane bi çiftiz
Çok iyi. Elbette anlasamadigimiz tartistigimiz konular oluyor ama anlastigmz gunler daha cok sukurler olsun. Balikla basakin zit oldugunu ilk senden duydum kiz. Sevgiliyken bile cok nadir kavga ederdiik. Evlendik hala ayni. Allah hepimizn mutlulugunu daim etsn ins.Ayy balıkla başak çok zıt diyorlar. Nasıl ilişkiniz merak ettim ?
akrep i cöpe at güvenilmez kaypak yalancı ve sapık nettt 10 senelik deneyimle yazıyorumakrep erkeği nasıldır ay burcuda yengeç
Pek iyi seyler soylemeycekler benceakrep erkeği nasıldır ay burcuda yengeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?