- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
- Konu Sahibi Melek Eren
-
Size aynen katılıyorum bunun burçla falan alâkası yok burçların genel özellikleri ne inanırım ama ilişkilerdeki tutum tamamen çiftlerin birbirlerine düşkünlüğüne bağlı bağlı.Ben normalde çabuk sinirlenen agresif bir insan ken eşim hayatıma girdiğinden beri süt dökmüş kedi gibiyim.Sizin tespitiniz çok doğru yani.
Bence çok eğlenceli güzel bir konu
Eşim terazi erkegisakin ama zor biri.
Sabit ,bildigini okuyan ,yavas,tembel biri ama insan olarak çok iyi ama
benim esim de basak ama hic oyle biri degil burc murc yalan yaEski esim basak burcuydu of hayatimi mahveti omrumu curuttu.Yalanci,sorumsuz,evlenince cok ilgisiz,pinti bir insan.Kardesi vardi boga burcu evli o da tam tersi esine cok duskundu
çok zorBen balık eşim yay 12 yıldır zerre kadar anlasamiyoruz hiç bir şey den mutlu olmuyor herseyi eleştiriyor ve sadece kendi istekleri önemli
Yaylardan genelde pek kimse memnun değil sizinkinin genetiği ağır basmış sanırım:)BEn oğlak eşim yay. Okudum da bazı yorumları yay hakkında hiç öyle değil aslında ama :)
Sekiz yıllık ewliyim hala bulamadım o püf noktolarıEşim yay hiç o kadar karmaşık zor olduğunu sanmıyorum. Bir kaç püf noktası var oraları bilirsen yönetmesi basit.
Yengeç erkeğinden kaaat kat iyidir özellikle
Eşim balık burcu. Yükseleni akrep. Güçlü bir karaktere sahip. Hırslı, tutkulu, çabuk sinirlenen ve her şeyi mantığa oturtmaya çalışan biri. Balık burçları için duygusal denir normalde ama hiççç duygusal değil. Normalde zor bir insandır. Ama bana karşı değil.
Ben de aslan burcuyum. Yükselenim başak .
Dedigim dedik ,1 gun tamam der 2.gun cayar psikolojin saglamsa sıkıntı olmazEşiniz nasıl
Benimki de önce her şeye hayır der sonra bi ihtimal evete dönebilir ama insanın içini hiç rahat ettirmeyen bir burç.Kendi kafana göre plan yapamazsın mutlaka itiraz ederDedigim dedik ,1 gun tamam der 2.gun cayar psikolojin saglamsa sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?