• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşler ve burçları

Ben balık eşim koç zor ama güzel bir ilişkimiz var , kavga etsekte bağırıp çağırsakta yapamıyoruz ayrı ben konuşmasını duygularımı belli edip yaşamasını severim o daha çok içinde tutar herşeyi

Benim kocamda yay çok berbat bir burç erkekte
çok yorucu, çok zor, karaktersiz, sinirli nereden evlendim diyorum...
Ben de boğayım,
Romantik, sözünün eri, duygusal, çocuksu, eğlenceli, çılgınım...
Tam tersi.

Ben de akrebim. :) Yengec burcu ile iliski konusunda bilginiz var mi?

Benim eşim yengeç.

Aşırı evine düşkündür. Ağır başlı ve çok akıllı. Bu arada asla kalp kırmayı, üzmeyi sevmez. Çok değer verir ve bunu çok güzel hissettirir :KK200:
Benim burcum terazi :KK14:

Benim eşim yengeç.

Aşırı evine düşkündür. Ağır başlı ve çok akıllı. Bu arada asla kalp kırmayı, üzmeyi sevmez. Çok değer verir ve bunu çok güzel hissettirir :KK200:
Benim burcum terazi :KK14:
bende bi terazi olarak karşıma çıkan yengeçler hep ruh hastasıydı.

Sevgilim aslan burcu bende aslan burcuyum bazen zor anlasiyoruz oda bende dedigim dediktir En Büyük KK ama ben onu cok seviyorum :)) :KK200:

Ikimizde ikizler burcuyuz. 3yillik evliyiz. Özgürlüğüne düşkün, gezmeyi tozmayi para harcamayı seven, ağzı iyi laf yapan bir ikizler erkegi:)) arkadaşlarıyla dışarıda takılmayı çok sever. Çalışmaya bayılır. evde mutfakta yardımcı olur. Ama çocuk konusunda pek yardımcı olamıyor. Sevsin ilgilensin yeter ne yapalım. Genelde Iyi anlasiriz. Buyuk kavgamiz olmadi. Tartisma arada bir olur. Ikimizde ozur diler konuyu tatliya baglariz ama ozur dileyen taraf ilk o olur:))

Terazi. Mükemmel bir erkek. Incelikli, yalandan nefret eden, sanatci ruhlu, sakin, kendi dogrulari olan bir adam

Tek kusuru enerjisi bana göre düşük kalıyor. Soğukkanlı cool bi tip. Ben de heyecanlı coşkulu bi tipim.

Ben akrebim bu arada.
BEnimde eşim terazi ben akrep söylediklerinize katılıyorum:)

bebişlerde bu gerçek mi acaba? burca göre ayarlayan varmı
Ben ikizler eşim ikizler bebeğim ikizler olsun istedim ayarladım ama düşük yaptim :((
Bir sene aradan sonra bu defa Allahın işine karışılmaz dedim. Yengeç bebeği oldu:)) yaz bebeği sonuçta ha ikizler ha yengeç ne fark eder:))

Kocası terazi olanların çoğu kayınvalide problemi yaşıyor sanırım. Ben oğlak eşim terazi burcu annesi ilişkimize burnunu sokmadığı sürece çok uyumlu ve mutlu bir çiftiz. Fakat bütün terazilerde aileye inanılmaz bir düşkünlük var. KV devamlı hastayım diye durumu ajite ettiği için eşim ikimiz arasında eziliyor...

Bazı yorumlar güldürdü beni :KK70:
Eğlenceli bir konu olmuş :KK66:

Balık burcu bilinenin aksine duygusal değildir

Yengec burcu en duygusal burçtur
Yengec erkeği evine ailesine düşkündür

Ikizler erkeği çok konuskan

Boğra erkeği iyi bir analizci

Yay burcu başına buyruk

Aslan burcu sahiplenici

Başak burcu evine düşkün ayrintiları önemseyen

Zit kutuplar birnirini ceker zit burclarda iyi anlasır

Ben yengeç burcuyum, eşim boga burcu, herhes harika bir cift oldugumuzu söyler. Rabbime sükurler olsun evliligimiz ilk günki gibi hatta dahada seviyoruz birbirimizi. Burca bende inanıyorum esimle sevgiliylen bakmstm burc yorumlarina boga ve yengec evliligi cok iyi uzun vadeli bir evlilik olacaginı soyluyordu rabbim kimseye fırsat vermesin 8ci yıldayız ama hala birbirimize aşkla bakarız.

Eski esim basak burcuydu of hayatimi mahveti omrumu curuttu.Yalanci,sorumsuz,evlenince cok ilgisiz,pinti bir insan.Kardesi vardi boga burcu evli o da tam tersi esine cok duskundu
Ya öyle demeyin ben koç burcuyum nişanlım başak baya inatçı ben de inatçıyım ama korkularım yok değil yani

Kocamın burcunu bilmiyorum. Ne zaman doğduğu konusunda bir netlik yok. Şu harman günü bu ekin günü derken çıkmıyor beyfendinin günü :)
Böyle memnunum ama nedense, bilmemenin verdiği mutluluk :D
Çok burçtan anlamadığım için tahmin de edemiyorum ama genel olarak huyu;
İnatçı değildir
Evde oturalım dışarı çıkmayalım havasındadır
Rica ettiğim şeyi yapar ama biraz üşengeçtir
Merhamet duygusu yüksektir
Anlayışlıdır sağolsun
Mantık ve duygu konusunda dengelidir
Ve en sevmediğim huyu borç konusunda sorumsuzdur
Acaba nedir nedir :süslü:

Ne gibi soru isaretleri var?Hepsi ayni degil tabi ki benimki karaktersizdi.
Ben inatçı olduğunu biliyordum aslında ama geçenlerde bi tartıştık haksız olduğunu biliyor ama özür dileyip evime bile gelmedi çok değişik Di yanımda bile yüzüne bakıyorum çok değişik bi insan vardı sanki yanımda yani yaşadığımız iyi şeyleri bi an da rahat silip atıcak gibi gördüm onu korktum çok fazla

ben ikizler eşim oğlak.evine düşkün.ciddi sakin espirili.hayatta kırmaz.ortak karar alırız hep.ne bılım oğlaklar sadık =)zıt gıbı gorunsekte yukselenımden dolayı bende delı doluluğu bırtek evde samımı oldukalrıma karşı yaparım.dısşarıda daha cıddı hanımhanımcıkımdır ama arkadaşalarım oyle dusunmez tabi=)

kocam aslan burcu. istediğim bütün özellikleri taşıyor kocam. :halay:
ben ikizlerim güzel bir uyumumuz var :KK24:

Back
X