Kızlaar eşlerinize karşı mesefa koyuyomusunuz mesafeden kastım sevginizi belli etme konusunda mesela ben nişanlıyken ve sevgiliyken kaçan taraftım ama şimdi kovalayan oldum eşim sevgisini benim sevgim kadar aşikar etmiyor benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benimle bunun sebebi benim fazla ilgi gösteriyor olmam olabilir mi ??
Bunları yazacaktım ama gerek kalmamış just... +1'imle katılayım bari...İşte problem de orada zaten.
Birinin kaçması birinin kovalaması gerekmiyor.
Kadın erkeği peşinde koşturunca kıymetli olacağım sanıyor, adamları koştur koştur kendinizi elde edilecek bir şeymiş gibi gösteriyorsunuz.
Sonra da elde ettim kafasına giriyorlar.
Bir sürü de deyim var bununla ilgili..
Favorim: ağırdan satmak.
Malmışız gibi ağırdan satacakmışız kendimizi.
Neyse mühim olan ortada buluşmak.
Birini elde etmek değil.
Biriyle beraber olabilmek.
Yaşlar kaç?
11 ayNe zamandir evlisiniz?
Bunları yazacaktım ama gerek kalmamış just... +1'imle katılayım bari...
Bulursun umarım bebim. Senin gibi birileri muhakkak çıkar karşına.Şu ilişkilere bakışta güç mücadelesinden nefret ediyorum.
Umarım bir gün benim gibi düşünen birini bulabilirim
katılıyoreemm :)İşte problem de orada zaten.
Birinin kaçması birinin kovalaması gerekmiyor.
Kadın erkeği peşinde koşturunca kıymetli olacağım sanıyor, adamları koştur koştur kendinizi elde edilecek bir şeymiş gibi gösteriyorsunuz.
Sonra da elde ettim kafasına giriyorlar.
Bir sürü de deyim var bununla ilgili..
Favorim: ağırdan satmak.
Malmışız gibi ağırdan satacakmışız kendimizi.
Neyse mühim olan ortada buluşmak.
Birini elde etmek değil.
Biriyle beraber olabilmek.
Bulursun umarım bebim. Senin gibi birileri muhakkak çıkar karşına.
Bir de bunun ipleri elinde tutma versiyonu var ya ona da deli oluyorum. Kukla mısınız, kuklacı mı ne ipi yahu?
Bunların tamamını yapabildiktennsora sorun olmaz diye düşünüyorum ama işte tecrübe gerek bunlar içinde acemilik var birazEvlilik kadınlar için strateji oyunu gibi.
Kaç ama kovala da, ağır ol ama sırnaşacağın yeri de bil, bazen yemek yap bazen eşine yaptır, net konuş ama çok konuşma, içine atma ama bazen sus.
Yalnız bu oyunu sadece kadınlar oynamak durumunda, erkekler koltuğa yatıp totolarını kaşırken kadınların aklında kırk tilki.
Ben yoruldum vallahi...
Zipzip bunu beğendiYaşlar kaç?
katılıyoreemm :)
amma çoğu erkek kolay bu ammann deyip koşturanın peşinden koşuyorlar...
bi bakmışsın nazın niyazın yok diye keklik ediyorlar...
Ay evet dalga geçer gibi beğendi bir deZipzip bunu beğendi
Bulursun umarım bebim. Senin gibi birileri muhakkak çıkar karşına.
Bir de bunun ipleri elinde tutma versiyonu var ya ona da deli oluyorum. Kukla mısınız, kuklacı mı ne ipi yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?