eşlere karşı mesefa

derin53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
155
22
33
32
Kızlaar eşlerinize karşı mesefa koyuyomusunuz mesafeden kastım sevginizi belli etme konusunda mesela ben nişanlıyken ve sevgiliyken kaçan taraftım ama şimdi kovalayan oldum eşim sevgisini benim sevgim kadar aşikar etmiyor benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benimle bunun sebebi benim fazla ilgi gösteriyor olmam olabilir mi ??

Ne zamandir evlisiniz?

İşte problem de orada zaten.
Birinin kaçması birinin kovalaması gerekmiyor.
Kadın erkeği peşinde koşturunca kıymetli olacağım sanıyor, adamları koştur koştur kendinizi elde edilecek bir şeymiş gibi gösteriyorsunuz.
Sonra da elde ettim kafasına giriyorlar.
Bir sürü de deyim var bununla ilgili..
Favorim: ağırdan satmak.
Malmışız gibi ağırdan satacakmışız kendimizi.

Neyse mühim olan ortada buluşmak.
Birini elde etmek değil.
Biriyle beraber olabilmek.

Bunları yazacaktım ama gerek kalmamış just... +1'imle katılayım bari...
Nişanlıyken, sevgiliyken kaçarsanız evlenince de kaçanı kovalamanız çok normal değil mi? Bir elde etme oyunu oynamışsınız, elde edilince oyun bitmiş...

Evlilik kadınlar için strateji oyunu gibi.
Kaç ama kovala da, ağır ol ama sırnaşacağın yeri de bil, bazen yemek yap bazen eşine yaptır, net konuş ama çok konuşma, içine atma ama bazen sus.
Yalnız bu oyunu sadece kadınlar oynamak durumunda, erkekler koltuğa yatıp totolarını kaşırken kadınların aklında kırk tilki.
Ben yoruldum vallahi...

Şu ilişkilere bakışta güç mücadelesinden nefret ediyorum.
Umarım bir gün benim gibi düşünen birini bulabilirim
Bulursun umarım bebim. Senin gibi birileri muhakkak çıkar karşına.
Bir de bunun ipleri elinde tutma versiyonu var ya ona da deli oluyorum. Kukla mısınız, kuklacı mı ne ipi yahu?

İçimden nasıl gelirse öyle davranıyorum .

Uzun süreli mesafe koymayı doğru bulmuyorum sonra bir bakarsınız yüreğinizde mesafe koymuş farkına varmazsınız .
Tabii haketmeyenleri ayrı tutuyorum .

Kısa bir süreliğine tersini deneyin bakın bakalım değişen bir şey olacak mı ?

katılıyoreemm :)
amma çoğu erkek kolay bu ammann deyip koşturanın peşinden koşuyorlar...
bi bakmışsın nazın niyazın yok diye keklik ediyorlar...

Yahu ben sevgimi belli etmiceksem neden evleniyim o adamla, sevgiliyiz birlikte kalıyoruz mümkün olsa cebime koyup heryere yanımda götüresim geliyor siz mesafe diyorsunuz aklım almıyor

Bir de bunun ipleri elinde tutma versiyonu var ya ona da deli oluyorum. Kukla mısınız, kuklacı mı ne ipi yahu?

Ya ben içten olmak istiyorum
Birinin benim sahibimmiş gibi olmasını istemiyorum ama birine sevgimi göstermemek için de kendimi tutayım yok bir tarafı kalkar vb. böyle taktiklerle uğraşmam, uğraşamam

Bunların tamamını yapabildiktennsora sorun olmaz diye düşünüyorum ama işte tecrübe gerek bunlar içinde acemilik var biraz

katılıyoreemm :)
amma çoğu erkek kolay bu ammann deyip koşturanın peşinden koşuyorlar...
bi bakmışsın nazın niyazın yok diye keklik ediyorlar...

ben eliyorum direkt artık o tip erkekleri
yani bir oynarım iki oynarım ama sonıuçta yorulup kendim olacağım ve yürümeyecek değil mi
sevgiyi göstermenin nesi egolarını büyütüyor bu kadar mı sevgisiz, aç kalmışlar bilmem ki

Beygir için değil miydi o?

Değişen "sevgi belli etme biçimleri" konusunda benim fikrim yok, denk gelmedim, öyle olduğunu iddia edenlere de şimdiye kadar inanmadım, kafam rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…