Evlilikte oyun olmaz. Kac GÖÇ mesafe gibiKızlaar eşlerinize karşı mesefa koyuyomusunuz mesafeden kastım sevginizi belli etme konusunda mesela ben nişanlıyken ve sevgiliyken kaçan taraftım ama şimdi kovalayan oldum eşim sevgisini benim sevgim kadar aşikar etmiyor benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benimle bunun sebebi benim fazla ilgi gösteriyor olmam olabilir mi ??
Yeni zipzip sen oldun galiba :) simdi hatta nerdensin diye soruyon dimi :) olaya yenilik getiriyosun sanirim :)Yaşlar kaç?
hemen kaçan pozisyonuna geç bak bakalım nasıl ilgileniyor..Kızlaar eşlerinize karşı mesefa koyuyomusunuz mesafeden kastım sevginizi belli etme konusunda mesela ben nişanlıyken ve sevgiliyken kaçan taraftım ama şimdi kovalayan oldum eşim sevgisini benim sevgim kadar aşikar etmiyor benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benimle bunun sebebi benim fazla ilgi gösteriyor olmam olabilir mi ??
Yaş sormak haddime değil aslında, benim ilgi alanım nereden oldukları.Yeni zipzip sen oldun galiba :) simdi hatta nerdensin diye soruyon dimi :) olaya yenilik getiriyosun sanirim :)
Ya mesela diyorum ki tututacam kendimi olmuyo çunku gun içinde yanlız kalıyorum akşam o gelince baya çok ilgilenmek istiyorum o ya tv ya pc bende konuşmak istiyorum benle ilgilensin sevgisini hissetmek istiyorum ama olmuyo bu problemi arkd.anlatınca sen çok ustune duşuyosun diyolar ilgiyi kes durgun dur filan ama ben çok güler yuzluyum bununyapamıyorum
Hahhaaa :)Yaş sormak haddime değil aslında, benim ilgi alanım nereden oldukları.
Ben de ben de.Şu ilişkilere bakışta güç mücadelesinden nefret ediyorum.
Umarım bir gün benim gibi düşünen birini bulabilirim
Yaş sormak haddime değil aslında, benim ilgi alanım nereden oldukları.
Ben de ben de.
mesela bakıyorum eşime ne hediye edeyim konularına
romantik yemekler, aşk içerikli hediyeler v.b.
hiç bir tane maç bileti gibi eşin ilgi alanına yönelik hediye yok
Kızlaar eşlerinize karşı mesefa koyuyomusunuz mesafeden kastım sevginizi belli etme konusunda mesela ben nişanlıyken ve sevgiliyken kaçan taraftım ama şimdi kovalayan oldum eşim sevgisini benim sevgim kadar aşikar etmiyor benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benimle bunun sebebi benim fazla ilgi gösteriyor olmam olabilir mi ??
Kızlaar eşlerinize karşı mesefa koyuyomusunuz mesafeden kastım sevginizi belli etme konusunda mesela ben nişanlıyken ve sevgiliyken kaçan taraftım ama şimdi kovalayan oldum eşim sevgisini benim sevgim kadar aşikar etmiyor benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benimle bunun sebebi benim fazla ilgi gösteriyor olmam olabilir mi ??
tabiki EVET...!! ilgilini biraz azalt. sana soracak bir sorun mu var diye sende o zaman ilgisizsim bana karsı dersin...Kızlaar eşlerinize karşı mesefa koyuyomusunuz mesafeden kastım sevginizi belli etme konusunda mesela ben nişanlıyken ve sevgiliyken kaçan taraftım ama şimdi kovalayan oldum eşim sevgisini benim sevgim kadar aşikar etmiyor benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benimle bunun sebebi benim fazla ilgi gösteriyor olmam olabilir mi ??
aynen yahu! hislerime tercuman olmussunEvlilik kadınlar için strateji oyunu gibi.
Kaç ama kovala da, ağır ol ama sırnaşacağın yeri de bil, bazen yemek yap bazen eşine yaptır, net konuş ama çok konuşma, içine atma ama bazen sus.
Yalnız bu oyunu sadece kadınlar oynamak durumunda, erkekler koltuğa yatıp totolarını kaşırken kadınların aklında kırk tilki.
Ben yoruldum vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?