Mesele ego. Ve gönül ilişkisi devam ettiği sürece tek bitmeyecek şey de ego. Atıyorum bir arkadaşın seni 3 gün aramasa hiç noluyor demezsin. Ama sevgilin aramasa hemen gururuna dokunur. Ve kimse bu hissiyatı sıfırlayamaz. Teorik teorik konuşurlar anca :) O yüzden taktikler ne yazık ki işler. Sorunun cevabı "evet" yani sen de biliyorsun.
Kızlaar eşlerinize karşı mesefa koyuyomusunuz mesafeden kastım sevginizi belli etme konusunda mesela ben nişanlıyken ve sevgiliyken kaçan taraftım ama şimdi kovalayan oldum eşim sevgisini benim sevgim kadar aşikar etmiyor benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benimle bunun sebebi benim fazla ilgi gösteriyor olmam olabilir mi ??
Off sorma tabiri caizse kopek gibiydi esim olmadan once :) simdi sadece isi onemli baska hic bisi umurumda degil desem yeri,eskiden ilgilenmiyo diye cok takiyodum iste biyere gidelim diyodum magazayi birakamam vs vs sonra kendime geldim niye umursuyodum ki gelmek isterse gelir yapmak isterse yapar..ama yapmiyoo :) o yuzden kendi keyfime bakmaya basladim