eşlere karşı mesefa

Ya ben içten olmak istiyorum
Birinin benim sahibimmiş gibi olmasını istemiyorum ama birine sevgimi göstermemek için de kendimi tutayım yok bir tarafı kalkar vb. böyle taktiklerle uğraşmam, uğraşamam
En güzeli bu zaten. Bir ilişkide kendin olabiliyorsan o ilişki yolunda gider bence. Diğer türlüsü ı ıh olmazzz.. Olur da sağlıklı olmaz.

Ya mesela diyorum ki tututacam kendimi olmuyo çunku gun içinde yanlız kalıyorum akşam o gelince baya çok ilgilenmek istiyorum o ya tv ya pc bende konuşmak istiyorum benle ilgilensin sevgisini hissetmek istiyorum ama olmuyo bu problemi arkd.anlatınca sen çok ustune duşuyosun diyolar ilgiyi kes durgun dur filan ama ben çok güler yuzluyum bununyapamıyorum

evet ya...of bide çok yorucu dediğin gibi
eskiden ben baya baya oynardım
pöf bendeki gurur arşa değerdi.
şimdi düüşününce ,baya vaktim varmış diyorum...:) baya yordu ama
şimdi istesemde tık yok ..

Şu ilişkilere bakışta güç mücadelesinden nefret ediyorum.
Umarım bir gün benim gibi düşünen birini bulabilirim
Sana yürekten kocaman bir amin diyesim geldim. İnşallah bende öyle birini bulabilirim.
İlk mesajına da katılıyorum. Güç mücadelesine gerek yok. Güç dengesine gerek var bence.

Beygir için değil miydi o?

Değişen "sevgi belli etme biçimleri" konusunda benim fikrim yok, denk gelmedim, öyle olduğunu iddia edenlere de şimdiye kadar inanmadım, kafam rahat.
Ay beygir daha da beter yaw...
Sevgi belirtme biçimleri değişir mi? Değişirse doğal olur mu? İçinden geldiği gibidavranmak en güzeli değil mi? Ben böyle pasta yapmayı nasıl öğrendim?

Zipzip nasıl bir vukuat işledi bugün merak ediyorum?
Amaan sıradan bir gün işte.
Bir de "artık lütfen zıpzıp'ı kiblemeyin" temalı bir başlığımız oldu yönetimden.
Kendisini bağrımıza basıyoruz bundan gayrı.

her ilişkide illa bir kovalayan bir kaçan vardır tabi evlenip biraz zaman geçince kaçmada kovalamada bitiyor bence çünkü sorunlar dertler oluyor

Her zaman içimden geldiği gibi davrandım. Hep çok sevdim hiç daha az seviyomuş gibi yapmadım. Sevgiliyken de aynıydım. Bence nasıl hissediyorsan öyle davran.

2 tip insan var
1- sevgiyle beslenenler, sen sevgi gösterdikçe karşılığını verir, hatta fazlasını verir
2- sevgisizlikle beslenenler, sen sevgi gösterirsen ilgisizleşir, ne kadar az sevgi gösterirsen o kadar ilgi alaka gösterir

ben sevgiyle beslenenlerdenim, eşim bana ilgi göstermese rol yapmam gerekmez ben de uzaklaşırım zaten yani bilerek değil, kendiliğinden, hemen anlaşılır
eşim bana ilgi gösterince ben de ilgiyle doluyorum
bir nevi şarj gibi
(not: tabi öyle 1 saat 2 saatlik ilgi değil bahsettiğim, genel hayat gidişatı anlamında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…