- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
En güzeli bu zaten. Bir ilişkide kendin olabiliyorsan o ilişki yolunda gider bence. Diğer türlüsü ı ıh olmazzz.. Olur da sağlıklı olmaz.Ya ben içten olmak istiyorum
Birinin benim sahibimmiş gibi olmasını istemiyorum ama birine sevgimi göstermemek için de kendimi tutayım yok bir tarafı kalkar vb. böyle taktiklerle uğraşmam, uğraşamam
Ya mesela diyorum ki tututacam kendimi olmuyo çunku gun içinde yanlız kalıyorum akşam o gelince baya çok ilgilenmek istiyorum o ya tv ya pc bende konuşmak istiyorum benle ilgilensin sevgisini hissetmek istiyorum ama olmuyo bu problemi arkd.anlatınca sen çok ustune duşuyosun diyolar ilgiyi kes durgun dur filan ama ben çok güler yuzluyum bununyapamıyorumİçimden nasıl gelirse öyle davranıyorum .
Uzun süreli mesafe koymayı doğru bulmuyorum sonra bir bakarsınız yüreğinizde mesafe koymuş farkına varmazsınız .
Tabii haketmeyenleri ayrı tutuyorum .
Kısa bir süreliğine tersini deneyin bakın bakalım değişen bir şey olacak mı ?
evet ya...of bide çok yorucu dediğin gibiben eliyorum direkt artık o tip erkekleri
yani bir oynarım iki oynarım ama sonıuçta yorulup kendim olacağım ve yürümeyecek değil mi
sevgiyi göstermenin nesi egolarını büyütüyor bu kadar mı sevgisiz, aç kalmışlar bilmem ki
Sana yürekten kocaman bir amin diyesim geldim. İnşallah bende öyle birini bulabilirim.Şu ilişkilere bakışta güç mücadelesinden nefret ediyorum.
Umarım bir gün benim gibi düşünen birini bulabilirim
Ay beygir daha da beter yaw...Beygir için değil miydi o?
Değişen "sevgi belli etme biçimleri" konusunda benim fikrim yok, denk gelmedim, öyle olduğunu iddia edenlere de şimdiye kadar inanmadım, kafam rahat.
Meselaa canımBiz genelde mesafe koyuyoruz.
Zipzip bunu beğendi
Ay evet dalga geçer gibi beğendi bir de
Her zamanki zipzip isteZipzip nasıl bir vukuat işledi bugün merak ediyorum?
Amaan sıradan bir gün işte.Zipzip nasıl bir vukuat işledi bugün merak ediyorum?
En güzeli bu zaten. Bir ilişkide kendin olabiliyorsan o ilişki yolunda gider bence. Diğer türlüsü ı ıh olmazzz.. Olur da sağlıklı olmaz.
Amaan sıradan bir gün işte.
Bir de "artık lütfen zıpzıp'ı kiblemeyin" temalı bir başlığımız oldu yönetimden.
Kendisini bağrımıza basıyoruz bundan gayrı.
Niye kiblemiyormuşuz? Protesto ediyorum...Amaan sıradan bir gün işte.
Bir de "artık lütfen zıpzıp'ı kiblemeyin" temalı bir başlığımız oldu yönetimden.
Kendisini bağrımıza basıyoruz bundan gayrı.
Öyle canım, şanslıyım ben bu konuda. Darısı senin başınaeşin böyle düşünen biri galiba değil mi sephora
nerde?
Niye kiblemiyormuşuz? Protesto ediyorum...
her ilişkide illa bir kovalayan bir kaçan vardır tabi evlenip biraz zaman geçince kaçmada kovalamada bitiyor bence çünkü sorunlar dertler oluyorKızlaar eşlerinize karşı mesefa koyuyomusunuz mesafeden kastım sevginizi belli etme konusunda mesela ben nişanlıyken ve sevgiliyken kaçan taraftım ama şimdi kovalayan oldum eşim sevgisini benim sevgim kadar aşikar etmiyor benim onunla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyor benimle bunun sebebi benim fazla ilgi gösteriyor olmam olabilir mi ??
Hımm belkide zaman gösterecek bunuher ilişkide illa bir kovalayan bir kaçan vardır tabi evlenip biraz zaman geçince kaçmada kovalamada bitiyor bence çünkü sorunlar dertler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?