o kadar söylüyoruz işte, başka şey söylesek anlarlar hemen, işlerine gelmiyor tabi, dırdırla kafalarının etlerine yemek tek çözüm, böyle korkarlar belki
o kadar söylüyoruz işte, başka şey söylesek anlarlar hemen, işlerine gelmiyor tabi, dırdırla kafalarının etlerine yemek tek çözüm, böyle korkarlar belki
bende benimkinin tertip düzeninden bıktım
herkesin kocası boşver hayatım yapma sonra yaparsın der benimkide yap yap temizlik iyidir diyor
5 dakika oturmuyorum evde ama bi bırakta gel boşver demez
her şeyi yerli yerindedir,muntazamdır
ertesi gün ne giyecekse çıkarılır hazırlanır,üstünden çıkardıklarını askıya asar
bişeyi ayy yoruldum bunuda yarın yapayım diye bıraksam kalkar o yapar
benim eşimde ağınıktır ama sizinkilerden farklı biraz.arkasınan toplamaktan bıktım.ama gelgelelim kendi üstüne başına çok titizdir. -10 derecede bile banyosunu yapmadan adım atmaz.akşam çıkıyorsak tekrar duşunu alır.üstünü değiştirir.sporunu yapar yine duş alır çamaşır çıkarır.10 dakika diş fırçalanır.hergün ayakkabılar silinir boyanır. her hafta şaç tıraş olmaya gider.her daim kont gibi gezer .ama kendine dikkat ederken evde bir bardak kaldırmaz çorabı falan yatak odasında kalır.benimki kendine titiz eve pasaklı..dışarıdan gören tertipli düzenli zanneder.bende evin hizmetçisi.
kaç kere denedim hiç toplamadım evi. fakat hiç rahatsız olmuyor
ah ahhhh yaramı deştiniz valla....
benim eşimde çoook dağınık..
öyle el ayak yıkama konusunda diilde evle ilgili hiçç düzeni yok....
dolap,çekmeceden bir şeyler alır kapaklar kapanmaz...
bir banyo yapar anlatamam size duşakabin olmasına rağmen heryer sırılsıklam....
hatta diyorumki çık küvetten rahat et bundan beter ıslanamaz nasılsa...
bir diş fırçalar aynanın durumunu anlatmıyayım.....
kıyafetler ortada,çoraplar ortadaaaa...
biz anca burada dert yanarız arkadaşlar bence artık düzelmez bunlar off offff
Eşimi çok seviyorum.. Mutlu birde evliliğim var.. Fakat o kadar dağınık ve pasaklıki artık kafayı yemek üzereyim..İşten gelir yatak odasına girip pijamalarını giyer kıyafetleri yatağın üstüne bırakır, daha sonra oturma odasına gelir çorabını çıkarıp rast gele fırlatır..Her akşam aynı tartışma elini yüzünü ayaklarını zorla yıkatırım. Bir türlü bu konuyu aşamadım.. Geçenlerde çocuklara cips vereyim dedim çekmeceden cips poşetini aldım bir açtım cipsi yemiş, içinde birde sigara izmariti öylece çekmeceye koymuş.. Bugünde bitmiş cola şişesi buz dolabında.. Ya yazarken bile sinir oluyorum..Bir gün işim çıksa evi ona bıraksamn, savaş alanına dönüyor ev.. Annem böyle kabullenmelisin diyor ama ne yapayım elimde değil ben temizlik tertip düzen istiyorum artık.Zaten 2 çocuk var birde eşimin arkasını topluyorum yoruldum artık..:çok üzgünüm:Aileside çok temiz insanlar kayınvalidem temizlik hastasıdır kime çekmiş bilmemki...Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım bi şeyler yazın siz nasıl başa çıkıyorsunuz????:uhm:
walla kızlar erkek mılletı işte demekkı hepsı aynı.güdülmeye alışmışlar söylemessek yapmıyorlar.hı bıde bana sen de kendını yorma boşver dağınık kalsın,daha yenı evı süpürmedınmı,kim görcek fln der durur.napalım kaderımız.değişmıolar.ama genelde ben söylıyınce her işi bana yardımcı olmak için yapar cam sıler,balkon yıkar ezıle buzule,çamaşır toplar...:) ıyıdır saolsun ama o da özunde pıs ve dağınıktır...aslında dert çok dert etmeyın derım kızlar çunku; arkadaşımın eşi çok tıtız bır erkek kızı bayağ çıldırtıo,herşeye karışıo,yerı gelıo sız onun yanında dağınık ve pıs kalıosunuz..onun için takmayın bukadar.az takın az dır dır yapın.daha kötüler de var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?