Eşleri dağınık olup, bu konuda kafayı yiyenler var mı?

bende eşine çoraplarını kiri sepetine atmayı öğretemeyenlerdenim.banyo yapar havlusu yatağın üzerinde,çoraplar heryerde.ona göre o çok derli toplu ben dağınığım:))

bu konuda yanlız olman mumkun mu hayatım..
soz konusu erkeklerse hele..naniknanik
esım de cok dagınıktır..
evın heryerınden ona aıt bırseyler mutlaka cıkar..:mymeka:
4 yıl olucak nerdeyse ben soylemekten yoruldum ama o ısrarla devam edıyor..
Allah tan kızım babası gıbı degıl..
babasının kenara koydugu corapları o alıp kırlı sepetıne atıyor..
Allah bıze sabır versın..:Saruboceq:
degısebılseler keske ama ben hıc ıhtımal vermıyorum...:1no2:

esinin kopyasi bende de varklava:9 yildir evliyim degistiremedim adami, her seyi denedim, yerlere firlattigi kiyafetleri toplamadim, banyoda biraktigi tiras malzemelerini toplamadim ama nafile umrunda bile degil, ertesi gün bakiyorum öylece kaliyor.sinir oluyorum ama toplamasi yine bana kaliyor.o rahatsiz olmuyor ama ben dayanamiyorum ve topluyorum ve o bunu çok iyi biliyor.
adam 7 sinde neyse 70inde aynisi olur, Allah bize sabir versin kizlar, yapacak bir sey yok maalesef:çok üzgünüm:
8 aylik hamileyim, su an bile ev islerinde bana yardim etmiyor, düsünün yani.ah pardon hakkini yemeyim her persembe aksamlari çöpleri disari çikartiyor

arkadaşlar arasında yaptıgımız konuşmanın benzerini burda görmek ne hoş:)
dağınık olanlar titizlere özeniyor emin olun eşleri titiz ve herşeye karışanlarda uumursamazlara.enteresan bir denge var evliliklerde.
olaya şöyle bakmak gerekebilir bazen.titiz olanlar karşısındaki kişiye yapması gerekenleri o kadar çok söylüyor ki beyin bir süre sonra reddediyor bu durumu.unutuyor,umursamıyor nasıl olsa yapılıyor diyor.bazen bir kez ama doğru zamanda söylemek çözüm olabilir.ben de hergün işten gelen eşten bugün ne yaptın sorusuyla karşılaşan biri oldğumum için bir süre beynim bir çok şeyi reddeiyor ordan biliyorum:)))
bir de alışkanlıklarınız bir süre sonra göreviniz haline gelir sözünün doğruluk payını da yadsımamak gerekir.

siz gene şanslısınız bari yatağın üzerine atıyomuş....
benimki gene salonun ortasında ters bir vaziyette çıkarıp yerlere atar....
bir gelirim oda savaş alanına dönmüş....
dolaptan çorap al desen yerini bilmez....eline verirsen giyer vermezsen getirene kadar bekler giysilerini....
bu durumda siz daha avantajlısınız
.....süprizzzzzmirmirmirmir:bbo::roflol:

sizlerin yazdıklarınızı okuyunca oldukça şanslı olduğumu düşündüm.eşim eve gelir gelmez önce ellerini yıkar sonra üzerini değiştirir.sürekli el yıkar diş fırçalar.çünkü ben çok titizim gelemiyorum dağınıklık ve pisliğe

arkadaşlar benim eşim çok düzenlidir.beni hiç yormaz.sadece çorabını banyoya atmaz.bende ona söylenirim.herşeyi yapıyorsunda bir çorabımı atamıyorsun diye.ama sizlerin eşinin dağınıklarını okuyunca eşimin çorabı artık gözüme batmaz.yanlız oğlum çooooooooooooooooook dağınık.o kadar söyleriz bir düzene alışmadı.kime çekti anlamadım.oğlumu bulmak için çıkardığı kıyafetleri takip etmek yeterli.kapıdan odasına kadar eşyası olur.çekmecelerini yerleştirmekten bıktım.inanın bir pijamasını bile katlamaz.birde biz kızmayalım diye rulo yapıp şifonyere atar.daha yazamadığım bir sürü dağınıklık.allah yardımcımız olsun.bizlere güç ve sabır versin.

Ahh ahhh ben neler çekiyorum kafayı yedim zaten. bu gidişle deliricem daha çoluk çocuk yokken bunlar bana reva oldu.

bende düzenliyim
benim eşim dagınıklıgı sevmiyoruz
batırmıyoruz ortalı öyle ama bi evde yasanıyosa mutlaka dagılıyo
benimde çocuklarım çok dagınık arkalarını toplamasam siz görün odanın halini...

a.s Temiz ve düzenli bir ev bana her zaman huzur vermiştir,bu konuda çok

hassasım Çok üzgünüm çoook Eşim son derece dagınık ve bu konuda umursamaz

olsada hassasiyetimin şiddetini anladığından bu yana daha özenli davranıyor. Ama bu

idrak epey çaba ve zaman aldı :lepi: Darısı tüm bayanların başına yerimseniben

Canım, benim eşimin aileside sizin gibidir.. Evleri temizlik ve düzen içinde..Karı koca tertip ve düzen hastasılar..
Ama gel gör ki eşim tam zıttı..Kayınvalidemde aynı bu yazdıkların gibi onu bu konuda eğitmek için çok uğraşmış ama nafile içinden gelmeyince...

canım aynı sorun bende de var af edersın yaptıgı yerın sifonunu bıle cekmez hemen arkadasından camasır suyu ıle gırısırım işe
bı gun gıydıgını ertesı gun gıymez elım utuden kalkmıyo vala
bendee cocuk yok bıde cocuk olsa ayvayı yedık desene:bbo:
idare ediyoruz ıste
bunun yanında mutlaka artıları vardır
:asigim:

Ben çözümünü buldum ve biraz olsun durumu hafiflettim galiba kızlar delikafadulden
Benim eşimde öyle dağınıktır kiii...Geçenlerde bi delirdim en sonunda ağzıma geleni söyledim.Bana senin görevin yapacaksın demezmi.Hepten delirdim.Dedim bu benim görevimse çalışıp para kazanmakta senin görevin ben yarın işi bırakıyorum.(Çalıştığım yerden hiç memnun değilim.Çok borcumuz var.Ve mecburiyetten çalışıyorum)Dedim ben işte başkasının kahrını evde senin kahrını çekemem yeter tırlattım artık.:mymeka: Heheh bizimki süt dökmüş kedi gibi olduu:1shok: Ben tehdit için değil ciddi söyledim.Ama kendini bayağı bi toparladı valla.Artık çoğu şeyi söylemeden yapıyo.Eh bazılarını söylüyorum ama olacak okadar alışacak zamanla kaydirigubbakcemile

temiz annelerin cocuklari bence pasakli oluyor dur ben yaparim ederim tbi cocukda alisiyor tenbelige benim esim tertipli düzenli oglum cok pasakli
bir dolaptan kiyafet alir dolap yerde bir banyoya girer her yer su pesinden dönmekten ölüyorum
aslinda erkeklere temizlik okulu acilsa birinci benim oglani yollarim vallaaaaa
cocuk nasil olsa yapan var diye yapmiyorya sen dayanamasin diyorrrrrrr
kücüken tertemiz olan cocuk büyüdükce evde daginik üstüne basina tamiz alan kiz yandi diyorum bu boya bu bosa kizlar bayiliyor diyor delim benimmmm

eşim düzenlidir. akşamları evde kitap okur, kitabı kaldırır kitaplığa koyar, ben uyuyorsam meyve tabagını mutfaga götürür. tuvaleti pis bırakmaz. bana iş konusunda yardımcı olmaz ancak dagınık da degildir, bana iş çıkarmaz

biraz dağınıktır ama fazla abartmaz valla çok dağıttığında ona toplattırıyom

valla kocamda toplamaz oğlumda arada bi bağırırım bi kaç gün herşey iyi olur sonra yine aynı ben alıştım bu duruma galiba.........................

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........................................

gerçekten tam anlamıyla bana kafayı yedirtiyor bu adam
+
bi de oğlum var
ben ona birşeyler öğretmeye çalışıyorum ama o hep babasını örnek alıyor

Eşim yeni evlendiğimiz zamanlarda çok dağınıktı, bende hep ardından derler toplardım.
Hatta o kadar dağınıktı ki; benim toplamamdan bile rahatsız olurdu. Çıkardığı kyafeti
asmaz bir kenara bırakır ben niye asmadın deyince nasılsa yine giyeceğim derdi.
Baktım bu iş böyle olmuyor topla topla nereye kadar ben bunaldım sonunda.
Bıraktım olduğu gibi. Eve geldiğinde şaşırmaya başladı. Bana da soramıyor neden
toplamadın diye, nasılsa tekrar kullanılacak ya... Bir kaç gün sonra baktım herşeyi
bir kenara toplamış bak şimdi oldu diyor. Önemli bir iş yaptığını düşünüyor üstelik.:roflol:
Anladım ki onu düzene alıştırmak çok zor, gene ben destek oldum ama o da artık
öğrendi eskisi kadar dağınık değil şimdilerde. Bu bana büyük ders oldu. Oğlumu
daha küçükken alıştırmaya başladım kendi odasını, yatağını, kıyafetlerini düzeltmesi
için. Başlarda beceremiyordu arkasından ben bir daha yapıyordum aynı işi ama olsun
artık alıştı en azından. Gelinimin ben gibi ardında dolaşmasını istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…