eşleri doguma girecek arkadaşlar

schmid

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
67
0
16
Almanya
Eşleriniz doğuma girecekler mi?

Benim eşim girecek doğuma , benim bir oğlum var onunsa ilk çocugu. Garip hissederim diye korkuyorum. Ne dersiniz?

epidural sezaryan felan olacaksa ve eğer senin başının yanında olup tam kesme anına şahit olmayacaksa olur. normal doğum yapacaksan olmasın kesinlikle

evet arkadaşa katılıyorum epudirel sezeryan olucaksan olabilir ama normal doğumda sakın ben ikisinde de istemem de sonra iğrenebilir adam o manzarayı görünce yada soğur pek koş bir görüntü değil malum anlamıyorum biraz bekleyin kapıda ne olucak bu kadar meraklı olmayın yaa ayy bilemiyorum bence hiç girmesin

bende eşimin girmesini. çok isterim ama malesef doğum yapacağım hastanede izin yok biyle bir şeye bence çok güzel bişey eşle birlikte doğuma girmek sonuçta bu bebek ikimizin her anı birlikte yaşamalıyız diye düşünyorum ayrıca eşimiz girince doktorun yanına geçip doğum nasıl olacak diye izleyecek diye düşünmeyelim bence.. o benim yanımda durup elimi tutsun destek olsun yeterli öyle bir ihtimal olsaydı kesinlikle eşimle girerdim.. ayrıca neden tiksinsin aklı başında olan bir insan böylesine bir mucizeden tiksinirmi ya...

Günaydınlarr...ben de girsin istiyorum, her ne kadar eşim istemese de...
ama özelde sezaryen/epidural ile doğum yaparsam girebilir-ki bu hem pahalı hem ben istemiyorum;
konak doğum evi'nde normal doğumun çok çok iyi olduğunu duydum, e orası da sırf bayan, erkek almıyorlar galiba içeriye. daha erken evet ama bilemedim şimdi :26:

Şu an eşimle tartışıyoruz normal doğum olmasın sezaryen yaptıralım ne uğraşıcaz saatlerce bekliycez mi diyo....

Normal dogum planliyoruz olursa tabi insallah eylülde doguma hazirlik kursuna baslayacagiz beraber katilacak ciftlerin hepsi beraber girecekler doguma :-//

Ben de tiksinecegini düsünmüyorum dogaya ve dogalliga asik akli basinda bir adam ama ben daha cok o an cektigim sancilardan onu sorumlu tutup ( haksiz bir sekilde tabi ) ona bagirip cagirir miyim diye korkuyorum ya da bayilip kalirsa dogum salonunda hem cok istiyorum hem de tuhaf hissediyorum düsününce
Esi ile doguma girmis arkadaslar hadi yazin paylasin bizimle :)

34. haftanın içindeyim. normal doğum olacak inşallah. eşim 'kesinlikle yalnız bırakmam, bende giricem' diyor. benimde canıma minnet tabi, bebeğimizin ilk anını birlikte görmek istiyoruz hayırlısıyla

Normal doğumlarda eşin doğuma girmesinin erkeği cinsel yönden olumsuz etkilediğini okumuştum. Ama bende girmesi taraftarıyım ne zorluklar çekildiğini o da görsün ve heyecanı birlikte yaşasın.

Eşimin kan görme korkusu var girse bayılır herhalde ama ablamin girmesini isterdim hem deneyimli hemde bana en büyük desteği veren o.

ben ilk hamileliğimde eşimden böyle bir istekte bulunmuştum kabul etmemişti,görmek istememişti,dayanamaz,kaldıramaz diye ısrar etmedim
şimdi de hiç konusunu bile açmadım zaten benim orda acı çekmemden kendisini sorumlu hisseder ve ağlar kesin
ben sancı çekerken bile ağlamış doğuma hiç dayanamaz bir de istemiyor sanırım o görüntüyü görmeyi ama bir arkadaşın da dediği gibi doktorların yanında değil benim başımın yanında durup elimi tutması iyi olabilirdi ama istemeyen birine ısrara gerek yok bir erkek olarak kimbilir ne düşünüyor da istemiyor:26:

bende eşimin girmesini çok istiyorum oda kabul etti eğer hastane bi sorun çıkarmazsa medical parkta sezeryn epidural istiyorum.neden tiksinsin ki sonuçta bi mucize ayrıca ikimizin bebeği o da her anını görsün ...

Kizlar ben hamile degilim ama epudral normal dogum yaptim ve esimde yanimdaydi tecrubeli biri olarak yazayim dedimtabi ben uzun sure sanci cektikten sonra epudral yapildi esimde her anina sahit oldu bence böyle bi imkaniniz varsa esinizle girin kisiden kisiye degissede insan o an yaninda bi destek istiyo.Eger adam size sadece sex objesi olarak bakmiyosa tiksinme diye bisey söz konusu olmaz diye dusunuyorum en azindan bizde olmadi zaten doktorla alt tarafa gecip sizi dogurtmuyo yaninizda kalip elinizi tutar ve ortak paydaniz olan bebisinizin her anina oda eslik etmis olur,esim oglumun kordonunu falan kesmistioglumun ilk dakiklarinda fotolarini cekmisti bunlarin hepsi guzal hatiralar simdi bile baktikca gözlerim dolarHepinize hayirli dogumlar diliyorum,bir nefeste kurtulun insallah

Merhaba,

Hamile değilim henüz ama bildiğim kadarıyla sezeryanla doğum sağlık bakanlığı tarafından yasaklandı diye biliyorum. Normal doğum anında hayati tehlike yaratacak bir durum olursa mecburiyetten sezeryana geçiş olacakmış.

Dudi cok güzel geliyor kulaga kordonu babasinin kesmis olmasi dünyaya geldigi ilk anda annesi ile birlikte babasinin da yaninda olmasi bence harika bir tecrübe, bizim dogumumuz normal olacak insallah plasenta yüzünden mecbur kalmazsak sezeyanla yapmaya , sevmeyi bilen bir erkegin böyle birsey yüzünden karisindan sogumasinin mümkün olacagina inanmiyorum ben aksine aile baglarini güclendirecegini düsünüyorum
Ayrica bundan 6 hafta önce cok siddetli bir kanama gecirdim plasenta yüzünden ben hastanede muayene masasinda yatarken esim karsimda duruyordu daha sonra bana gördüklerini anlatti; cesmeden akarcasina kan ve yumruk kadar bir kan pihtisi( tabi ki dogumla kiyaslanmaz ama ) ve bana olan yaklasiminda hicbir degisiklik yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…