Dudi cok güzel geliyor kulaga kordonu babasinin kesmis olmasi dünyaya geldigi ilk anda annesi ile birlikte babasinin da yaninda olmasi bence harika bir tecrübe, bizim dogumumuz normal olacak insallah plasenta yüzünden mecbur kalmazsak sezeyanla yapmaya , sevmeyi bilen bir erkegin böyle birsey yüzünden karisindan sogumasinin mümkün olacagina inanmiyorum ben aksine aile baglarini güclendirecegini düsünüyorum
Ayrica bundan 6 hafta önce cok siddetli bir kanama gecirdim plasenta yüzünden ben hastanede muayene masasinda yatarken esim karsimda duruyordu daha sonra bana gördüklerini anlatti; cesmeden akarcasina kan ve yumruk kadar bir kan pihtisi( tabi ki dogumla kiyaslanmaz ama ) ve bana olan yaklasiminda hicbir degisiklik yok :))
Ben oglumu zorunlu bir sekilde sezeryan ile dünyaya getirdim , bu kez Allah izin verirse normal olsun istiyorum. Biz almanya da yasiyoruz ve burda o konuda bir sorun yok istersem sezeryan olabilirim ama doktorlar da normal dogumu öneriyorlar tabi eger mümkunse yukarda da yazdigim gibi plasentayla ilgili biraz sorunumuz var eger ilerleyen haftalarda düzelirse doktor da izin verirse cok istiyorum normal dogum yapabilmeyi.
Bu arada biz esimle bu konuda hic konusmamistik , yani sanki konusmusuz gibi bastan belliydi onun da doguma girecegi ya da bunu planladigi kafasinda. Doguma hazirlik kursuna kayitla ilgili arastirmalar yapmaya basladiginda ben niyetinin ne oldugunu anlamistim zaten:)) ama bugün ilk kez acikca sordum doguma girecek misin diye ? Cevabi "herhalde" oldu , bundan daha dogal ne olabilirki dercesine bakti birde yüzüme :))
Insallah hersey yolunda gider ve bebegini biran once saglicakla alirsin kucagina esinin tepkiside cok normal burda zaten imkan varken eslerin girmemesi anormal karsilaniyo.(null)
ben ilk hamileliğimde eşimden böyle bir istekte bulunmuştum kabul etmemişti,görmek istememişti,dayanamaz,kaldıramaz diye ısrar etmedim
şimdi de hiç konusunu bile açmadım zaten benim orda acı çekmemden kendisini sorumlu hisseder ve ağlar kesin
ben sancı çekerken bile ağlamış doğuma hiç dayanamaz bir de istemiyor sanırım o görüntüyü görmeyi ama bir arkadaşın da dediği gibi doktorların yanında değil benim başımın yanında durup elimi tutması iyi olabilirdi ama istemeyen birine ısrara gerek yok bir erkek olarak kimbilir ne düşünüyor da istemiyor:26:
Mesajınızı okurken çok duygulandım gözlerim doldu.maşallah ailenize.inşallah bu sefer herşey yolunda gider ilki gibi çok çekmeden yavrunuza kavuşursunuz..bende 14 saat sunni sanci ile normal dogum denendikten sonra sezeryanla bebegini dunyaya getirmis bir anneyim
dogumum 15 saat surdu
tam 15 saat esim yanimdaydi .. bir an bile ayrilmadi
sunni sanci cekerken hep eli elimdeydi en buyuk destegimdi
bebek dogmuyor sezeryana dediklerinde oyle bi bakmisim ki onun yuzune hala unutamiyorum o zavalli bakislarini diyor
beni teselli edisi ama o an kendi heyecanini ve korkusunu sesinin titremesini
bebegimiz dogdu ben opup kokladim sonra onu bebek ile birlikte dissari cikarttilar .. ben 1 saat sonra odama gectigimde bebegi kucaginda alamiyordum
vermek istemiyordu .. bana o sarilisini o merhametini destegini asla unutamam .. bebegin dogdugu an hem sesli sesli dua edip hem aglayisini hem surekli alnimdan opmesini
gercekten muthis bi duygu
kesinlikle girmeli doguma o ani oda yasamali
suan 2. bebisime hamileyim asla dogumu kaciracagini sanmiyorum mutlaka girer ..
Ben oglumu zorunlu bir sekilde sezeryan ile dünyaya getirdim , bu kez Allah izin verirse normal olsun istiyorum. Biz almanya da yasiyoruz ve burda o konuda bir sorun yok istersem sezeryan olabilirim ama doktorlar da normal dogumu öneriyorlar tabi eger mümkunse yukarda da yazdigim gibi plasentayla ilgili biraz sorunumuz var eger ilerleyen haftalarda düzelirse doktor da izin verirse cok istiyorum normal dogum yapabilmeyi.
Bu arada biz esimle bu konuda hic konusmamistik , yani sanki konusmusuz gibi bastan belliydi onun da doguma girecegi ya da bunu planladigi kafasinda. Doguma hazirlik kursuna kayitla ilgili arastirmalar yapmaya basladiginda ben niyetinin ne oldugunu anlamistim zaten:)) ama bugün ilk kez acikca sordum doguma girecek misin diye ? Cevabi "herhalde" oldu , bundan daha dogal ne olabilirki dercesine bakti birde yüzüme :))
Mesajınızı okurken çok duygulandım gözlerim doldu.maşallah ailenize.inşallah bu sefer herşey yolunda gider ilki gibi çok çekmeden yavrunuza kavuşursunuz..
Hangi hastahanede dogum yaptınız acaba ? Bazı hastaneler almiyo o yüzden soruyorum. Maalesef ameliyat olunca almiyo hastanembende 14 saat sunni sanci ile normal dogum denendikten sonra sezeryanla bebegini dunyaya getirmis bir anneyim
dogumum 15 saat surdu
tam 15 saat esim yanimdaydi .. bir an bile ayrilmadi
sunni sanci cekerken hep eli elimdeydi en buyuk destegimdi
bebek dogmuyor sezeryana dediklerinde oyle bi bakmisim ki onun yuzune hala unutamiyorum o zavalli bakislarini diyor
beni teselli edisi ama o an kendi heyecanini ve korkusunu sesinin titremesini
bebegimiz dogdu ben opup kokladim sonra onu bebek ile birlikte dissari cikarttilar .. ben 1 saat sonra odama gectigimde bebegi kucaginda alamiyordum
vermek istemiyordu .. bana o sarilisini o merhametini destegini asla unutamam .. bebegin dogdugu an hem sesli sesli dua edip hem aglayisini hem surekli alnimdan opmesini
gercekten muthis bi duygu
kesinlikle girmeli doguma o ani oda yasamali
suan 2. bebisime hamileyim asla dogumu kaciracagini sanmiyorum mutlaka girer ..
Hangi hastahanede dogum yaptınız acaba ? Bazı hastaneler almiyo o yüzden soruyorum. Maalesef ameliyat olunca almiyo hastanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?