eşleri doguma girecek arkadaşlar

Kesinlikle oyle canim bende aile baglarini arttirdigini dusunuyorum,oglum 2,5 yasinda cok fazla bisey anlamasada esim bazen oturup anlatir onada seni benim kucagima verdiler miniciktik kalbin o kadar hizli atiyodu ki diyeannenin dogum yapar yapmaz bebegini görmesi kucagina alip emzirmesi ne kadar onemli ve ozelse o kadart derin hissetmeselerde erkeklerinde o ilk dakikalari yasamaya haklari var diye düsünüyorum.Eger adam normal duygulara sahipse zaten o an erotizm adina bisey dusunmuyo sonrasindada aaa dogumda bilmem kac santim acildi ben senle yatmam mi diyecek dersede o adamda problem vardir zatenDedigim gibi esim her dakikamizda bizim yanimizdaydi oglum daha dogar dogmaz kucagima verdiler o ani fotografladi esim ,hatta kisa bi video bile var hosgeldin falan diyoruz bebise onun ilk kucagina aldigi an ,oglunun göbek kordonunu kendisi kesti
Bence erkeklerinde yeni bebege yeni aile duzenine adapte olmasi ve bi annenin ne acilar cekerek bi bebek dunyaya getirdigini anlamasi icin daha bile iyi.Ve ben herkeze mumkunse normal dogum yapip o her dakikaya sahit olmasini tavsiye ederim mecbur kalmadikca sezeryan yaptirmayin zaten yasalarda izin vermiyo artik sanirim

Ben oglumu zorunlu bir sekilde sezeryan ile dünyaya getirdim , bu kez Allah izin verirse normal olsun istiyorum. Biz almanya da yasiyoruz ve burda o konuda bir sorun yok istersem sezeryan olabilirim ama doktorlar da normal dogumu öneriyorlar tabi eger mümkunse yukarda da yazdigim gibi plasentayla ilgili biraz sorunumuz var eger ilerleyen haftalarda düzelirse doktor da izin verirse cok istiyorum normal dogum yapabilmeyi.
Bu arada biz esimle bu konuda hic konusmamistik , yani sanki konusmusuz gibi bastan belliydi onun da doguma girecegi ya da bunu planladigi kafasinda. Doguma hazirlik kursuna kayitla ilgili arastirmalar yapmaya basladiginda ben niyetinin ne oldugunu anlamistim zaten:)) ama bugün ilk kez acikca sordum doguma girecek misin diye ? Cevabi "herhalde" oldu , bundan daha dogal ne olabilirki dercesine bakti birde yüzüme :))

Insallah hersey yolunda gider ve bebegini biran once saglicakla alirsin kucagina esinin tepkiside cok normal burda zaten imkan varken eslerin girmemesi anormal karsilaniyo.

bende 14 saat sunni sanci ile normal dogum denendikten sonra sezeryanla bebegini dunyaya getirmis bir anneyim
dogumum 15 saat surdu
tam 15 saat esim yanimdaydi .. bir an bile ayrilmadi
sunni sanci cekerken hep eli elimdeydi en buyuk destegimdi
bebek dogmuyor sezeryana dediklerinde oyle bi bakmisim ki onun yuzune hala unutamiyorum o zavalli bakislarini diyor
beni teselli edisi ama o an kendi heyecanini ve korkusunu sesinin titremesini
bebegimiz dogdu ben opup kokladim sonra onu bebek ile birlikte dissari cikarttilar .. ben 1 saat sonra odama gectigimde bebegi kucaginda alamiyordum
vermek istemiyordu .. bana o sarilisini o merhametini destegini asla unutamam .. bebegin dogdugu an hem sesli sesli dua edip hem aglayisini hem surekli alnimdan opmesini
gercekten muthis bi duygu
kesinlikle girmeli doguma o ani oda yasamali
suan 2. bebisime hamileyim asla dogumu kaciracagini sanmiyorum mutlaka girer ..

benim eşim de aynı şeyleri düşünüyor

Mesajınızı okurken çok duygulandım gözlerim doldu.maşallah ailenize.inşallah bu sefer herşey yolunda gider ilki gibi çok çekmeden yavrunuza kavuşursunuz..

Plasentayla ilgili sorununuzu merak ettim benim de önceki hamileliğimde olmustu.previa.hem de en tehlikelisinden.şimdi de var gibi daha tam belli değil.kaçıncı haftadasınız?inşallah sorunsuz yavrunuza kavuşursunuz..

Ben de eşimin dogumuma girmesini çok isterdim.kızimı 12 sene önce dogurdum o zaman eşlerin doğuma girmesi pek alışılmiş birşey değildi sanırım.zaten zorulu sezaryen oldum genel anesteziyle.ben baygınken ameliyathanede olması saçma olurdu
Normal doğumda yada spinal sezaryende eşleri alıyorlar ve tabi özel merkezlerde.şimdiki doğumumu kismetse yine mecburen sezaryen olacak.biraz risklerim var erken doğum gibi.ama ben spinal sezaryene cesaret edemem sanırım psikolojik olarak ameliyathane ortamlarından falan korkuyorum.ben orada kesilip biçilirken zaten bayïlır kalırım.eşim de zaten panik atak korkar dayanamaz..

Mesajınızı okurken çok duygulandım gözlerim doldu.maşallah ailenize.inşallah bu sefer herşey yolunda gider ilki gibi çok çekmeden yavrunuza kavuşursunuz..

tesekkur ederim canim insallah
bence esler hem bizlere hemde cocuklara karsi cok merhametli ve duygusal oluyorlar o anlari gordukleri icin

Selam pepuke ,
Bugün 20. Haftama girdim ama biz seninle plasenta previa topiginde tanismistik ben orda da anlatmistim cok siddetli bir kanama ile hastanede yattigimi dr um cok az da olsa yukariya dogru bir hareket oldugunu söyledi persembe günkü son kontrolde ben de umutlandim normal yapabilirim dogumumu diye. Insallah olur. Bir sonraki kontrolüm ayin 23 ünde umarim daha da cikar yukari Senin durumun nasil bu arada sen kacinci haftadaydin?

Bende Allah nasip kısmet ederse yakında doğum yapacağım ..
Ben genel anestezi olsun uyuyp uyanayım dedim , uyanık olmaktan korktuğum için ..
Eşim ilk önce beni epidural için ikna etti , bebeğimizin ilk doğduğu anları gör , hisset , uyanık ol dedi .
Sonrada kendine yer yaptı ' bende gireceğim doğuma '
Benim doğum yapacağım hastanede eşler girebiliyor ..
Eşim doğuma girmek isteyince bana daha da bir cesaret geldi :)

Bende 28. Haftanın ıçındeyım spinal sezeryan olucam kısmetse eşimde girıcek bu şekılde anlastık dogum fotografcısıda gırcek tek benı cekmesı olmaz :)))

Son düzenleme:
Hangi hastahanede dogum yaptınız acaba ? Bazı hastaneler almiyo o yüzden soruyorum. Maalesef ameliyat olunca almiyo hastanem

kızlar ben de girmesini kesinlikle istemiyorum bayılır benim ki doğurayım mı onla mı uğraşayım valla şaşırırım. benim ki çok soğukkanlı dururda fenadır tutar kendini sonrası fena olur ben her doktora gittiğimde bile stres oluyor bazen gittiğimi söylemiyorum gelicem demesin diye. tek başıma kafam rahat ediyor:)

kızlar açıkçası ben eşim doğuma girmeli mi bilemiorum yani o anları görmesi ii mi kötü mü kestiremedim:) şimdilik herşey normal gidio inş. normal doğum istiyorum o nedenle beni bağırıp çağırırken görmesini istemiorum sanırım, eşime bu konuyu açmadım bile eminim onun aklının ucundan bile geçmemiştir:)

Hangi hastahanede dogum yaptınız acaba ? Bazı hastaneler almiyo o yüzden soruyorum. Maalesef ameliyat olunca almiyo hastanem

canim ben fransanin kuzey dogusunda yasiyorum
burda devlet hastanelerinde aliyorlar yaniniza kimi isterseniz 3 kisiyi gecmemek sartiyla
ben ozel bi klinikte yaptim dogumumu esim ve baska bi hastaneden gelen 9ay kontrollerime giren ebe girmisti dogumuma ..
annem yanimda olsaydi kesinlikle onunda girmesini isterdim..

Ben normal doğum yaptım ve eşim de doğumuma girip yanımda durdu hatta doğumu kameraya alıp fotograflarımızı çeken de eşim
İyi ki de girmiş hiçbir olumsuz yanını grömedim bu durumun
Hatta çok mutu hala ilk beni gördü aileden deyip duruyor hayır beni görmştür o diyorum hayır bana baktı diyor : )
Böyle atışıyoruz. Ama orda olması bence müthişdi bu duyguyu paylaşmak çok güzeldi

Bende sezeryanla dogum yaptım ama beklenmeyen erken gelen bir dogumdu ve cok korkuyordum. Dogumda, Esim yanımdaydi ve elimi tutup gözlerime baktı ve kendimi o an cok iyi hissettim. Sonra mı ayya bı baktık minıs çıkmış ingaaaa diye ağlıyordu. Kesinlikle eşlerinizi doğumda yanınıza almanızı tavsiye ederim arkadaslar. O muhteşem ana oda tanık olsun. Bugüne bugün hala dogumdaki olayları anlatır durur...

ben de isterim eşimin girmesini kesinlikle..hem o anı birlikte yaşamak duyguları güçlendirir diye düşünüyorum hem de çıkar çıkmaz bebeği o da görsün ki hastanede karışmasın çocuğumuz,en büyük korkum bu,o anın stresiyle bebeği hatırlayamayabilirim emin olamayabilirim diye düşünüyorum çünkü bu da benim obsesyonum:)
size aşık bi insan o andan neden tiksinsin ki kadın onun karısı bebek onun bebeği tiksinti duymaz da üzülebilir belki acı çektiğimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…