Eşleri doğuma girmek isteyen hanımlar tepkiniz ne oldu sizce doğru mu bu?

gokce_34

Serhat & Yiğit
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
343
1
26
İstanbul
Benim eşimde girmek istiyor doğuma ama ben kararsızım sizce buna izin verilmeli mi yani bazılarından midesi bulanır falan filan çok şehir efsanesi duyuyorum da kafam karışııkkk:)))

bende eşimin doğuma girmesini istiyordum eşim korkarım dayanamam diyordu,
artık kendisi giricem diyor bu seferde ben kararsızım,
eşin senden tiksinir, bir daha sana dokunmaz, doğru olan onun kapıda beklemesi gibi... söylentiler benide kararsız yaptı.

benimki meraklıı ben girerim diyor hatta göbek kordonunu kesmeyi istiyor, genelde doğuma giren babalara yaptırıyorlar bunu

benim eşim doktordu, biraz da o yüzden doğuma girmesini istedim ama doğum başlayınca anladım ki bu olay sadece bebeğimle benim aramda kalması gereken bir olay çünkü çok özel. bir de eşiniz de olsa doğum rahatsız edici olabilir onun için. eşinizin nasıl etkileneceğini önceden bilemeyeceğiniz için benim fikrim kapıda beklemesi. doğum bitince zaten hemen bebeği görebiliyor. doğumda zaten anlayacaksınız ki çevrenizde kimler olursa olsun doğum hadisesi sadece sizin gayretinizle olacak birşey. yanınızda eşiniz de olsa...

teşekkür ederim bu bilgi için haklısınız belkide aslında bu durum sadece oğlum ile aramızda kalmalı

ilk doğumumu bende normal yaptım ve doğumhaneye girerken eşime gelmek istiyor musun diye sordum yok dedi... gelmemesi bence de daha iyi oldu.. insan doğuma odaklanmalı :))

selam kızlar ben 2010 aralık annesiyim nasipse 2013 mayıstada 2.kızımı kucağıma alıcam. ilk doğumumda eşim kendi isteği ile yanımdaydı herşeyi videoya çekti herşey harika geçti bu doğumumdada yanımda olmayı istiyor hatta kızımıda yanımda istiyorum nasipse kardeşi olduğunu daha iyi benimseyeceğimi düşünüyorum bu herkesin kişisel tercihi oyüzden kimse kimseyi bu konuda zorlamamalı hatta siz rahat doğum yapamıyacağınızı düşünüyorsanız eşiniz istesebile doğuma sokmamalısınız... herkese iyi ve kolay doğumlar....

ne güzeeel benimallah izin verirse doğum fotoğrafcım da olacak ola ki yetişemezse falan eşim halleder o da iyidir fotoğraf konusunda bunu düşününce işime geliyor girmesi , yok ben ondan güç alırım elini tutsam yeter:) ama işte bazılarında oluyormuş öyle tiksinme falan hoş benim eşimden öyle bir şüphem yok ama ne bileyim bakalım doktorumuza sorucam bir ara o ne diyor bu konuda:)

ama çocuk korkar bence çocuk olmamalı kızınız da küçüktür daha

kızım tam 2.5 yaşında olucak kardeşi doğarken. sürekli yanımda istemiyorum zaten bittikten sonra yanıma girebilir..... şuan hayalde tabi.... doğum saati kızım için müsait olmayadabilir..... gece olursa muhtemelen uyuyor olucak :)

anladım o zaman çok byük sorun olmaz herhalde umarım istediğinniz gibi gerçek olur aklınızdaki fikirler... :)

benim de eşim o özel anda hep beraber olalım istiyor ve bence de en güzeli eşimin yanımda olması, eşim oldukça güçlü dirayetli çok şükür bana güç vereceğini düşünüyorum ve kesinlikle doğumuma girmesini istiyorum..Ama bizim sorunumuz malesef eşimi kabul edecek hastane bulamamak hala doktorumuzu ikna etmeye uğraşıyoruz bakalım inş canım kocacım yanımda olur..

Bende eşimin yanımda olmasını isterdim fakat devlet hastanesinde buna müsadeleri yok o yüzden yanımda olamayacak kocam .

bende sormadım henüz sorucam ama önümüzdeki hafta netleşir bazıları fotoğrafçı bile sokmuyormuş ne alakaysa

Bende eşimin yanımda olmasını isterdim fakat devlet hastanesinde buna müsadeleri yok o yüzden yanımda olamayacak kocam .

kesin sokmuyorlar mı doktorun kendi insifiyatifine kalmış aslında

ben bunu eşimin tercihine bırakırdım..
benim için illa gelsin ya da gelmesin diye bişey yok

ama doğuma fotoğrafçı girme olayına çok sıcak bakıyorum+kısmet olursa ben yapıcam bunu..bana göre çok güzel,çok büyük bi anı..3 ay önce arkadaşım doğum yaptı ve bebişin fotoları var doğum anına ilişkin..çok güzel bence..

bende senin gibi yaptım onun vereceği bir karar ama o istiyor ben kararsızdım bir aklım bu anlar oğlumla aramda kalsın diğeri hayır tek başıma yapmadım sonuçta onunda en az ben kadar hakkı var bu ana tanık olmaya diyorummm bakalım doktoruma bırakıcam sanırımm
benimde fotoğrafçım hazır:) umarım izin verir hastane bazıları izin vermiyorlarmış

benim esim doguma girmişti. hem o guzel ana o daortak oldu, hem de yeri geldiğinde elimi tutup bana destek oldu. simdi de iyi ki girmisim diyor. ama her erkek bu olayı kaldıramayabilir.

ben eşimin girip bana destek olmasını çok istiyorum ama seni öyle görmeye dayanamam acı çekmene dayanamam diyor sanki sancılar başladığında beni hastaneye başkası götürecek e sancı çektiğimi görecen doğuma niye girmiyon diyom, yok giremem diyo

sizinkiler girmek istiyorsa ne güzel, keşke bnmki de girse halbuki onun varlığından bile güç alıyorum ben

Neydem tiksiniyorlar anlamadım, nasıl bir saçmalıktır bu? Sevipte evlendiğin kadın ikinizin bir parçasını dünyaya getiriyor. Açıklarsanız sevinirim, tabii herkes kendine göre haklıdır birşey diyemem, yaşayan bilir..

benim esim doguma girmişti. hem o guzel ana o daortak oldu, hem de yeri geldiğinde elimi tutup bana destek oldu. simdi de iyi ki girmisim diyor. ama her erkek bu olayı kaldıramayabilir.

Benimkide kaldıramaz gibime geliyor ama bana destek olmak için gelmek ister eğer ısrar edersem. Yoksa gelip gelmeyeceği konusunda şüpheliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…