- 13 Haziran 2020
- 395
- 22
- 18
- Konu Sahibi siyahibiri
-
Şık modern görünen bi durumda değilimO iş sadece tesetturle olmaz.Yani tesetturlu olup da gayet şık ve modern gorunen kadinlarda var.Kiskanilmaninizin nedeni tesettur degil bence.Bana duydugu guven deseniz anlarimda sadece bunu tessetture baglamaniz da dogru degil..
Çok güzel bir kadın da ikinci kadın olayım demez merak etmeyin. Ben bekarken demedim mesela. Normal bir kadın zaten normal olarak çevresindeki bekar yakışıklıları değerlendirir. Emin olun kocanıza ölen biten yoktur, tıpkı benim kocama ölen biten olmadığı gibiPodyum güzelleri değil herhangi insanlardan bahsediyorum yalnızca örnek verdim şuan kim birinin evli çocuklu olmasını takıyor ki
Bu kesinlikle böyle tabi ama eşim de ilgi çekecek biri bu zamanda
Anlaşıldı. O arkadaşım da eşinden çok eleştiri alır. Yoksa arkadaşım mısınAslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri
Şimdi baktım eski konularınıza, eşinizin hesapları olduğunu oradan başka kızlara baktığını hatta erkeklere kız gibi kendini gösterip tahrik amaçlı mesajlar yazdığını anlatmışsınız. Böyle bir adam için uğraşmak bu kadar uğraşmak bile boş bence. Siz bir de kendimi nasıl gözüne sokarım diye düşünüyorsunuz.Öyle çok severek mücadele ederek evlendim çocuk oldu benden uzaklaştı korkuyorum işte
Hanımefendi eşinizin size saygısı yok!Aslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri
Erkeklere kız gibi mesajlar yazmak mıŞimdi baktım eski konularınıza, eşinizin hesapları olduğunu oradan başka kızlara baktığını hatta erkeklere kız gibi kendini gösterip tahrik amaçlı mesajlar yazdığını anlatmışsınız. Böyle bir adam için uğraşmak bu kadar uğraşmak bile boş bence. Siz bir de kendimi nasıl gözüne sokarım diye düşünüyorsunuz.
Guven olmadan evlilik olmaz sadece ev arkadaşligi olur. Bir omur kocam başkasina bakmasin diye susleneyimle hayat geçer mi?Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare ederama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Neden kendinizi podyum kızları tipleri ile kıyaslıyorsunuz ki.Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare ederama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Şimdi baktım eski konularınıza, eşinizin hesapları olduğunu oradan başka kızlara baktığını hatta erkeklere kız gibi kendini gösterip tahrik amaçlı mesajlar yazdığını anlatmışsınız. Böyle bir adam için uğraşmak bu kadar uğraşmak bile boş bence. Siz bir de kendimi nasıl gözüne sokarım diye düşünüyorsunuz.
Eşiniz çok mu yakışıklı? Hadi diyelim çok yakışıklı bakalım o kızlar ona bakar mı? Eğer eşinizin böyle bir meyili varsa zaten durmayın yanında. Bir de lütfen şu adamları şu kadar gözünüzde büyütmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?