Eşlerimiz ve dışarıdaki hayat

Boşanın o vakit. Salın tüm kadınların bayılacağı kocanızı sokağa.

aaaa eşinizin farklı eğilimleri varmış. Aman Kıvanç Tatlıtuğ u görmesin. Ne adamlar var beeee dışarda. İşiniz çok zor
 
Bu duruma çok üzüldüm.
Bence bu adamla eğer yolunuzu ayıramıyorsanız beklentilerinizi düşürün.
 
Bence acilen bir psikologtan randevu alın
 
Adriana lima bile aldatıldı öyle değil mi kızlar? :))) güzelliğin sonu yok, kendi güzelliğimizi bakımımızı sorgulamak yerine adamların karakterini sorgulasak sorun çözülecek Fit bir vücuda sahibim, bacaklarım uzun, belim ince ama dışarı çıktığımızda belki balık etli ama mini etekli bir hatun benden daha çok dikkat çekecek ve kocam bakacak??? Aldatma olmadığı sürece bakadabilir, ki bizde bakmıyor muyuz dikkat çeken hatunlara :))
 
Kadınların güzelliği değil mesele eşinizin kabalığı sizi aşağı çekiyor. Böyle abaza bir erkeğin neyini kıskanıyorsunu acaba. Erkekleri kadın gibi konuşan tıynette bir adam hangi kadını etkileyecek Allah aşkına.
 
Kendinizi böyle birine beğendirme çalışmaktan çok bir destek alıp ondan tabiri caizse kurtulmayı deneseniz? Ayrıca eşiniz dümdüz sevgisiz bir adam. Sevgiyi bilen insanlar ne sokakta iki güzel insan görünce onlara taciz edecek boyutta bakıp keşke karım da şöyle böyle olsa der ne de sizi böyle aşağılamaz. Ayrıca aklı başında ve kendinin farkında olan hiçbir güzel de böyle birine bakmaz. Tehdit başkaları değil de adamın karaktersizliği gibi geldi bana.
 
Sizin araniz yoktu,esin sirtini donup yatiyordu.Duzeldiniz mi ? E adam sirtini donuyordu? Yorgundu,isteksizdi.
O is (sizin tabirinizle) cozuldu galiba.Simdi adamin disarida gorduklerini mi sorguluyorsunuz :)
kk hemen yakalar unutmaz
helal olsun sizin nazarınızda bütün kk kadınlarına
 
Bizden daha güzeli her zaman olacaktır eşlerimiz sırf daha güzeli var diye gidecekse o saniye gitsin zaten kimseyi güzelliğimizle tutacak değiliz.
 
Biz böyle değiliz.
38 yaşında evimiz, düzenimiz olsun, çoluk çocuğa karışalım diye evlendik. Eşim zaten gece kulüplerinde, alkolün su gibi tüketildiği mekanlarda çalışıyor. Dışarı hayatına doyduğuna emin olduğum için evlendim.
 
Bencede komik yani kiskanmanin tesettürle ilgisi yok. Bende tesettürlüyum eşim sürekli darlar beni öyle oturma şunu giyme şunu paylaşma falan. Bana normal gelmiyor bunlar. Dışarıya cikincada bir sürü güzel ve yakışıklı insanlar herkesin gözüne hitap edebiliyor ben eşime uff su kız çok alımlı desem hahah gülüp dalga geçer güleriz ama bir erkeğe çok yakışıklı desem kıyamet kopar
 
Tesettürlü olup olmamakla alakası yok bunun, özgüven ile ilgili bir durum. Ben de tesettürlüyümdür ama gayet de şık giyinirim, etrafımdaki çoğu insan da giyimimi tarzımi çok beğendiklerini söylerler. Benden güzel kız yok mudur dünya dolusu var elbette tıpkı eşimden daha yakışıklı göze hitap eden başka erkekler olduğu gibi
 
Eşiniz karım kapalı olsun, ona kimse bakmasın ama ben herkesin eşine, sevgilisine rahat rahat bakayım gibi bir tip mi?
 
Yorumlara bakarak esinizden emin degilsiniz, siz ne yaparsaniz yapin adamin sizi mutlu etme çabası yoksa o istek degismeyecek, gozunun disari kayasi varsa o da olası. Bu sizin cabanizla degil esinizle alakali. Kaybetme korkusu sarmis sizi ama bir gün ansizin gitse daha cok canınız yanar. Çözüm kafa yormakta degil, esinizin elinde maalesef
 
Bu kesinlikle böyle tabi ama eşim de ilgi çekecek biri bu zamanda

Eşiniz size göre ilgi çekici birisi, güzellik yakışıklılık görecelidir, gönül kimi severse güzel o'dur demişler, eşiniz size çekici geliyordur ama sokaktaki kadınlara öyle gelmiyor.
Siz eşinizi sizden üstün kendinizi de eşinizin eleştirileri yüzünden ona layık olmayan kadın konumuna sokmuşsunuz bütün mesele bu.
Bu durumda kendiniz için yapacağınız en iyi şey kaybettiğiniz özgüveni yeniden kazanmak olur, gerekirse bir uzmandan yardım alıp terapiye gidin ama eşinizin sizi böyle aşağı çekmesine bir son verin.

Bugün Brad Pitt'e bile burun kıvıran kadınlar varken, sokaktaki sıradan adamlardan biri olan eşiniz kendini Zeus sanmasın çünkü değil.
 

Ayy onu okuyunca bir garip oldum ya. Hetero bir erkeğin boyle biseye kalkişacagini sanmiyorum.

Konu sahibinin eşi biseks. yani erkeklere de ilgi duyuyor gibi geldi bana. Off bu adami kapacaklar diye korkuyor bir de
 
Amaaan.
Sonra erkek aldatsa kendinizde suç arayacaksınız.
Olur mu öyle? Herkes kendi nefsinden sorumlu öyle evli bir kimsenin etraftakilerden etkilenme hakkı yok.
Ben de kapalıyım öyle modaya göre havalı falan da giyinme son derece spor bir insanımdır. Evimin önü kafe dolu açık kapalı farketmez süslenip püslenip geliyor. Bu bakış açısıyla adamı kapının önüne bile çıkarmamamız lazım.
 
Haklısınız
 
Eşimi fazla gördüğümden değil ama devamlı beni eleştirip aşağıladığı için. Yüzüm fiziğim benim de çevre tarafından hep onaylanmıştır keza kişliğim ama ailem tarafından da hep eleştirilen bi insan oldum iyi konumlara geldim ama yükseklerde uçmuyorum özgüven problemim var evet
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…