- 24 Eylül 2013
- 10.076
- 33.147
- 798
- Konu Sahibi siyahibiri
-
Boşanın o vakit. Salın tüm kadınların bayılacağı kocanızı sokağa.Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare ederama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Bu duruma çok üzüldüm.Şimdi baktım eski konularınıza, eşinizin hesapları olduğunu oradan başka kızlara baktığını hatta erkeklere kız gibi kendini gösterip tahrik amaçlı mesajlar yazdığını anlatmışsınız. Böyle bir adam için uğraşmak bu kadar uğraşmak bile boş bence. Siz bir de kendimi nasıl gözüne sokarım diye düşünüyorsunuz.
Bence acilen bir psikologtan randevu alınDışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare ederama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Kadınların güzelliği değil mesele eşinizin kabalığı sizi aşağı çekiyor. Böyle abaza bir erkeğin neyini kıskanıyorsunu acaba. Erkekleri kadın gibi konuşan tıynette bir adam hangi kadını etkileyecek Allah aşkına.Aslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri
Kendinizi böyle birine beğendirme çalışmaktan çok bir destek alıp ondan tabiri caizse kurtulmayı deneseniz? Ayrıca eşiniz dümdüz sevgisiz bir adam. Sevgiyi bilen insanlar ne sokakta iki güzel insan görünce onlara taciz edecek boyutta bakıp keşke karım da şöyle böyle olsa der ne de sizi böyle aşağılamaz. Ayrıca aklı başında ve kendinin farkında olan hiçbir güzel de böyle birine bakmaz. Tehdit başkaları değil de adamın karaktersizliği gibi geldi bana.Aslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri
kk hemen yakalar unutmazSizin araniz yoktu,esin sirtini donup yatiyordu.Duzeldiniz mi ? E adam sirtini donuyordu? Yorgundu,isteksizdi.
O is (sizin tabirinizle) cozuldu galiba.Simdi adamin disarida gorduklerini mi sorguluyorsunuz :)
Bencede komikDışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare ederama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Eşiniz karım kapalı olsun, ona kimse bakmasın ama ben herkesin eşine, sevgilisine rahat rahat bakayım gibi bir tip mi?Dışarıya çıkınca bi bakıyorum podyum gibi güzel kızlar fizikler her şey on numara ben de çok kilolu falan değilim 1 çocuğum var hatta eskisine nazaran daha zayıfım boyum tipim idare ederama söz konusu eşim olunca dışarda kim bilir kimleri görüyor bakıyor beğeniyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben tesettürlüyüm o yüzden onun içi çok rahat kolay kolay kıskanmaz beni. Evde kendime bakar giyinirim ama yeterli görmüyor korkuyorum yada eşim tarafından bu cabam komik bulunuyor. Siz de böyle misiniz abartıyor muyum
Bu kesinlikle böyle tabi ama eşim de ilgi çekecek biri bu zamanda
Eşiniz size göre ilgi çekici birisi, güzellik yakışıklılık görecelidir, gönül kimi severse güzel o'dur demişler, eşiniz size çekici geliyordur ama sokaktaki kadınlara öyle gelmiyor.Aslında eleştirilmekten oluyor doğum sonrası hastalanıp 13 kg almama rağmen 32 kg verdim önceden kilolu diye dalga geçen eşim sonra çok zayıfladın söylesin böylesin dedi durdu biraz kilo alıp kendime gelsem yine kilo aldın diyor yüzümle fiziğimle dalga geçiyor takdir sıfır devamlı eleştiri
Kadınların güzelliği değil mesele eşinizin kabalığı sizi aşağı çekiyor. Böyle abaza bir erkeğin neyini kıskanıyorsunu acaba. Erkekleri kadın gibi konuşan tıynette bir adam hangi kadını etkileyecek Allah aşkına.
HaklısınızSandiginiz kadar ilgi cekse sizinle evlenmezdi. Coook guzel kadinlar tarafindan asiri ilgi ceken adamlarin ozguveni dahi olmayan biriyle evlenecegini sanmiyorum, hic gormedim en azindan ben. Siz buyutuyorsunuz.
Benim eşime, benim yanimda asilan bir kadin dahi oldu (birlikte oldugumuzu farketmemis) ama herkes eşimi bekliyormuş, hemen kapacaklar gibi bir dusunce oluşmadi bende acikcasi.
Mesele sadece ilgi cekmekse ben de cekiyorum.Gidip aldatmam mi lazim?
Guzel cirkin herkes birilerinin ilgisini çekebilir. Her aldatan asiri yakisikli veya guzel degil
Siz kendinizi aynada seveceginiz hale getirmeye bakin ve ozguveninizi toparlayin bir an once. Bu kocami kapacaklar kafasi tehlikeli. Eşinize de boyle yansitirsaniz devamli adam ben neymisim kafasina girer.
Eşimi fazla gördüğümden değil ama devamlı beni eleştirip aşağıladığı için. Yüzüm fiziğim benim de çevre tarafından hep onaylanmıştır keza kişliğim ama ailem tarafından da hep eleştirilen bi insan oldum iyi konumlara geldim ama yükseklerde uçmuyorum özgüven problemim var evetEsim doktor oldugu icin her gün bir sürü kadin görüyor. Sokaga ciksada bir sürü kadin görüyor. Aklima hic "acaba gözü baskasina kayar mi" diye gelmedi. Dünyada benden bir sürü kat kat güzel kadin var. Hepsini kompleks yapsak vay halimize. Esim simdiye kadar süphelenecek veya kirici bir davranista bulunmadi bu konuda. Benim ondan baskasina bakmayacagimi bal gibi bildigi icin ici rahatsizi kendinizi böyle hissetmenizi sürükleyen kendi öz güvensizliginiz mi, yoksa esinizden mi kaynaklaniyor? Önemli olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?