valla biz nişanlanalım diyene kadar çok iyiydi kayınvalidem hatta bayılırdı bana daha ortada fol yok yumurta yokken bana evimde kullanayım diye hediyeler bile yaptırdı hem de yatak örtüsü nevresim takımına kadar ve resmen bizim 3 aylık flörtümüzden sonra tutturdular isteyelim de isteyelim diye
ama ne zaman nişan lafı oldu kadın 180 derece döndü hr şeye müdahale bana bir afralar tafralar
ben de tafra yaparsa tafra yptım karışırsa istemem dedim bir şekilde hallettim evlendik daha iyi davranayım dedim iyi niyetli samimi davrandım kızıyla beraber tepeme çıkmaya kalktı ben de mesafeyi koydum tamamen ama gene de laf sokmalr iş çevirmeler gırla gitti haa ben de hiçbir yapılanı karşılıksız bırakmadım ayrı mesele asla saygısızlık kabul edilecek bişi yapmadım (gerçi benim o evimi bordo yapmak isterken benim mor renk seçmiş olmam da kayınvalideme göre büyük saygısızlık ama neyse)
en son bir sorun oldu eşimle sadece kayınvalidem ve kayınpeder çözebilirdi kayınpederim halletmeye çalıştı ama kayınvalide gene bırakmadı nerdeyse boşanıyorduk yangına körükle gitmeye kalktı ben artık tamamen iyiniyeti kestim
Allah tan eşim beni hep korudu onlara karşı her söylediğimi yaptığımı anlattım hak verdi sağolsun ama o da bişi yapmadı nolsa annesi işte
hoş halen hastalığı olsa ben koşuyorum (kızı da kıymetli gelini de olmaz bi ben olurum) hala da görüşüyorum eşimin hatırına yani bu benim iyiniyetli davranmıyor halim ama olsun en azından içim rahat ben elimden geleni yaptım diyorum
napalım bu da bizim imtihanımız Allah beni eşimle değil eşimin ailesiyle imtihan ediyor çok şükür :)[/QUO
arkadaşlar bu kayınvalide işini nasıl çözecez bilmiyorum eşlerim bazı şeyleri görselerde anlasalarda (benim eşim sonradan anlayanlardan) yinede çözüm yok ya bi kayınvalide çıksında bu linkte biz bundan dolayı böle davraniyoruz yada yapıyoruz desinler bizde sebebi öğrenip ona göre davranız. Ben hayatta şunu öğrendim insanlara anladığı dilden konuşacaksınız. Bizim iyi niyetimiz nasıl olsa bunlar enayi olarak değerlendiriyorlar galiba ben ii niyeti kestim artık hastalığında bile gitmem bana diyeceksiniz ki bu kadar kötü olma ama olacam annem ağır ameliyat geçirdi bir kere arayıp geçmiş olsun demedi bende öle hastalandım bir kere aramadı şimdi böle bir kadını asla aramam gitmem bugüne kadar hastalandı aradım gittim elimden geldiği kadar hediyeler almaya çalıştım (bende bir iğnesi dahi yoktur) doğum yaptım bana 3 liralık ev terliği alamış hediye olarak ilşk defa babanne oldu torununa bir altın bile takmadı durumu yok diyeceksiniz istese alma şansı var biliyom bankada parası var, 10 aylık bir bebeğim var dün eşimle konuşmuş akşam eşim anlatıyor çocuğu ona göndercekmişim 2 haftada onlar bakacakmış bizim kıza kendi ailem bakıyo biraz da onlar baksınmış,ben kocaelide oturuyom onlar istanbulda ve ben kızımdam 2 hafta ayrı kalacam ki bu bebek daha 10 aylık ya nasıl ayrı kalırım ben bebeğimden hangi matıkla düşünüyor çözemiyorum ya ben kadını buraya yazdıkça dahada sinirleniyorum işte diyorumya ne kadar hayatınızdan çıkarmaya çalışsanızda bi şekilde burunları sokmaya çalışıyorlar madem özledin gel benim evimde bak bana iyilik yapacaksan gel benim evimde yap dimi ama hangi matıkla 10 aylık bebeği annesinden ayırmaya çalışıyosun sen bumudur şimdi ii niyet arkadaşlar soruyom size