- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Yaa benim kide tam tersi genelde evimizde vakit geçirmek istiyor ailesi de laf ettikleri zaman oglumuzu degistirdin diye ucu bana kadar dokunuyor baktım eşim ailemle arasi bozulmasin diye susuyor bende ailesiyle arama mesafe koydum.Ne taktiği denersen dene eşin ailesine gereğinden fazla düşkünse yine aynı sıklıkta orda oluyorsun. Tam düzeldi eve alıştı diyorsun yok olmuyor Allah'a sığınıyorum artık ....
Yaa benim kide tam tersi genelde evimizde vakit geçirmek istiyor ailesi de laf ettikleri zaman oglumuzu degistirdin diye ucu bana kadar dokunuyor baktım eşim ailemle arasi bozulmasin diye susuyor bende ailesiyle arama mesafe koydum.
Allahtan ayri sehirlerde oturuyoruz cunku biliyorum ki yakin olsak bende bundan sikayetci olurdum.
Hergun gitmenizi beklediklerinde temizlik yaptim, misafirim vardi vs. Bahanelerle sizin de artik bir ev oldugunuzu bir hayatiniz oldugunu belirtseniz..
Selam kızlar merak ettiğim bir konu eşinizin ailesiyle size yanlış gelen fikirlerde kötü olmadan nasıl orta yolu buluyorsunuz. Mesala benim eşimin ailesiyle sorunum hergun gitmemi beklerler haftada gittigm zaman sorun cikartirlar hiç gitmiyormusum gibi. Ben kestirip atarak orta yolu bulmak istemem. Sizler nasilsiniz evliliginizde ?
Eşim mesafeyi çok güzel koruyor fakat susunca benim cinler tepeme biniyor evde kıyameti kopariyorum sonra eşimle birbirmze giriyoz:)Bana da öyle diyordu da uygulamaya gelince tıpış tıpış annesindeyiz...eşin mesafe koyabiliyorsa (susması bile birşeydir) senin çok da büyük problemin yok sanırım. Çocuk olunca iyice evinizde olursunuz bence.
Yavrum kadına düşman gidicek kadar ne yasadin bukadar. İnsan eşinin hatrina olsun görüşmezmi :)Bende bi kv var, dusman başina ))) Konusmuyorum kendisiyle. Degil yanina gitmek, kapima gelse kapimi acmam )))
Haklisiniz iş erkekte bitiyor evlendikten sonra ailesiyle eşi arasinda orta yolu bulmali.. Gerisi fasa fisoO bahaneler de bir yere kadar oluyor malesefana kuzusu olanlar evlenmemeli bence
Neler yaşamadim ki))) Eşimi de dusman etti kendine. Eşim ne arar, ne de evine gider))) Hayat kv-siz cok guzel )))Yavrum kadına düşman gidicek kadar ne yasadin bukadar. İnsan eşinin hatrina olsun görüşmezmi :)
Valla benim eşim arkamda dursada etraf ne der diye de kendimi yerim sen baya rahatsin :)Neler yaşamadim ki))) Eşimi de dusman etti kendine. Eşim ne arar, ne de evine gider))) Hayat kv-siz cok guzel )))
Ohhh kız sen baya rahatmissin tek gelinmisin merak ettim :)Valla ayri sehirlerdeyiz esim gitmek icin can atiyor tayinden dolayi burdayiz..bolum baskani da izin vermiyorkendi ailemden de uzagim ama sık gidiyorum..kaynanagile esim olmadan tatile zaten gitmem telefonla da hic aramam esim ararsa bukremin selami var dedirtirim yeter cok bile
Eşim akrabalarini da sevmez))) Akrabaya gidip gelen biri degil. Oyuzden umurumda bile degil. Cok pislik akrabalari var))) Ne kadar uzak olursak bir o kadar iyidir ))) Benim de Turkiyede ablamdan baska kimsem yok. Oyuzden hic kimseyi takmiyorum)))Valla benim eşim arkamda dursada etraf ne der diye de kendimi yerim sen baya rahatsin :)
Evet Tek ve Ilk gelinleriyimOhhh kız sen baya rahatmissin tek gelinmisin merak ettim :)
Aynen canım aynen ben onların istediği gibi hergun gitmesem de yeri gelince gidiyorum yeri geliyor bilerek alissinlar diye 1 haftada gidiyorum ama gel bir de benim içimi sor sorun çıkartıcaklar diye evde huzurlu duramiyom:)Bu erkek ailesi en başta bi yükleniyo geline aklı sıra eğitmeye kalkıyor her gün sıkıştırıp her gün gelmek zorunday mış imajı vermeye çalışıyor genel bi sorun yani başta tınlamadan kendi rutininizi oluşturursanız onlar da mecbur kabullenir. Benimkilere haftada bi düzenli gideriz her gidişimizde kızıma nedengelmiyorsunuz der kv o da geldim ya işte der böyle saçma bi dayalog ben tınlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?