Eşlerin ailesiyle anlaşma ?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Selam kızlar merak ettiğim bir konu eşinizin ailesiyle size yanlış gelen fikirlerde kötü olmadan nasıl orta yolu buluyorsunuz. Mesala benim eşimin ailesiyle sorunum hergun gitmemi beklerler haftada gittigm zaman sorun cikartirlar hiç gitmiyormusum gibi. Ben kestirip atarak orta yolu bulmak istemem. Sizler nasilsiniz evliliginizde ?

Ne taktiği denersen dene eşin ailesine gereğinden fazla düşkünse yine aynı sıklıkta orda oluyorsun. Tam düzeldi eve alıştı diyorsun yok olmuyor Allah'a sığınıyorum artık ....
Yaa benim kide tam tersi genelde evimizde vakit geçirmek istiyor ailesi de laf ettikleri zaman oglumuzu degistirdin diye ucu bana kadar dokunuyor baktım eşim ailemle arasi bozulmasin diye susuyor bende ailesiyle arama mesafe koydum.

Allahtan ayri sehirlerde oturuyoruz cunku biliyorum ki yakin olsak bende bundan sikayetci olurdum.
Hergun gitmenizi beklediklerinde temizlik yaptim, misafirim vardi vs. Bahanelerle sizin de artik bir ev oldugunuzu bir hayatiniz oldugunu belirtseniz..

Yaa benim kide tam tersi genelde evimizde vakit geçirmek istiyor ailesi de laf ettikleri zaman oglumuzu degistirdin diye ucu bana kadar dokunuyor baktım eşim ailemle arasi bozulmasin diye susuyor bende ailesiyle arama mesafe koydum.

Bana da öyle diyordu da uygulamaya gelince tıpış tıpış annesindeyiz...eşin mesafe koyabiliyorsa (susması bile birşeydir) senin çok da büyük problemin yok sanırım. Çocuk olunca iyice evinizde olursunuz bence.

Allahtan ayri sehirlerde oturuyoruz cunku biliyorum ki yakin olsak bende bundan sikayetci olurdum.
Hergun gitmenizi beklediklerinde temizlik yaptim, misafirim vardi vs. Bahanelerle sizin de artik bir ev oldugunuzu bir hayatiniz oldugunu belirtseniz..

O bahaneler de bir yere kadar oluyor malesef ana kuzusu olanlar evlenmemeli bence

valla bence bu konu orta yol bulunacak bir konu değil
tavrınızın net ve kati olması lazım, duruşunuzun net olması lazım
kabul etmediğinizi çok net anlamaları lazım

Eşim mesafeyi çok güzel koruyor fakat susunca benim cinler tepeme biniyor evde kıyameti kopariyorum sonra eşimle birbirmze giriyoz:)

Bende bi kv var, dusman başina ))) Konusmuyorum kendisiyle. Degil yanina gitmek, kapima gelse kapimi acmam )))

Valla ayri sehirlerdeyiz esim gitmek icin can atiyor tayinden dolayi burdayiz..bolum baskani da izin vermiyor kendi ailemden de uzagim ama sık gidiyorum..kaynanagile esim olmadan tatile zaten gitmem telefonla da hic aramam esim ararsa bukremin selami var dedirtirim yeter cok bile

Ohhh kız sen baya rahatmissin tek gelinmisin merak ettim :)

Valla benim eşim arkamda dursada etraf ne der diye de kendimi yerim sen baya rahatsin :)
Eşim akrabalarini da sevmez))) Akrabaya gidip gelen biri degil. Oyuzden umurumda bile degil. Cok pislik akrabalari var))) Ne kadar uzak olursak bir o kadar iyidir ))) Benim de Turkiyede ablamdan baska kimsem yok. Oyuzden hic kimseyi takmiyorum)))

Bu erkek ailesi en başta bi yükleniyo geline aklı sıra eğitmeye kalkıyor her gün sıkıştırıp her gün gelmek zorunday mış imajı vermeye çalışıyor genel bi sorun yani başta tınlamadan kendi rutininizi oluşturursanız onlar da mecbur kabullenir. Benimkilere haftada bi düzenli gideriz her gidişimizde kızıma nedengelmiyorsunuz der kv o da geldim ya işte der böyle saçma bi dayalog ben tınlamam

Ben bir ara çok sık arıyordum, hoşuma gitmeyen durumlar oldu bayram seyran hariç hiç aramıyorum. Bıçak gibi kesmek veya baştan alıştırmamak lazım.
Eşim soruyor neden aramıyorsun diye, sen benim ailemi neden aramıyorsun diyorum. Ailem soruyor diyor o zaman ailene söyle sormasınlar, sen bayramda bile gitmiyorsun benimkiler bir kere aramıyor gelmiyor demiyorlar diyorum. Bu duum 2-3 ayda bir hiç konuşmamışız gibi tekrarlanıp kapanıyor

Aynen canım aynen ben onların istediği gibi hergun gitmesem de yeri gelince gidiyorum yeri geliyor bilerek alissinlar diye 1 haftada gidiyorum ama gel bir de benim içimi sor sorun çıkartıcaklar diye evde huzurlu duramiyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…