Eşlerin ailesiyle anlaşma ?

evlenmeden önce ana bacı yok evlenince bi anam bacım kıymete biner malesef kardeşim o kadar düşkünsün ne diye evlenirsin

Bende aynı sizin gibiyim yoksa yapışık bi ilişki olacak ve ben nefret ediyorum bu durumdan. Aynen hakkımda sizin yazdığınız gibi konuşuyorlar. 1.5 senelik evliyim
Yaa şuan nasıl durumunuz onların istediği sıklıkta gidiyormusunz ?

evlenmeden önce ana bacı yok evlenince bi anam bacım kıymete biner malesef kardeşim o kadar düşkünsün ne diye evlenirsin
Canım benim eşim tam tersne ezel den beri ailesiyle vıcık vıcık değil ailesi de dahil herkese mesafeli insan. Fakat ailesi evlendikten sonra bana gösterdigi ilgiyi kendilerinede bekledi daha çok kıymetli oldu hergün gitmemizi istediler esimde 2 hafta hadi annenlere gidelim desem gitmez. Şimdi diyceksinki ne güzel sorun ne . Eşimin ailesi okadar uyanikki kocama benden intikam almak için agliyorlar kendilerini acindiriyorlar o da saygidan kavga cikmasin diye bazen susmak zorunda kalıyor. Bende evde kıyameti kopartıp birbizme giriyoruz:)

Bana kimse hiçbirşeyi dayatamaz. .evliliğimin ilk yılı çok sancılı geçti . Daha 20 yaşında iki çocuk olduğumuz için koyun gibi gütmeye kalktılar .. yaşım küçük olabilirdi ama aklım küçük değildi .. bir yıl boyunca savaştım ,sonunda kazandım . Eşimle bir problemim olmadığı için boşanmadim. O da ailesinin tarafında olsaydı şuan dokuz yıllık evli olamazdık. Şuan da bir yere gidiyorsam kimse bilmez , eşimin rutin aramalarindan birine denk gelirse öğrenir . Ailesine hesap vermem ,yolda karsilasirsak ve sorarlarsa nereye gittiğimi söylerim ,canım istemiyorsa isim var derim . Evimin içine de karıştırmam. .yalnız bu söylediklerimi yaparken saygısız davranmıyorum . Eşimin ailesini sever ve iyi anlaşırım . İlk yıl sorunlarımızın olması biraz da yaşımızın küçüklüğüyle alakalıydi. . Zaman ilerledikçe herkes yerini öğreniyor .

İstemediğin kimseyle görüşmek zorunda değilsin ..hele ki oğlunun kendilerine uzaklığını sana bağlayan insanlarla hiç ..

Eşimle yola devam ettiğim sürece ailesiyle gorusmeme gibi imkanim olamaz olsada ben kabul etmem zaten. Kıymet bilmeyen insana en fazla mesafe koyabilirim. Mesafemi de çok güzel koydum yeri geliyor iyiyim yeri geldiginde kendimden ödün vermem. Fakat daha 1 senelik evli oldugumdanmidir mesafeme alisamadilar bunu bile sorun ediyorlar mesafe koyuyorum sen bize soguksun diye.

O zaman açık bir dille ifade et .. bundan sonra size karşı tutumum budur , soğukluk söz konusu değildir , diye ..

Saygi cercevesi icinde acik konusurum. Esimin ailesi bizim onlarin kaldigi sehire gelmemizi istiyorlar. Ben istemiyorun,cünkp annemin burda kizlarindan baska kimsesi yok. Babam seneler önce vefat etti. Esimin annesine babasina acik söyledim annemi burda yalniz birakmayacagimi. Onlar yinede ara sira esime sitem ediyorlarmis. Ama yapacak birsey yok. Annem babamdan bize emanet.

Yaa şuan nasıl durumunuz onların istediği sıklıkta gidiyormusunz ?
Hayır aramiyorum sadece özel günlerde arıyorum
Kendim istersem gidiyorum istemezsem yok. aAdımı namaz kılan nursuza çıkardılar güler yüzlü değilim diye. İlgilenmiyorum diye.

Yaa benim kide tam tersi genelde evimizde vakit geçirmek istiyor ailesi de laf ettikleri zaman oglumuzu degistirdin diye ucu bana kadar dokunuyor baktım eşim ailemle arasi bozulmasin diye susuyor bende ailesiyle arama mesafe koydum.
Aynısı bende de var babası hergün arar, biz biraz arayı açalım hop sülalece eşimin işyerine gider otururlar, ki kendisi polis. Yani karakola gidip oturuyolar eve pek gelmezler. Bir kez gitmeyelim ikincide laf sokarlar gittipimizde. Ben napıyorum? Ayda 1 gidiyorum bazen. Aramıyorum sık sık. Belki iki haftada veya haftada 1 onlar arıyor. Eskiden haftanın 3 günü arardım. Her izin günü giderdik. Simdi eşim izin günlerini saklıyor. Ben de yogun calısıyorum diyip gitmiyorum. Mecbur kaldılar alışmaya. Ehliyet kursuna yazıldım ehliyet aldım. İş Cıkısta direksiyon derslerine gidiyodum babası onlara gittipimizde gelmiyosunuz ben bahane istemem vs üstten üstten bağırdı. Ben de sakince sen mi bana direksiyon dersi verceksin dedim. Hadi kalkın gidin dedi bunu diyince. Kalktım gittim. Ama yinede gitmeyi sıklaştırmadım. Hatta onlar böyle yaptıkca daha da uzaklaştım. Şu son aylarda biraz rahatladım. Anladılar temelli yüzgöz olup kopucaz sustular

Bende yaranmaya calistikca kıymet bilmedikleri daha çok uzerimizde baskı kurmaya calistilar. Önceden nekadar gelin diye baskı yapsalarda seviyordum onların da sevdikleri için cagirdigini dusunuyordum ve nerdeyse hergun gidiyorud baktım bazen evimde bulunmak istedigim zamanlar anlayis gostermediler veya bazen işine temixligine gidemedigim zamanlar suratlar asıldı ozaman mesafemi koydum. İyi mi yaptım dersen mesafe koydugum için eşimle bile arami actilar bende yüzlerine iyi oldum yeri geldiği zaman isinede gidiyorum sadece eskisi gibi yaranmaya calismiyorum hergun gelin deselerde yeri geliyor haftada gidiyorum. 3gunde arardim şimdi hiç aramam gorumcelerimede onların yaptigi gibi milletin içinde konusurum yuzyuxe pek muhattap olmam. Bütün yaptiklarina rağmen bende bukadar mesafe koyabildim buna da şükür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…