• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşlerin ayrı yatması

Bu kadar büyütmeyin

Orda tv varmış sıcak imiş yatmış yani

Sanki adam koynuna başka birini almış gibi karalar bağlamayın be olur

Biraz abartılı geldi bana

Çok mu dönüyorsunuz?
Hortluyor musunuz?
ya da yorganı çok mu çekiyorsunuz?
Sebepleri çok aslında... Ama bunu eşinize sorun daha sağlıklı bir cevap alırsınız.
Dini boyutuyla da ilgili mercilerden bilgi alın. Diyanetten mesela.
illaki insanız mutlaka bilerek vaya bilmeyerek horlayabilirim veya dönebilirim.o onun yaptığını haklı çıkartmaz...şimdiye kadar bu tür şikayeti olmadı.

Yani kavgalıyken küskende beraber yatmak banada işkence gibi gelir.
Ben o klasik anne düşüncesinde değilim valla küsken görwsim bile gelmiyor.
Ne kadar sevsemde kavgalıykende yatmayı verince ne olucakki :110:

Benim eşim çok terler oyuzden gece uyurken pek dokunarak rahatsız etmem o bile yanımda yatıyo szinkinin ne zoru varmış acaba.

Benim eşim çok terler oyuzden gece uyurken pek dokunarak rahatsız etmem o bile yanımda yatıyo szinkinin ne zoru varmış acaba.
bi anlasam rahatlıyacamda anlayamadım bi türlü. bnde ona kızgınlığımdan 2 gündür ayrı yatıyorum beni anlamasını istiyorum.o yatağa gelince bnde yastığımı alıp diğer odaya geçiyorum..isteyince geliniyo demekki..

selamlar arkadaşlar hepinize
bn bişeyi çok merak ediyorum neden bi erkek eşinden ayrı yatar küs olsun olmasın ve bu durumun dini boyutunuda merak ediyorum hiç başınıza geldimi neden olurki..okuyan cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

biz bi kere aynı evde olup ayrı yattık
küsmüştük sonra da tv karşısında uyumuş beyefendi
bence illaki soruna yol açar.

Siz soğuk yerde mi yatıyorsunuz anlamadım ben
Madem orası sıcak hepberaber orda yatın
ya iyide neden eş oluyoruz neden evleniyoruz bekar gezelim herkes kafasına göre takılsın.bn çok saçma buluyorum ayrı yatmayı arada soğukluklarada yol açacağını düşünüyorum eş olmanında bazı özel durumları olmalı bnce..artı çocuklar büyük artık anlıyolar yanında bi hareket yapsan hemen bakıyolar.nedeninide açıklamak zorunda kalıyorsun .bir sürü şey.

malesef canım o şansımız yok çocuklar soğuk yerde yatıramam

arkadas;ar hakli acaba bir kusurunuzu gordude soylemek mi istemiyor ? Ne bileyim kisisel bakimla alakali ? Bir kontrol edin kendinizi ? Yada direk sorun yani, eger sorun tv ise odaniza tasiyin yada odaniza da bir tane kucuk alin madem orda bakarak uyusun. Esler hic ayri yatarmi ya cocuklara da kotu ornek. cocuk gibi kusmeler karisindan ayri yatmalar falan. Kuseceksende alirsin yorganini gecersin kendi tarafina yatarsin yani. Muhtemelen dinen de cok uygun birsey degil eslerin kusup ayri yatmalari, arastirin bulursunuz cok yazi hakkinda. Ama siz bunu bize degil esinize sorun ama sanki tv karisinda uyuyup kalmak aliskanlik olmus adama.

Kendisine neden sormuyorsun ?
soruyorum sormazmıyım ..ona göre kasıtlı bir sebebi yook tv izlerken uyuyup kalıyorum diyor hadi birinde öyle 2. sinde öyle 3 te öyle aartık sıkıldım ..kaldıki bu konudaki hassasiyetimide biliyo. atla deve istemiyorum alt tarafı yatağımızda beraber uyuyalım istiyorum.

soruyorum sormazmıyım ..ona göre kasıtlı bir sebebi yook tv izlerken uyuyup kalıyorum diyor hadi birinde öyle 2. sinde öyle 3 te öyle aartık sıkıldım ..kaldıki bu konudaki hassasiyetimide biliyo. atla deve istemiyorum alt tarafı yatağımızda beraber uyuyalım istiyorum.

O zaman sende TV olan oda ya bir yatak ser birlikte orada uyuyun.Belki gerçekten uyuya kalıyordur.
Benim eşimde öyle arada bir kalıyor yattığı yerden daha kalkmıyor..

arkadas;ar hakli acaba bir kusurunuzu gordude soylemek mi istemiyor ? Ne bileyim kisisel bakimla alakali ? Bir kontrol edin kendinizi ? Yada direk sorun yani, eger sorun tv ise odaniza tasiyin yada odaniza da bir tane kucuk alin madem orda bakarak uyusun. Esler hic ayri yatarmi ya cocuklara da kotu ornek. cocuk gibi kusmeler karisindan ayri yatmalar falan. Kuseceksende alirsin yorganini gecersin kendi tarafina yatarsin yani. Muhtemelen dinen de cok uygun birsey degil eslerin kusup ayri yatmalari, arastirin bulursunuz cok yazi hakkinda. Ama siz bunu bize degil esinize sorun ama sanki tv karisinda uyuyup kalmak aliskanlik olmus adama.
kişisel şeyleri asla puroblem yapmadı şimdiye kadar tam tersi bn ona söylüyorum kendimle ilgili şeyleri..hiç şikayetlenmedi.

Benim eşim de küsünce ayrı yatıyor. Dini boyutunu da araştırıp anlattım. Hatta bir daha ne olursa olsun hiç ayrı yatmayalım dedim ama yine de ayrı yatıyor. Önceden bir hafta ayrı odada yatardı. Şimdi bir gün ayrı yatıyor. Diğer gün de aynı yatakta yatıyoruz ama iki düşman gibi

"Havalar soğudu artık, tek başıma soğuk odada Üşüyorum. Beni yalnız bırakma uyuyamiyorum soğuktan "diye söyleyin.
Çocuklarınız var mutlaka zordur ama eşinizle uyuma vaktinizi aynı zamana getirmeye çalışın. Uykunuz yoksa bile, birlikte yatağa geçin sohbet ederek uyumaya çalışın. Tv karşısında uyuya kalmasına müsade etmeyin bence.

Back
X