eşlerin ayrı yatması

Benim eşim de küsünce ayrı yatıyor. Dini boyutunu da araştırıp anlattım. Hatta bir daha ne olursa olsun hiç ayrı yatmayalım dedim ama yine de ayrı yatıyor. Önceden bir hafta ayrı odada yatardı. Şimdi bir gün ayrı yatıyor. Diğer gün de aynı yatakta yatıyoruz ama iki düşman gibi

Valla benim bildigim seven iki kisiye ayni yatakta yatmak otekinin sicakligini hissetmek zor bir gunun ardindan terapi gibi gelir. Ama tabi sevmek lazim affedici olmak lazim, hirlasina yenilmemek lazim. Kussende kirilsanda uzatmamak lazim. Evlilikte cok uclarda yasamak iyi degil bazi seyleri.

"Havalar soğudu artık, tek başıma soğuk odada Üşüyorum. Beni yalnız bırakma uyuyamiyorum soğuktan "diye söyleyin.
Çocuklarınız var mutlaka zordur ama eşinizle uyuma vaktinizi aynı zamana getirmeye çalışın. Uykunuz yoksa bile, birlikte yatağa geçin sohbet ederek uyumaya çalışın. Tv karşısında uyuya kalmasına müsade etmeyin bence.
ah canım ah adam zaten eve geç geliyo işlerinden dolayı geldiğindede tv izlemek istiyo vinç le kaldırsan yine kalkmıyo.

Valla benim bildigim seven iki kisiye ayni yatakta yatmak otekinin sicakligini hissetmek zor bir gunun ardindan terapi gibi gelir. Ama tabi sevmek lazim affedici olmak lazim, hirlasina yenilmemek lazim. Kussende kirilsanda uzatmamak lazim. Evlilikte cok uclarda yasamak iyi degil bazi seyleri.
Bende sevgi de bitmiş galiba :(

Cok garip ve uzucu bu zamana kadar hep mi ayri yattiniz biz esimle bi kere kavgamiz oldu yastigimi aldim salona yattim kapiyi kitleyip yataga gidene kadar kapida bekledi konustu ayri olmaz die bence bi sorun olmali ayri yatmasinin

bende bazen ayrı yatıyorum ama hiç kasıt yok.
tv izlerken uyuya kalıyorum. eşim geç yatıyor. uyuduktan sonra da uyandırılıp yatağa geçmek işkence gibi geliyor.

soruyorum sormazmıyım ..ona göre kasıtlı bir sebebi yook tv izlerken uyuyup kalıyorum diyor hadi birinde öyle 2. sinde öyle 3 te öyle aartık sıkıldım ..kaldıki bu konudaki hassasiyetimide biliyo. atla deve istemiyorum alt tarafı yatağımızda beraber uyuyalım istiyorum.
odanıza küçük bi tv alın ;)

Neden bu kadar sıkıntı yaptınız ki? Bırakın biraz ayrı uyusun. Aynı evin içindesiniz sonuçta.
Mesela benim eşim tv seyrederek uyumayı, uykusunda bile tv nin açık kalmasını seviyor. Ses olsun istiyor, alışmış. Odamıza bir tane tv alalım dedi ama ben istemedim gürültüde yatamıyorum diye. O da bu yüzden gidip salonda tv karşısında uyuyor çoğu zaman. Sonuçta onun da evi ve nerede rahat edecekse orada uyuyabilir. Bunda küsecek kırılacak bir taraf yok bence. Ben böyle düşünüyorum.
Tabi ki her zaman değil, ama ayrı da uyuyabilir yani.

Ya yatak odaniza tv alın ya da sizin odaniza çocukları yatırın siz eşinizle oturma odasında yatın, çözüm çok zor değil mesele tv ise. Benim eşim de tv karşında uyur 8 senedir her gece onu uyandırıyorum yatağa gelmesi için, çocukken tv leri yokmuş o yüzden tv izlemek ayrı bir durum eşim için anlıyorum bu konuda.

Ben de arada ayrı yatıyorum takıntım yok öyle ille de birlikte uyuyalım diye. Çok uykusuz olduğunda eşim horluyor ben de çıt sesinde bile uykuya zor geçen biriyim. Ertesi sabah da işe gideceksem kalkar kanepede yatarım. Çok da önemli bişey değil bence

ya iyide neden eş oluyoruz neden evleniyoruz bekar gezelim herkes kafasına göre takılsın.bn çok saçma buluyorum ayrı yatmayı arada soğukluklarada yol açacağını düşünüyorum eş olmanında bazı özel durumları olmalı bnce..artı çocuklar büyük artık anlıyolar yanında bi hareket yapsan hemen bakıyolar.nedeninide açıklamak zorunda kalıyorsun .bir sürü şey.

Tamam size hak veriyorum ama bunu ikinizin çözmesi lazım
Herkesin yaşantısı farklı tabi ve çocuğum olmadığından belki bilemem ama düşününce ben olsam ailecek oraya yatak kurarım kocama sarılır uyurum ( normal zamanda sarılıyorsunuzdur heralde çocuklarınızın önünde eşinize.. Bu aileyede sevgi aşılar zaten)
Ha bi haltlar düşünüyosakta o gece diğer odada yatarız bunu gözle bile anlatırsınız birbirinize..
Onun harici valla ben de soğukta yatmam kocanız da yatmak istemiyo olabilir bu doğal
Bide her gece elim kolum oynamaz yani
Canım yanlış anlama beni yapı meselesi bu
Eşinde düşünüyor olabilir diye bir bakış açısı getirdim olaya
Herşeyi düşünüp onunla konuşmalısın bunu ama hak da vermeye çalış yani olabilir bunlar
Bunun dışında haklısın katılıyorum sana ayrı yatılmaz

selamlar arkadaşlar hepinize
bn bişeyi çok merak ediyorum neden bi erkek eşinden ayrı yatar küs olsun olmasın ve bu durumun dini boyutunuda merak ediyorum hiç başınıza geldimi neden olurki..okuyan cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
benim annem ve babam yıllardır ayrı yatıyor ama bu durum annemden kaynaklı babam annemi yataga cagarıyor ama annem gitmiyor sanırım geçmişte babam kendini annemden sogutmuş artık ne yaşattgını bilemiyorum ama annemde bu yüzden babamla asla yatmaz be 23 yasımdayım su yasıma kadar babamla attgını bir kere görmedim. Cocuk oldukta snra eşler genelde ayrı yatıyor gözlemlediğim kadarıyla.

sizin ki alışkanlık haline getirmiş.. aranız düzelince onu bekleyin bakalım napıcak. bilinçli mi bilinçsiz mi yapıyor ozaman anlarsınız. Dinen de hoş değil ..

Ya şimdi aklıma geldi belki böyle bişeyde olabilir
Benim eşimde hep içerde kanepede uyumak istiyo
Neden çözemedim yatakodasına alerjisi var o yatakda yatamıyo bi ara yatak odamı değiştim komple onun da beğendiğini aldık getirttik kurduk yatağıda gittik en konforlusundan beğenip deneyip aldık
Akşamı yattık diğer günü yine yapıştı hadi burda yatalım ben yorganı yetirim böyle rezil yatalım diyo bide öyle rahat ediyo
Benide alıştırdı ikimizde artık yatakta yatamıyoruz :KK48:
Koltukta film açıp yatıyoruz beraber ses olsun diye..

selamlar arkadaşlar hepinize
bn bişeyi çok merak ediyorum neden bi erkek eşinden ayrı yatar küs olsun olmasın ve bu durumun dini boyutunuda merak ediyorum hiç başınıza geldimi neden olurki..okuyan cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kesinlikle yatılmamalı soğukluk girer araya, ben hamile olduğum için bazen mecburen ayrı yatıyorum ama içime sinmiyor tabi

Belki horluyordur karısı da horlamasından çok rahatsız oluyordur.Düşünsenize her gece horluyor ve eşini uyutmuyor.Belki bu yüzden ayrı yatmak istiyor?

Ayrı yatması dini açıdan caiz değil. Öte yandan da hoş değil zaten.

Back
X