eşlerin cinsel soğukluğunu sorun edenler okuyun lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar,
forumda dolaşıyorum epeydir cinsel soğukluk konusunda bayanların çoğu şikayetçi eşlerinden.Bakın bu söylediğimi sakın dalgaya almayın ciddiyetle yazıyorum çünkü, benim bulduğum bir sonuç bu çoğu kişi bilmez.sarımsağın afrodizyak etkisinden haberiniz varmı?
akşam veya öğle yemeğinde bir kaç gün cacık için bol sarımsaklı.veya sarımsağı yoğurtla yiyin.yani sarımsağı bir kaç gün tüketin 2 veya 3 diş. ertesi gün sonucu görün.kan dolaşımı hızlandığından kendinizde müthiş bir cinsel enerji hissedeceksiniz.yerimseniben

kokar kız adamsempatiksalakcinni
şaka bi yana olabilir yani.sarımsağın faydaları say say bitmiyo..

Hımmm...
Benim enerji kaynağım şimdi belli oldu işte!!!:icecream:

bi arkadaş vardı sabah yazılarını okudum 16 aydır eşiyle ilişkiye girmiyomus kilo kilo sarımsak mı yuttursa napsa adama

bi arkadaş vardı sabah yazılarını okudum 16 aydır eşiyle ilişkiye girmiyomus kilo kilo sarımsak mı yuttursa napsa adama

sakın ha o kadarda değil. kilo kilo olurmu bu seferde tansiyonu düşer uyuyakalır yataktakaydirigubbakcemile3 en fazla kişi başı 2 veya 3 diyelim.

eşimle aramızda hep espri konusudur bu
ben sarımsağı çok severim eşim de tabii
o nedenle mutlaka sarımsak kullanırım
ya sarımsaklı bir salata olur ya da yemek zaten sarımsaklıdır.
sonrasında eşim "yine yedirdin sarımsağı, görürsün sen :jeyyar:" diye takılır
doğru bir tespit arkadaşım, tecrübeyle sabittir sempatiksalakcinni

insan sarımsağı yıyınce bomba yüklü gibi oluyor süperrr birşey yaşasın sarımsak kardeş heh heyyyy:lepi:

wayyy beee saka gibi....mucizevi sarimsak bir benim esime yaramiyor demekki...((( bol bol sarimsak tuketiyoruz ama bizde genelde ters etki yaratiyor.hangi aksam sarimsak yese yedirdin sarimsagi erkenden uykum gelecek diyor ve yarim saat sonra gidip yatiyorr(

demekki bu konularda cokta bilgisiz deilmişsin eda

demekki bu konularda cokta bilgisiz deilmişsin eda

Ben bilgisizim demedimki yahu.Bilgimi artırmak istiyorum röportajlarımla dedim.uygulama alanlarında sorularım oluyordu benim ben bilgi yüklüyüm ama uygulama henüz yok canım.çünkü evli değilim.onun içindirki evli ablalarımdan tecrübeyle sabit cevaplar istiyordum önceki başlıklarımda.sevgiyle kal selamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…