Eşlerin yardim ettigi konular

He bezi bırakır cocuk kendi bağlanır artik siz alismisiniz böyle mutluysanız sorun yok beni ilgilendirmez bizde boyle mutluyuz çocuktan öncede böyleydik gönlümüz zengin belki ondandir

He bezi bırakır cocuk kendi bağlanır artik siz alismisiniz böyle mutluysanız sorun yok beni ilgilendirmez bizde boyle mutluyuz çocuktan öncede böyleydik gönlümüz zengin belki ondandir
Neye alışmışım ben?

Annesi bağlar bezini zaten siz oyle demediniz mı? Çocukla ilgili şeyleri yapar diğerlerini bırakırım diye ben de aynı mantığı yürüttüm. Niye çarpıttınız ki şimdi.

Annesi bağlar bezini zaten siz oyle demediniz mı? Çocukla ilgili şeyleri yapar diğerlerini bırakırım diye ben de aynı mantığı yürüttüm. Niye çarpıttınız ki şimdi.
Bez cocugun ihtiyaci ya canim ihtiyacla bitmiyor iste yani benimde ayakta kalip bakamam icin ihtiyaclarim var

Oncelikle 2 cocuk annesiyim
Bizim burasi kucuk bir ilçe iki cocugumda da sezeryan oldugum icin agir su isleri ile ugrasmam yani hali yikama ev yikama
Anneannem vefat edince evini biz aldik yagli beton fayans olsa esime asla birakmam ama yikamasi zor zaten kendi yaptigim temizlik her zaman hosuma gider
Gel gelelim konunun esas kismina bence esler yardimdan cok tesvik amacli destek olmali cunku kadinlarin da duraksadigi yoruldugu bir zaman oluyor eger o zaman geldiginde dinlenemezse psikoloji bozuluyor
Onlisans mezunu ev hanimiyim ilk zamanlar cok direttim calismak icin ama gerek yokmus cok sukur esimin maasi fazlası ile yetiyor bahcemde var konserve kuruluk her seyimi yapiyorum ama esimle annem bahceyi beller diker capalarlar ben sadece mahsulu adam etmekle ugrasirim ev keciler bahce bunlarin hepsi tek ustume kalsa asla yapacak gucu bulamam
Evin icinde ise esim cocuklara bakar ben isleri tutarim yada dinlenirim
Ayda 1 kahvaltimi hazirlar cok birsey beklemem esim oyle yetismemis ha bilmiyor mu asla her is gelir elinden dogum yaptığımda annem de ameliyat olmustu yemegimi hazirladi bulasigimi yikadi pansumanimi yapti supurdu sildi bir tek wc yikamadi onu da uzun firca ile ben yikadim her banyoya girmesine banyoyuda yikar bazen gunduz aksam farketmez uyurum hem cocuklara bakar hem temizlik yapar
Evet bazen temizlikci yerine de koyuyorlar dip bucak tek basima temizlik yaptigimda gunluk ucretimi istiyorum ben
Yoruluyorum sonucta maasi bana harciyor ama odaa benim alinterim sonucta
Ben esime diyorum eger 3 yu istersen gebe kaldigimdan itibaren elimi hic bir ise surmem diye gozunu korkuttum 59 kiloya dusup 1 2 yilda koruma yaptiktan sonra olabilir ama onceki hamileliklerim gibi milleti kaaleye alaarak dehil kendi deneyimlerime gore geçirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…