Erkek İnfertilitesi Eşlerinde Sperm sayı ve hareket azlığı olanlar neler kullandı nasıl hamile kaldınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bır kaba zeytınyagını koyucaksın 1 tane inciri koyup bır gece beklıcek sabahına ac karna esın yıyecek...onu yedıkten sonra tekrar aynı zeytınyagına 1 tane daha ıncır koyacaksın sadece 1 gece bekleyecek tatlım..hepsini koyma zeytınyagına bence

Evet aynen öyle olacak.ama bu sitede bi bayan hepsini koymuş. Eşi içinden her sabah 1 tane aç karnina yiyomus çok faydası olmuş hamile.kalmis o kadar ugrasmis lar olmamış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet aynen öyle olacak.ama bu sitede bi bayan hepsini koymuş. Eşi içinden her sabah 1 tane aç karnina yiyomus çok faydası olmuş hamile.kalmis o kadar ugrasmis lar olmamış

evet bende cok faydasını okudum canım...

evet aynen öyle olacak.ama bu sitede bi bayan hepsini koymuş. Eşi içinden her sabah 1 tane aç karnina yiyomus çok faydası olmuş hamile.kalmis o kadar ugrasmis lar olmamış

canım bır kaba zeytınyagını koyucaksın 1 tane inciri koyup bır gece beklıcek sabahına ac karna esın yıyecek...onu yedıkten sonra tekrar aynı zeytınyagına 1 tane daha ıncır koyacaksın sadece 1 gece bekleyecek tatlım..hepsini koyma zeytınyagına bence

evet gülüm ben o arkadasa sormustum o öyle yapmıstı yıkayıp kaba koymus üstüne Zeytin yagı dökmüs.15 gün beklemiş.sonra her gün yemiş esi sabahları.bende bugün yaptım koydum yediricem 15 gün sonra hamiş kalan kız demişti:49: EVİTAMİNİ CİNKO VE l carnitine ALICAM.l carnitine HIZI ARTTIRIYOMUS KIZLAR MUTALAKA ALIN

Daha önce infertiliteye(kısırlık) karşı yardımcı olduğu gösterilen L-Carnitin’in sperm hareketliliğini arttırdığını gösteren bir çalışma Fertility & Sterility dergisinin Şubat sayısında yayınlandı.
İtalya’daki Padova Üniversitesinden araştırmacılar astenozoospermi görülen 30 erkeği mitokondri fonksiyonlarına göre iki gruba ayırıp (normal ve anormal mitokondri fonksiyonları) üç ay boyunca önce plasebo, daha sonra da yine üç aylık süre boyunca 2 gr L-carnitin takviyesi verdiler.
Normal mitokondri fonksiyonları gösteren grupta sperm hareketliliği plasebo alımı sırasında %29,3 L-carnitine takviyesi sırasında % 41.1 olarak bulundu. Anormal mitokondri fonksiyonları gösteren grupta ise %24’lük oranda kayda değer bir değişiklik görülmedi. Araştırmacılar çalışmanın sonunda “carnitine tedavisi normal mitokondri fonksiyonları olan kişilerde sperm hareketliliğini arttırabilir” yorumunu yaptılar
ALINTIDIR

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=186274 BİDE BUNU OKUYUN

Son düzenleme:
Merhaba kızlar öncelikle bu mübarek günde allahım bizim dualarımızı da kabul eder ve inşallah isteyen herkes annelik duygusu Yaşar ( âmin ) öncelikle biraz kendimden bahsedeyim biraz uzun olacak kusura bakmayın ben 1 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşimde sperm sayısı ve hareketlilik az kesinlikle çok zaman kaybetmeden tüp bebek deneyin dediler ve çok panik yaptık Haziran ayında tüp bebek denedik ve 1 Temmuz'da negatif sonuçlandı... Kızlar eşim bi çok üroloğa gitti ve hepsi sonuca baktı tüp bebek önerdi hiç ilaç felan veya başka bi test istemedi sizden öğrenmek istediğim bu sperm var ama az bunu arttırmak için bi doktor ilaç yazmaz mı yada nedeni ne diye hiç araştırma yapılmaz mı canlar ne olur siz bilgilisiniz bana bi doktor adı veya bi akıl verin şimdiden çok teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benimde eşimde harekette ve morfolojide sorun vardı ameliyat oldu ama biz bu arada her gün 2 havuç ve 1 elma suyu içtik
bu taze sıkılmış tabiii
bizzat doktor tavsiyesidir daha sora sayıdada sorun oldu bizim sayı içinde proxed kullandık ve inanılmaz işe aradı
benim yaşım gereğince daha fazla beklemeden aşılama olduk ve ilk aşılamamda Allaha şükür hamle kaldım
inşallah sizinde bebişleriniz gelir tez zamanada

Iyi akşamlar canım eşinin doktorunun adı ne ve nerde tedavi görüyor öğrenebilirmiyim özeldende yazdım eğer özel değilse sana bi kaç merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum

Merhaba kızlar öncelikle bu mübarek günde allahım bizim dualarımızı da kabul eder ve inşallah isteyen herkes annelik duygusu Yaşar ( âmin ) öncelikle biraz kendimden bahsedeyim biraz uzun olacak kusura bakmayın ben 1 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşimde sperm sayısı ve hareketlilik az kesinlikle çok zaman kaybetmeden tüp bebek deneyin dediler ve çok panik yaptık Haziran ayında tüp bebek denedik ve 1 Temmuz'da negatif sonuçlandı... Kızlar eşim bi çok üroloğa gitti ve hepsi sonuca baktı tüp bebek önerdi hiç ilaç felan veya başka bi test istemedi sizden öğrenmek istediğim bu sperm var ama az bunu arttırmak için bi doktor ilaç yazmaz mı yada nedeni ne diye hiç araştırma yapılmaz mı canlar ne olur siz bilgilisiniz bana bi doktor adı veya bi akıl verin şimdiden çok teşekkür ederim

Cnm slm.evet drlar önce vitamin verir eğer artış olmazsa eşinin hormon tahlil ister eşinden ultrason ister ve varikosel olup olmadigina bakar.bis sürü aşama var.

benimkide sigara içiyo insallah bırakıcak söz verdi dün:47:anladım gülüm cok sagol o dediklerini alıcam havuc suyuda aklımda.saglıkla kucagına al insallah evladını:21::21::21:

canım iyeceğin ne faydası olur deme sakın
ben varya eşime aylarca bebeğe bakar gibi baktım
önceleri inanmıyordum işe yaramaz zannetmiştim ama yinede umutla beseedim onu
önce sonuçlar iyce kötüleşti sora birden düzeldi
benim kadın doğumcum bile aşılama için eşimin verdiği örneğe hayret etti
bu kadar sperm güzeldide aşılama yapmasaydık diyecek oldu
ama işte o hem proxed ten hem yiyeceklerden düzelmiş
ha unutmadan her akşam muz yiyor değilmi eşin bak sakın atlamayın ha
özellikle bulabildiğiniz zaman yerli muz tercih edin

Iyi akşamlar canım eşinin doktorunun adı ne ve nerde tedavi görüyor öğrenebilirmiyim özeldende yazdım eğer özel değilse sana bi kaç merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum

elbette sor canım izin almana gerek yok
ben 10 yıldan sora hamile kaldım sizleri çok iyi anlarım
ankarada yaşıyorum ben
sende bu taraflardaysan dktorumuzu hastanemizi yazarım
eşimde varikosel vardı canım ameliyat oldu ama aynı zamanda destekleyici ilaçlarda kullandı tabii
dktorumuz genç ama çok iyi
üstelik ünlü bir doktor filn değil canım ama hastasına çok ilgili bir doktor

bu arada spermiyogram sonuçlarını yazarsan eşiminkiyle karşılaştırailirim
en azaından sana fikir olur

Son düzenleme:
canım iyeceğin ne faydası olur deme sakın
ben varya eşime aylarca bebeğe bakar gibi baktım
önceleri inanmıyordum işe yaramaz zannetmiştim ama yinede umutla beseedim onu
önce sonuçlar iyce kötüleşti sora birden düzeldi
benim kadın doğumcum bile aşılama için eşimin verdiği örneğe hayret etti
bu kadar sperm güzeldide aşılama yapmasaydık diyecek oldu
ama işte o hem proxed ten hem yiyeceklerden düzelmiş
ha unutmadan her akşam muz yiyor değilmi eşin bak sakın atlamayın ha
özellikle bulabildiğiniz zaman yerli muz tercih edin

Canim benim Allah razi olsun bugun hemen gidip muz alcam seviyor muzu zaten:-) inciri zeytin yagina bastim.onu yedircem 15 gun sonra.l carnitine cinko ve evicap alicam bide.masallah gulum.doktorunuzun adi ne canim bende ankardayim .esin hangi doktora gitti bide sen hangi doktorda tedavi oldunuz canim Allah bagislasin yavrunuzu

Son düzenleme:
elbette sor canım izin almana gerek yok
ben 10 yıldan sora hamile kaldım sizleri çok iyi anlarım
ankarada yaşıyorum ben
sende bu taraflardaysan dktorumuzu hastanemizi yazarım
eşimde varikosel vardı canım ameliyat oldu ama aynı zamanda destekleyici ilaçlarda kullandı tabii
dktorumuz genç ama çok iyi
üstelik ünlü bir doktor filn değil canım ama hastasına çok ilgili bir doktor

bu arada spermiyogram sonuçlarını yazarsan eşiminkiyle karşılaştırailirim
en azaından sana fikir olur

Günaydın canım
Eşimin Spermiografi sonuçu
Cinsel pehriz : 3 gün
Miktar :3 ml
Renk görünüm: a. Sarı/ operadan
Ph: 8
Fruktoz : -
Sıvılaşma : 15 dakika
Sayım (1 ccde ) : 1,66 milyon
Total sayım : 5 milyon HER SAHADA 2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ

Spermatozoid hareket kabiliyeti
Hareketli %0
Yavaş hareketli : % 35 ikinci saatte %25
Hareketsiz : % 65 ikinci saatte %75

Not: sperm örneğinin lökosit içeriğ leuco- screen ile değerlendirilmiştir.

Hastada oligospermi tespit edilmiştir

Cnm slm.evet drlar önce vitamin verir eğer artış olmazsa eşinin hormon tahlil ister eşinden ultrason ister ve varikosel olup olmadigina bakar.bis sürü aşama var.

Öncelikle çvp verdiğin için tşk ederim canım ama biz bi kaç doktora gittik ve hepsi kesinlikle bi ilaçı yok sadece tüp bebek aşılama bile önermiyoruz kesin tüp benek diyorlar ben bi defa denedim ama inşallah düzelme ihtimali varsa onu demek istiyoruz

Günaydın canım
Eşimin Spermiografi sonuçu
Cinsel pehriz : 3 gün
Miktar :3 ml
Renk görünüm: a. Sarı/ operadan
Ph: 8
Fruktoz : -
Sıvılaşma : 15 dakika
Sayım (1 ccde ) : 1,66 milyon
Total sayım : 5 milyon HER SAHADA 2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ

Spermatozoid hareket kabiliyeti
Hareketli %0
Yavaş hareketli : % 35 ikinci saatte %25
Hareketsiz : % 65 ikinci saatte %75

Not: sperm örneğinin lökosit içeriğ leuco- screen ile değerlendirilmiştir.

Hastada oligospermi tespit edilmiştir

canım şimdi anladım eşinin sayısı çok düşük oligosperm yani
ml de 5 milyonun altına tüp diyorlar zaten
ama sen bitkiselle eşinin sayısını yükseltebilirsin
sana tavsiyem proxed plus ve çakşır otu canım
birde eşin bir kez yaptırdıysa test mutlaka tekrarlasın
bazen çok düşük çıkıyor
eşimin 1 hafta arayla 3 mlyon farklı çıkmıştı

Canim benim Allah razi olsun bugun hemen gidip muz alcam seviyor muzu zaten:-) inciri zeytin yagina bastim.onu yedircem 15 gun sonra.l carnitine cinko ve evicap alicam bide.masallah gulum.doktorunuzun adi ne canim bende ankardayim .esin hangi doktora gitti bide sen hangi doktorda tedavi oldunuz canim Allah bagislasin yavrunuzu

canım eşim keçiörendeki meslek hastalıkları hastanesinde ameliyat ve tedavi oldu
dtru Hüseyin Gümüştaş
küçük ama çok bakımlı bir hastane canım
benim doktorum ise sincan özel koru hastanesinde Meltem Aksu
mükemmel bir doktor canım kesinlikle tavsiye ederim genelde tüm hastaları memnun
netten araştırırsan hakkında olumlu şeyler bulacaksın
hatta bu sitedede baya yorum vardı hakkında
başka sormak istediğin bir konu olursa buralardayım

canım şimdi anladım eşinin sayısı çok düşük oligosperm yani
ml de 5 milyonun altına tüp diyorlar zaten
ama sen bitkiselle eşinin sayısını yükseltebilirsin
sana tavsiyem proxed plus ve çakşır otu canım
birde eşin bir kez yaptırdıysa test mutlaka tekrarlasın
bazen çok düşük çıkıyor
eşimin 1 hafta arayla 3 mlyon farklı çıkmıştı

Yok canım bi yerde yaptırmadı en son ki sonuç bu ilk testi canlı sperm 600 bindi tüp bebek için bi daha istedi son 5 milyon çıktı ve hiç bi doktor ilaç demedi bugün keçiboynuzu macunu yaptık iftarda yedi bide bugün eşimle üroloğa gittik ve bütün testler normal dedi ve hiç ilaç vermediler bu ilaçı biz kendimiz mi alıcaz

canım eşim keçiörendeki meslek hastalıkları hastanesinde ameliyat ve tedavi oldu
dtru Hüseyin Gümüştaş
küçük ama çok bakımlı bir hastane canım
benim doktorum ise sincan özel koru hastanesinde Meltem Aksu
mükemmel bir doktor canım kesinlikle tavsiye ederim genelde tüm hastaları memnun
netten araştırırsan hakkında olumlu şeyler bulacaksın
hatta bu sitedede baya yorum vardı hakkında
başka sormak istediğin bir konu olursa buralardayım

tamam canım aklımda dursun cok tesekkür ederim canım bişey sorcam proxed plus kullandı demi esin bu hızı arttırdımı canım bazı kişilerde sayıyı arttırmıs ama hıza fayda etmemiş öyle okudum almakta karasız kaldım

Yok canım bi yerde yaptırmadı en son ki sonuç bu ilk testi canlı sperm 600 bindi tüp bebek için bi daha istedi son 5 milyon çıktı ve hiç bi doktor ilaç demedi bugün keçiboynuzu macunu yaptık iftarda yedi bide bugün eşimle üroloğa gittik ve bütün testler normal dedi ve hiç ilaç vermediler bu ilaçı biz kendimiz mi alıcaz

canım bu ilacı doktor vermez çünkü ayıptır demesi biraz pahalı
eşimin kuzeni dediğim hastanede psikolog ona demiş doktorumuz devlet karşılamıyor alabilirlerse içsin diye
bizde öyle keşfettik yani
ama çok fayda etti canım teste baktımda senin için
10 milyon olan sperm sayımız ki biliyorsun 20 milyonun altı normal yolla bebek sahibi olmak için yetersiz
2,5 aylık proxed kullnımıyla 57 milyon oldu
bu arada eşim sigarayıda çok azaltmıştı zaten alkol kullanmıyor
ama senin eşin kullanıyorsa tavsiyem hemen bıraksın
doktor bize kesinlikle çok zararlı demişti
bitkisellere de devam et
çakşır otunu araştır bak eşim onuda kullandı etki ediyor cidden canım
ben araştıra soruştura 10 yılda doktor gibi oldum artık :1::1::1:

tamam canım aklımda dursun cok tesekkür ederim canım bişey sorcam proxed plus kullandı demi esin bu hızı arttırdımı canım bazı kişilerde sayıyı arttırmıs ama hıza fayda etmemiş öyle okudum almakta karasız kaldım

canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama hüseyin beye eşinin görünmesini tavsiye ederim
canım bizde sayı sorunu azdı ama morfoloji ve hız sorunu vardı
10 milyon sayımız 57 milyona çıktı ileri hızlıda yüzde 30 ilerleme kaydedidi
ve bozuk olan morfolojimizde düzeldi
hatta yüzde 70 oldu
tabi eşim ameliyat olmuştu onunda etkisi var ama proxed bizde çok işe yaradı
tabii her bünyeye aynı etkiyi yaparmı bilemiycem
evicap al canım sarı minik yumuşak kapsül
mg yüksek olanı al canım oda çok faydalı biz 3 ay kullandık ve etkisi oluyor
eşine hiç klomen filanda veredilermi benim eşim evicapla birlikte klomen ve trental kapsülde kullandı canım 3 ay

canım bu ilacı doktor vermez çünkü ayıptır demesi biraz pahalı
eşimin kuzeni dediğim hastanede psikolog ona demiş doktorumuz devlet karşılamıyor alabilirlerse içsin diye
bizde öyle keşfettik yani
ama çok fayda etti canım teste baktımda senin için
10 milyon olan sperm sayımız ki biliyorsun 20 milyonun altı normal yolla bebek sahibi olmak için yetersiz
2,5 aylık proxed kullnımıyla 57 milyon oldu
bu arada eşim sigarayıda çok azaltmıştı zaten alkol kullanmıyor
ama senin eşin kullanıyorsa tavsiyem hemen bıraksın
doktor bize kesinlikle çok zararlı demişti
bitkisellere de devam et
çakşır otunu araştır bak eşim onuda kullandı etki ediyor cidden canım
ben araştıra soruştura 10 yılda doktor gibi oldum artık :1::1::1:

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bizde bugün proxeed plus ilaçını aldık inşallah bizde faydasını görürüz isteyen herkes anne olur inşallah canım şu çakşır otunu nasıl yapıcaz onun hakkında da bilgi verirsen sevinirim ...

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bizde bugün proxeed plus ilaçını aldık inşallah bizde faydasını görürüz isteyen herkes anne olur inşallah canım şu çakşır otunu nasıl yapıcaz onun hakkında da bilgi verirsen sevinirim ...

iinşallah fayda görürsün canım sabah akşam düzenli içsin ama mutlaka proxed i
canım çakşıt otu kökü alacan aktardan tozunu alma ama parça kök al
onu bir tutam bardağa koyup üzerine kaynar su döküp 2-3 dakika bekleticen
sora çay süzeğinden süz başka bir bardağa içine azcık bal koyki tatlansın
eşin onu sabah kalkınca tok karına ve akşam yatarken içecek
ama hemen bırakmasın bak 3 ay filan en az devam etsin daha sora haftada 2-3 kez içmeye devam etsin
hatta bunu kullananların bebeği ikiz oluyormuş diyorlar
toz halinde olanı bala karıştıranda var ama tadı çok kötü oluyor tavsiye etmem eşin belki yiyemez
çayının tadıda çok hoş değil ama idare edecek artık burnunu tıkayıp içiversin

canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama hüseyin beye eşinin görünmesini tavsiye ederim
canım bizde sayı sorunu azdı ama morfoloji ve hız sorunu vardı
10 milyon sayımız 57 milyona çıktı ileri hızlıda yüzde 30 ilerleme kaydedidi
ve bozuk olan morfolojimizde düzeldi
hatta yüzde 70 oldu
tabi eşim ameliyat olmuştu onunda etkisi var ama proxed bizde çok işe yaradı
tabii her bünyeye aynı etkiyi yaparmı bilemiycem
evicap al canım sarı minik yumuşak kapsül
mg yüksek olanı al canım oda çok faydalı biz 3 ay kullandık ve etkisi oluyor
eşine hiç klomen filanda veredilermi benim eşim evicapla birlikte klomen ve trental kapsülde kullandı canım 3 ay

canım esim ayın 7 de yıkamalı sperm örnegi verecek sonuca göre olmazsa dediğin doktora gideriz.zaten sayı artıyomus ama hız ve morfoloji zor düzeliyor.benimde esimde varikoseli var solda üroloji doktoru amelyat dedi ama kadın dogumcum amelyat demedi yada sonuca göre yönlendirir bizi.masallah düzelmiş.yok kuzum daha hiç ilaç kullanmadık bu ay pharmaton l carnitine ve zinco aldım mükemmel 3 lü diye bi arkadas paylasmısya.bunu bkullanalım eger fayda etmezse dediğini alacagım.evicap almadım gülüm aklıma geldide pharmatonun içinde var diye almadım.7 de test vercek asılama derse yine test yapılıyo demi ozaman fayda edip etmediği anlasılır demi canım

Back
X