- 22 Ekim 2020
- 151
- 79
- 13
- 25
Allah yardimcin olsun canimsağol canım evet stres oluyoruz galiba 4 yıl oldu çünkü 4 yıl önce düşük yaptım sonra olmadı bir daha meryem ana otunu bir kişiden daha duydum onu alayım o zaman
sağol canım teşekkürlerAllah yardimcin olsun canim
bunu ben de merak ediyorumBizim de varikosel sorunumuz vardı eşim ameliyat oldu Eylülde. Ekim gibi keçiboynuzu kürü uyguladım 4 ay bununla birlikte 1 ay çoban çökerten çayı sonraki 1 ay da kırkkilit otu çayı içti. Havuç suyu içti 1 ay kadar da. Bunların yanında 1 ay e vit içti 1 aydır da l-arginin içiyor. Keçiboynuzu kürünü şuan bıraktık çünkü 3 ay sonrasındaki aylarda zaman zaman uygulayın deniyor fakat oradaki zaman zaman ne demek ara verilmeli mi hiç bilmiyorum. Uygulayan varsa 3 ay sonrasını nasıl yaptı anlatırsa çok sevinirim
sayı ve hız sorunu varBenim eşimin de sayı 12 milyon ileri hız 0 morfoloji 5 iki kere doktora gitti ayrı ayrı doktor çok iyi senin çocuğun olur dedi. Peki bunlar gerçekten iyi mi? Doktor iyi diyince takviye ilaç kullanmadı eşim.
böyle hamile kalan da oluyor ama kısmet işte kalamayan da çokBenim eşimin de sayı 12 milyon ileri hız 0 morfoloji 5 iki kere doktora gitti ayrı ayrı doktor çok iyi senin çocuğun olur dedi. Peki bunlar gerçekten iyi mi? Doktor iyi diyince takviye ilaç kullanmadı eşim.
Benim de sorunum var biz hep ona yorduk bütün ilaçları kullandım ama nasip olmadı hiç.sayı ve hız sorunu var
eşin dobler çekildi mi varikosel var mı eşin hormon testi yaptırmalıBenim de sorunum var biz hep ona yorduk bütün ilaçları kullandım ama nasip olmadı hiç.
Sadece sperm testi yapıldı eşime doktorların hiçbiri gerek duymadı. Bir kaç kez doktora gitti ama hiçbiri sorun yok dediği için tekrar gitmek istemiyor.eşin dobler çekildi mi varikosel var mı eşin hormon testi yaptırmalı
anladım canım erkekler o konuda biraz sıkılgan ben de eşime her araştırdığım şeyi uygulamak istedim üzerimde deneysel çalışıyorsun diyip kızardıSadece sperm testi yapıldı eşime doktorların hiçbiri gerek duymadı. Bir kaç kez doktora gitti ama hiçbiri sorun yok dediği için tekrar gitmek istemiyor.
Allah razı olsun inşallahanladım canım erkekler o konuda biraz sıkılgan ben de eşime her araştırdığım şeyi uygulamak istedim üzerimde deneysel çalışıyorsun diyip kızardıdr vermedi kafamıza göre olmaz falan derdi sonra götürdüm iyi bir ürologa dr da benim araştırmalara benzer şeyler söyledi ne desem yapıyor şimdi paşa paşa sen de keçiboynuzu kürü başla istersen hormonlarda sorun yoksa madem vitamin de alabilirsin proxeed veriyor genelde ürologlar ben sana beslenme düzeni önerisi vereyim hız için keçibynuzu özü sabahları içir mutlaka 1 tatlı kaşığı çay kahve yok dedi bize dr ısırgan otu çayı olur kırk kilit çayı her gün muz havuç salatası her gün yap havuçu rendele limonla yağla yağ zeytinyağı kullan haftada bir iki balık sebze ağırlıklı beslenme yürüyüşler kuruyemişler çiğ olsun..
o zaman sorun yok canım sayı tüp bebek için gayet iyi inşallah olumlu sonuç bekliyorum senden bize de haber ver lütfen dr ve merkez nereyi seçtiniz..Allah razı olsun inşallahbiz şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz. İnşallah olumlu sonuçlanır. Rabbim bu yolda hepimize nasip etsin inşallah
Antalya ıvf tüp bebek merkezio zaman sorun yok canım sayı tüp bebek için gayet iyi inşallah olumlu sonuç bekliyorum senden bize de haber ver lütfen dr ve merkez nereyi seçtiniz..
Varikosel var mı ? Yoksa eğer takviye kesinlikle kullanmalı bizim de sayı 12 milyon idi varikosel ameliyatı oldu 4 aydır takviye kullanıyoruzBenim eşimin de sayı 12 milyon ileri hız 0 morfoloji 5 iki kere doktora gitti ayrı ayrı doktor çok iyi senin çocuğun olur dedi. Peki bunlar gerçekten iyi mi? Doktor iyi diyince takviye ilaç kullanmadı eşim.
Saraçoğlu sitesini aradım ama bilen yokbunu ben de merak ediyorum
Varikosel olup olmadığını bilmiyorum eşimin ağrısı vs. Yok doktor da bir şey yok dediVarikosel var mı ? Yoksa eğer takviye kesinlikle kullanmalı bizim de sayı 12 milyon idi varikosel ameliyatı oldu 4 aydır takviye kullanıyoruz
Bazen sperm sayı hareket normal olsa da sperm bas kısmındaki akrozom denilen kısımda enzim eksik old için yumurta zarını delemiyor ya da DNA da hasar olabiliyor DNA hasar testi yaptırabilirsiniz D vitaminine baktırın bir deVarikosel olup olmadığını bilmiyorum eşimin ağrısı vs. Yok doktor da bir şey yok dedi
Denemediği her yolu denemeye devam ediyorum Allahım yardım etsinVarikosel olup olmadığını bilmiyorum eşimin ağrısı vs. Yok doktor da bir şey yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?