Erkek İnfertilitesi Eşlerinde varikosel olup doğal yoldan hamile kalan varmı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim de varikosel sorunumuz vardı eşim ameliyat oldu Eylülde. Ekim gibi keçiboynuzu kürü uyguladım 4 ay bununla birlikte 1 ay çoban çökerten çayı sonraki 1 ay da kırkkilit otu çayı içti. Havuç suyu içti 1 ay kadar da. Bunların yanında 1 ay e vit içti 1 aydır da l-arginin içiyor. Keçiboynuzu kürünü şuan bıraktık çünkü 3 ay sonrasındaki aylarda zaman zaman uygulayın deniyor fakat oradaki zaman zaman ne demek ara verilmeli mi hiç bilmiyorum. Uygulayan varsa 3 ay sonrasını nasıl yaptı anlatırsa çok sevinirim

bunu ben de merak ediyorum

Benim eşimin de sayı 12 milyon ileri hız 0 morfoloji 5 iki kere doktora gitti ayrı ayrı doktor çok iyi senin çocuğun olur dedi. Peki bunlar gerçekten iyi mi? Doktor iyi diyince takviye ilaç kullanmadı eşim.

Benim eşimin de sayı 12 milyon ileri hız 0 morfoloji 5 iki kere doktora gitti ayrı ayrı doktor çok iyi senin çocuğun olur dedi. Peki bunlar gerçekten iyi mi? Doktor iyi diyince takviye ilaç kullanmadı eşim.
böyle hamile kalan da oluyor ama kısmet işte kalamayan da çok

eşin dobler çekildi mi varikosel var mı eşin hormon testi yaptırmalı
Sadece sperm testi yapıldı eşime doktorların hiçbiri gerek duymadı. Bir kaç kez doktora gitti ama hiçbiri sorun yok dediği için tekrar gitmek istemiyor.

Sadece sperm testi yapıldı eşime doktorların hiçbiri gerek duymadı. Bir kaç kez doktora gitti ama hiçbiri sorun yok dediği için tekrar gitmek istemiyor.
anladım canım erkekler o konuda biraz sıkılgan ben de eşime her araştırdığım şeyi uygulamak istedim üzerimde deneysel çalışıyorsun diyip kızardı dr vermedi kafamıza göre olmaz falan derdi sonra götürdüm iyi bir ürologa dr da benim araştırmalara benzer şeyler söyledi ne desem yapıyor şimdi paşa paşa sen de keçiboynuzu kürü başla istersen hormonlarda sorun yoksa madem vitamin de alabilirsin proxeed veriyor genelde ürologlar ben sana beslenme düzeni önerisi vereyim hız için keçibynuzu özü sabahları içir mutlaka 1 tatlı kaşığı çay kahve yok dedi bize dr ısırgan otu çayı olur kırk kilit çayı her gün muz havuç salatası her gün yap havuçu rendele limonla yağla yağ zeytinyağı kullan haftada bir iki balık sebze ağırlıklı beslenme yürüyüşler kuruyemişler çiğ olsun..

Aynı konu ile çok fazla konu açıldı, defalarca cevap yazdık. Benim eşimde vardı ameliyattan sonra hamile kaldım. Riske atmayın, ameliyat zor bir ameliyat değil. Düşük yaşamak daha zor.

Allah razı olsun inşallah biz şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz. İnşallah olumlu sonuçlanır. Rabbim bu yolda hepimize nasip etsin inşallah

Allah razı olsun inşallah biz şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz. İnşallah olumlu sonuçlanır. Rabbim bu yolda hepimize nasip etsin inşallah
o zaman sorun yok canım sayı tüp bebek için gayet iyi inşallah olumlu sonuç bekliyorum senden bize de haber ver lütfen dr ve merkez nereyi seçtiniz..

o zaman sorun yok canım sayı tüp bebek için gayet iyi inşallah olumlu sonuç bekliyorum senden bize de haber ver lütfen dr ve merkez nereyi seçtiniz..
Antalya ıvf tüp bebek merkezi tabiki de haber veririm inşallah Mart ayında transferim.

Varikosel var mı ? Yoksa eğer takviye kesinlikle kullanmalı bizim de sayı 12 milyon idi varikosel ameliyatı oldu 4 aydır takviye kullanıyoruz

Varikosel var mı ? Yoksa eğer takviye kesinlikle kullanmalı bizim de sayı 12 milyon idi varikosel ameliyatı oldu 4 aydır takviye kullanıyoruz
Varikosel olup olmadığını bilmiyorum eşimin ağrısı vs. Yok doktor da bir şey yok dedi

Varikosel olup olmadığını bilmiyorum eşimin ağrısı vs. Yok doktor da bir şey yok dedi
Bazen sperm sayı hareket normal olsa da sperm bas kısmındaki akrozom denilen kısımda enzim eksik old için yumurta zarını delemiyor ya da DNA da hasar olabiliyor DNA hasar testi yaptırabilirsiniz D vitaminine baktırın bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…