Bazen sperm sayı hareket normal olsa da sperm bas kısmındaki akrozom denilen kısımda enzim eksik old için yumurta zarını delemiyor ya da DNA da hasar olabiliyor DNA hasar testi yaptırabilirsiniz D vitaminine baktırın bir de
Allah yardımcımız olsun inşallah. Biz eşimde sadece sperm testi verdik ona da doktor çok iyi çok iyi diye gönderdi eşim de ben de bir problem yok diye bir daha gitmedi. Bir kaç doktor böyle söyledi kadın doğum doktoruna da gösterdim tahlilleri normal dedi. Ben de polikistik over var ileri derecede bir de yarım rahimliyim. Kaç kez klomen+ çatlatma denedim olmadı. Aşılama olmadı. Şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz. İnşallah bu olur. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallahDenemediği her yolu denemeye devam ediyorum Allahım yardım etsin
Benim çikolata kistim vardı iki tarafta da yani öyle söylendi doktorumu değiştirdim o tek taraflı çikolata kisti dedi diğer taraftaki başka bir kist dedi soğan kürü yaptım 2 kez çikolata kistim küçüldü diğer kist kayboldu her ay muayeneye gittim çikolata kistim her ay biraz biraz küçülmüş. Doktorum yumurta oluşumu çatlaması normal dedi. Neden olmuyor diye düşünürken eşimde yıllardır var olan varikosel ortaya çıktı. Hormon testi sperm testi yaptırdık hormonlar normal sperm 12 milyon hız yok morfoloji 5 doktor ameliyat olursa normal yoldan olur bebek dedi. Benim çikolata kistim benim çok korkuttu ve tüp bebek denedik eşim de ameliyattan çok korkuyordu. Tabiki hüsran tüp bebek olmadıAllah yardımcımız olsun inşallah. Biz eşimde sadece sperm testi verdik ona da doktor çok iyi çok iyi diye gönderdi eşim de ben de bir problem yok diye bir daha gitmedi. Bir kaç doktor böyle söyledi kadın doğum doktoruna da gösterdim tahlilleri normal dedi. Ben de polikistik over var ileri derecede bir de yarım rahimliyim. Kaç kez klomen+ çatlatma denedim olmadı. Aşılama olmadı. Şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz. İnşallah bu olur. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallahsenin ne sıkıntın var
Seninle eşlerimizin değerleri aynı. Bize bu şekilde demedi hiç doktorlar. Tüp bebeğin olumsuz olması da spermden kaynaklı mı?Benim çikolata kistim vardı iki tarafta da yani öyle söylendi doktorumu değiştirdim o tek taraflı çikolata kisti dedi diğer taraftaki başka bir kist dedi soğan kürü yaptım 2 kez çikolata kistim küçüldü diğer kist kayboldu her ay muayeneye gittim çikolata kistim her ay biraz biraz küçülmüş. Doktorum yumurta oluşumu çatlaması normal dedi. Neden olmuyor diye düşünürken eşimde yıllardır var olan varikosel ortaya çıktı. Hormon testi sperm testi yaptırdık hormonlar normal sperm 12 milyon hız yok morfoloji 5 doktor ameliyat olursa normal yoldan olur bebek dedi. Benim çikolata kistim benim çok korkuttu ve tüp bebek denedik eşim de ameliyattan çok korkuyordu. Tabiki hüsran tüp bebek olmadıameliyat oldu 4 ay geçti kürler vitaminler havuç suları neler yaptım yapıyorum da. Keçiboynuzu kürü çakşır suyu e vit l-arginin çoban çökerten kırkkilitotu. Şimdi incir çekirdeği yağına başlayacağız kür aldım Saracoğlu’ndan. Sizde farklı uygulama var mı bilmediğim
Evet benden 7 yumurta alındı 7 si de olgun çıktı sonrasında DNA da yapı bozukluğu olabileceğini düşündüm Ya da akrozom yetersizliği. Doktorumuz tüp bebeğe gitmeyin bu şekilde olmaz kalitesi de düşüktür varikoselden dolayı embriyo oluşsa da tutunamaz rahme demişti ameliyat oldu sonunda korksa da. Evet değerlerimiz çok yakın siz başka bir doktora daha gidin vakit kaybetmeden. Doktorların da bilgisi tam değil çoğunun değişik bir şey önerirken bile zorlanıyorlarSeninle eşlerimizin değerleri aynı. Bize bu şekilde demedi hiç doktorlar. Tüp bebeğin olumsuz olması da spermden kaynaklı mı?
Sperm DNA hasarı varsa düzelmesi adına e vit ve kırkkilit otu denedim hız için havuç suyu çaksır suyu akrozom için keçiboynuzu kürüSeninle eşlerimizin değerleri aynı. Bize bu şekilde demedi hiç doktorlar. Tüp bebeğin olumsuz olması da spermden kaynaklı mı?
Allah razı olsun canımEvet benden 7 yumurta alındı 7 si de olgun çıktı sonrasında DNA da yapı bozukluğu olabileceğini düşündüm Ya da akrozom yetersizliği. Doktorumuz tüp bebeğe gitmeyin bu şekilde olmaz kalitesi de düşüktür varikoselden dolayı embriyo oluşsa da tutunamaz rahme demişti ameliyat oldu sonunda korksa da. Evet değerlerimiz çok yakın siz başka bir doktora daha gidin vakit kaybetmeden. Doktorların da bilgisi tam değil çoğunun değişik bir şey önerirken bile zorlanıyorlar
Peki sizin op. 4 ay sonrası artış var mı değerlerde? Vitamin ne kullanıyorsunuz?Sperm DNA hasarı varsa düzelmesi adına e vit ve kırkkilit otu denedim hız için havuç suyu çaksır suyu akrozom için keçiboynuzu kürü
Doktor carniact duo verdi içerisinde e vit c vit ginseng selenyum çinko folikasit var fakat ben ekstra solgar e vit solgar l- arginin de aldımPeki sizin op. 4 ay sonrası artış var mı değerlerde? Vitamin ne kullanıyorsunuz?
2 adet embriyo oluştu birisi çok kötüydü birisi orta derece kötü toparlar diye bir umut 5 gün bekledik ama maalesef transfer yapılamadıAllah razı olsun canımpeki embriyo kalitesi neydi? İnşallah tüp bebek olur yoksa eşimi bilmiyorum nasıl ikna edicem
Gerçekten çok zor ikna etmeye çalışmak beklemek Allah yardımcımız olsunAllah razı olsun canımpeki embriyo kalitesi neydi? İnşallah tüp bebek olur yoksa eşimi bilmiyorum nasıl ikna edicem
Protime men bir kutu bitti. Ama Maxi go ile devam ediyoruz. İçeriği çok iyi çünkü, bayağı araştırdım. Yanında evicap e vitamini 200 ıu ekstra olarak. Keçiboynuzu pekmezi bir kaşık günde ve yeni çakşır suyu aldım,iki gündür içiyor. Ara ara içecek.Doktor carniact duo verdi içerisinde e vit c vit ginseng selenyum çinko folikasit var fakat ben ekstra solgar e vit solgar l- arginin de aldım
Artış var mı bilmiyorum henüz baktırmadık cesaret edemiyorum
Dün Saraçoğlu sitesinden bitki seti aldım bakalım onu da uygulayalım. Siz neler kullandınız
Bu degerlerle hamilelik mümkün degil cok zor yani doktorunuza şaşırdım benim eşimin ileriz hız 5 sayı 22 mlyn derhal ameliyr dedi varikosel varmışBenim eşimin de sayı 12 milyon ileri hız 0 morfoloji 5 iki kere doktora gitti ayrı ayrı doktor çok iyi senin çocuğun olur dedi. Peki bunlar gerçekten iyi mi? Doktor iyi diyince takviye ilaç kullanmadı eşim.
Ciddi misiniz? Yemin ederim bir senedir ilaç kullanıyorum diyorum var bu işte bir şey. Tüp Bebek deniyoruz bunda da mı şansımız yokBu degerlerle hamilelik mümkün degil cok zor yani doktorunuza şaşırdım benim eşimin ileriz hız 5 sayı 22 mlyn derhal ameliyr dedi varikosel varmış
Benim şuan 5 tane orta kalite dondurulmuş embriyom var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah2 adet embriyo oluştu birisi çok kötüydü birisi orta derece kötü toparlar diye bir umut 5 gün bekledik ama maalesef transfer yapılamadı
Bu degerlerle hamilelik mümkün degil cok zor
Hayır normal gebelik oluşabilir, değerler düşük ama morfoloji yüksek. Hız sayı artıran kür ve takviye vitamin var bir sürü. Bu zor bir durum değil. Morfoloji sıfırsa yada düşükse ya gebelik olmuyor yada düşük oluyor. Siz sayı ve hızı arttırdığınız an hamile kalabilirsiniz. Tüp bebek yerine 3 ay sağlam bir takviye kullanın. Keçiboynuzu kürü ile de -eğer FSH yüksekliği yoksa- hızınızı artırırsınız. Proxeed plus hız ve sayı için yeterlidir.Benim eşimin de sayı 12 milyon ileri hız 0 morfoloji 5 iki kere doktora gitti ayrı ayrı doktor çok iyi senin çocuğun olur dedi. Peki bunlar gerçekten iyi mi? Doktor iyi diyince takviye ilaç kullanmadı eşim.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Eşimde böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum ki o yüzden hep kendi sorunlarım üzerine yoğunlaştık bu yüzden de tüp bebek tedavisi görüyoruz. 5 embriyom donduruldu bileHayır normal gebelik oluşabilir, değerler düşük ama morfoloji yüksek. Hız sayı artıran kür ve takviye vitamin var bir sürü. Bu zor bir durum değil. Morfoloji sıfırsa yada düşükse ya gebelik olmuyor yada düşük oluyor. Siz sayı ve hızı arttırdığınız an hamile kalabilirsiniz. Tüp bebek yerine 3 ay sağlam bir takviye kullanın. Keçiboynuzu kürü ile de -eğer FSH yüksekliği yoksa- hızınızı artırırsınız. Proxeed plus hız ve sayı için yeterlidir.
Morfoloji düşük olmadığı için spermden yana sıkıntı olmayacak muhtemelen. Szde de ciddi bir problem yoksa neden olmasın. :). Nihayetinde ne zaman lütfederse Allah o zaman olacak. İnşallah gayretlerinin boşa çıkmaz..aminTeşekkür ederim yorumunuz için. Eşimde böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum ki o yüzden hep kendi sorunlarım üzerine yoğunlaştık bu yüzden de tüp bebek tedavisi görüyoruz. 5 embriyom donduruldu biletransferi bekliyorum. Tüp bebekte de mi şansı yok peki. Açıkçası bu yorumları görünce çok moralim bozuldu.
İnşallah. Allah razı olsun. İçime su serptiniz. Ben de PCO var ve yarım rahimliyim ama doktor engel olmaz dediMorfoloji düşük olmadığı için spermden yana sıkıntı olmayacak muhtemelen. Szde de ciddi bir problem yoksa neden olmasın. :). Nihayetinde ne zaman lütfederse Allah o zaman olacak. İnşallah gayretlerinin boşa çıkmaz..amin
Varikosel için tabi ki ki op. Olmalı. Ama 4 üstü morfoloji her zaman iyi biliyorsunuz. Her Dr da operasyon önermiyor ayrıca. Yani gebelik oluşmaz diye bir durum yok.Hayır normal gebelik oluşabilir, değerler düşük ama morfoloji yüksek. Hız sayı artıran kür ve takviye vitamin var bir sürü. Bu zor bir durum değil. Morfoloji sıfırsa yada düşükse ya gebelik olmuyor yada düşük oluyor. Siz sayı ve hızı arttırdığınız an hamile kalabilirsiniz. Tüp bebek yerine 3 ay sağlam bir takviye kullanın. Keçiboynuzu kürü ile de -eğer FSH yüksekliği yoksa- hızınızı artırırsınız. Proxeed plus hız ve sayı için yeterlidir.
Bizim morfoloji 3 3 ay takviye kullandık hız 2 den 5 e yükseldi ama sayı düştü bugün ameliyt olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?