Eşlerinden şüphelenen bayanlar buraya...

selin03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
2
0
86
41
İstanbul
slm eşlerinden şüphe duyan bayanların duyduğu şüpheleri hareketlerini tavırlarını öğrenmek istiyorum birbirimize yardımcı olabileceğimize inanıyorum..

ayyy canım bi evlenelim de önce,şüphelendiğimiz bişey olursa söyleriz sonra.

GUZEL BI BASLIK bu sekilde bizde siki takipte oluruz ..kimse bizi saf sanmasdin yani

Şüphelenecek bir şey yapmıyor, tatil, akşam, bayram seyran her daim yanımda. Ne zaman aldatacak ki. Ya rüyasında aldatacak yada ben uyurken gece gidip yapacak bu işi.

sigara sağlığa zararlı, üstelik canım çekiyo...
valla eşimden şüpheleniyor olsam acabasını burada değil bizzat kendisinde arardım :delphin:

niye ki...burdan çoğunluğun şüphelerini takip edip kocelerde arasak olmaz mı...
ilgünçsün esmer...

ya arkadaşım konun nerdeyse 6 aylık olmuş ama mantıklı bulanalar olduğu için yazayım dedim...
şüphe ile yaşanmaz...burada yazılacak şeylerle de koca değerlendirilmez...
nasıl evlilikler yaşanıyor ya...ben anlamıyorum ki...

ilgünçsün esmer...

ya arkadaşım konun nerdeyse 6 aylık olmuş ama mantıklı bulanalar olduğu için yazayım dedim...

Bende anlamıyorum valla
Varsa anlayan bi anlatsında anlıyalımlaelaelaelaelae

ilgünçsün esmer...

ay 6 aylık mı olmuş genelde tarihlere bakarım ama gözümden kaçmış

ilgünçsün esmer...

he tabi şüphelendiğini açık etmeden deneyimlerden yararlanabilirsin.

ama bencede..
insanın içine şüphe girerse bir kere; o evliliğin vereceği hayır kime yarar ki..
benim için şüphe gelir geçer değil; durduk yere şüphe etmem, bir kere şüpheleniyorsam iplerin çoğu kopmuş demektir zaten.

sigara deyip durmayın yaaa..

ama bencede..
insanın içine şüphe girerse bir kere; o evliliğin vereceği hayır kime yarar ki..
benim için şüphe gelir geçer değil; durduk yere şüphe etmem, bir kere şüpheleniyorsam iplerin çoğu kopmuş demektir zaten.

şüphe kurt gibi kemirir adamı der anneannem...haklı...
gerçekten yaşanmaz şüpheyle...hele de kocadan şüphe duyularak nasıl yaşanır ki...
he tabi ki körü körüne inanın, aman da benim kocam yapmaz deyip salın çayıra demek değil bu...
tabiki gözünüz açık olsun, tabiki uyanık olun, ama şüphe çok kötüdür çok...
insanın nefesini tıkari hayatını mahveder yaaa...

ama bencede..

Haklısın esmer'im şüphe içinde bir evlilik malesef olmaz. Allah kimsenin yuvasını bozmasın.
Ben 19 yıldır hiç şüphelenmedim dediğim gibi hep dizimin dibinde bazen çok sıkılıyorum adamdan "yahu çık dışarı ne arıyorsun evde" diyorum. Şimdiye kadar yaptığını sanmıyorum ki böyle bir işaretde görmedim. Ama şüphelenirsem direkt eşimle konuşurum ve bu işi bitiririm herhalde.

Eşimden şüphelendiğim anda evliliğim zaten bitmiştir.

Bence bir evliliğin olmazsa olmazı güvendir.

şüphe insanın içini kurt gibi kemirir durur..ben genel olarak her konuda şüphe duyan bi insan olduğum için..tetikteyim..hatası olrusada affım olmaz..ben ona başımı yaslamışım,güvenle..aynı yatağı,beraber bi ömrü paylaşmayı seçmişim o da beni sırtımdan vurursa çeker giderim ozaman..

Back
X