eşlerinin ailesiyle aranızda nasıl hanımlar.??

eltim dışında ki tüm aileyi çok sever ve sayarım onlarda beni kendi ailelerinden ayırt etmediler

mesafeli oldugum icin süper
eltim yok.görümcem yok

Kayinvaldemle ve kayinpederimle aram cok cok iyi masallah ama gorumcemle aram hic iyi degildir !!!!! Cozum cok kolay az gorusuyum niye gorusuyom esimden dolayi cunku onu sayiyorum ve seviom hayat okadar guzelki mesafeni kuru normal davran ondan sonra sorun olmaz 😊

Benim kaynanam da var kayınbabam da. 7 tane eltim 2 adet te görümcem var Öncelikle kayınbabamı çok severim, görümcelerimi de. Sonra kaynanam gelir, en son eltiler. Elti milletine asla güven olmaz. Sinsi, fesat, içten içe senin kötülüğünü isteyen, herşeyinde gözü olan varlıklarmış gibi geliyor bana. Bir tanesi hariç. En büyük eltimi annem gibi sever sayarım. Çok tatlıdır çok. Hepsi bir olmuyor işte. Onun dışında hiçbi eltime güvenmem. Ailece aramız iyi sayılır. Zaten öyle olmak zorunda. Yoksa kocamdan paparayı yerim. Aman 3 günlük dünya kimseyle kötü olmaya gerek yok ta işte insanın canını sıkıyorlar bazen.

maalesef çok kötü aramız..
yani küs değiliz .ama hiçbirşeyimden memnun değiller..
eşimin birkaç kişi hariç tüm akrabası bozuk benle..hadi diyelim ben kötüyüm beni tanımayan akrabalardanda duyuyorum kötü şeyler.
keşke beni tanımak için bir fırsat verselerdi.en azından tanışsalardı benimle...
çok özeniyorum böyle araları iyi yada orta halli olanlara
inş.birgün kısmet olur.

Allah razı olsun bunca senedir bir kötülüklerini görmedim, iyi günde-kötü günde yanımızda olurlar.

biz de kv.lerle cok yakın oturuyoruz. Eşim her dakika görüşmek ister, daha kendisinin yeni bir aile kurdugunu anlayamadı herhalde. Ayrışma yasayamadı. Bense başka şehre gelin geldim, cok sevdigim şehrimden, ailemden arkadaslarımdan her seyden uzaklara... Eşimin ailesi genelde iyi insanlar ama arıza bi görümce var, baska sehirde yaşasa da aynı sehirde yasayan kadar buradadır, gelir ailesinde en az 1 ay kalır! Kocası da kafasını dinliyor, yazık...
Ama ben cok mutsuzum, iyi bi meslegim var ama daha iş bulamadım çıldırcam evde oturup koca beklemekten :s

Aslinda gayet iyi onlar beni bende onlari seviyorum ama gorumcemi
daha baska severim tek sorun kayinvalidemin hergun bize gelin hatta bizde uyuyun demesi hele ilk aylar surekli onlarda kaliyoduk simdi baya azalttik ama

Kaynanam esimin uvey annesi ama esimin uvey annesine bagli oldugu kadar hic kimse oz annesine bukadar bagli olmaz. 10 aylik evliyim ve esimin ailesiyle ayni kulturu paylasmamiza ragmen cok soguklar. Kaynanam toplamda 3 defa evime geldi ve ben davet ettim diye. Ben evlendigimden beri hep gittim onlara. Son 4 aydir gitmiyorum onlarda zaten hic gelmez. Esimde benim aileme gelmiyo , surekli bana baski yapiyor aileme git diye amcalarima git diyor oysaki amcalari ben evlendikten sonra hic evime gelmediler . Ben herkesin evine el opmeye gittim esimle bayramlarda gittim ama artik gitmemeye karar verdim cunku kimse beni sormuyo. Ben nasil boyle bir aileye dustum , annem babam hergun kahroluyorlar . 1 hafta once 2 aylik hamileyken dusuk yaptim cok kotu gecti hep hastanelerdeydim , bildikleri halde birak gelmeyi bi arayip sormadilar bile. Ben yurtdisindayim kendi ailem ve esimin aileside burda , arkadas ortamim fazla yok , sadece gidebilecegim bi annem var . Ama onlara her gittigimde esim benimle bahane arayip kavga ediyor napacagimi sasirdim. Ailem ayrilmami istiyor , ben napacagimi bilmiyorum 😣

Allah nazarlardan saklasinki cok iyi.. Ozellikle kaynanam ve kayinpederim bir lokma yemek yemem icin gozumun icine bakiyorlar kaynanam arkamda tabaklarla geziyor cok dikkatlidirler bana karsi . Ustume titrerler sagolsunlar usumeyim diye katkat giydirmeye calisir az halsiz gorunsem evde seferberlik ilan ederler. Esimle tartismalarimizda bile hep benden taraf olurlar. Cok sansliyim bu konuda allaha sukurler olsun..

Iyi geceler hanımlar, Eşinizin ailesiyle aranız nasıl? Iyi huy lari, kötü huy lari, eltinizle aranızda nasıl? ?
lANET GELSİN ONLARA
Biraz sert çıktım...Lakin gerçekten evlilik teklifini kabul etmediğim halde berbattı,bir de evlensek neler olurdu acaba...Hiç sevmemiştim ailesini zaten,şeytan görsün yüzlerini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…