Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşleriniz evde cep telefonlarını kapatırmı yada ortada bırakırmı?
valla ben telefonumu genelde işten gelince çantamda unuturum ancak yatarken saatini kurmak için veya çaldığımda duyarım eşimde onun telefonu hep orta sehpanın üzerinde durur içeri girince 1- anahtar 2- telefon 3- cüzdanı koyar sehpaya çalıncada o müsait değilse ben bakarım mesaj gelirse oku bakalım kim der hiç karıştırmaya gerek duymadım çok şükür..
antrede birakir benim kocisim,telefon calarsada ben götürür veririm genellikle...
bizdeki sorun telefonunu kapali tutmasi degil aksine 7/24 acik olmasi..bazen diyorum pazar günleri bari kapat,zirt pirt arayamasinlarda beraber vakit gecirelim ama yapmiyo iste
benim eşim hiç kapatmaz telefonlarını 7/24 açıktır hep,benim ki de öyle ,ikimizinkide hep masdadır,bazen o benimkini açar,bende onun telefonunu,karıştırmaya hiç gerek kalmadı şükür.
ilk zaman saklıyodu ben neleri sakladığpını ortaya çıkarınca baktiki güvenimid kaybedecek bi hiç uğruna.şimdi ortalarda teli..o benim ne kadar açık gözlü olduğumu,kendisinden bin kat daha zeki olduğumu anladı.o yüzden hiç bişi saklayamayacağını çok ii anladı..
eşim cebini hep tv üstüne bırakır her zamanda cebi açıktır benimkide öyle o benim telime hiç bakmaz ama ben ona msj geldimi hemen bakarım arada kurcalarım eşim bazen kızar ama kızsın canı istersenaniknanik
cebde kayıtlı olanları genelde tanırım tanımadıklarımıda ona sorarım
hanımlar tedbiri elden bırakmamak gereksositososito
2 tane telefonu var ortada bırakır ve bende o bakarken kurcalarım.yanlış anlaşılmasın kıskançlıktan değil eltimlerle ve görümcemler onu aramış mı diye bakarım...
bizim telefonlarimiz da ortada durur. sesleri de acik ve gece gunduz kapatmayiz...ara sira onun gormeyecegi sekilde bakarim :) o benimkini cok nadir karistirir...