• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşleriniz hafta sonu sizi bırakıp gider mi?

çok nadirde olsa çıkar gider ama bnden izin alır mutlaka...zaten bizimki ööle dışarı çıkmayı seven biri değildir...
bn yatak odasını adres gösterince kıpırdanıyor:))))

ya arkadaşlar mrb benim sorunum şu:hafta sonları eşim beni kızımla yalnız bırakıp arkadaşlarıyla yok maça yok yemeğe yok bilmem nereye gidiyor,giderken de bana şuraya gidiyorum haberin olsun diyor.bu normalle mi ben mi arıza çıkarıyorum önceleri gideyim mi diyodu şimdi söyleyip gidiyor ve saatlerce gelmiyor.geçen gitti gece 12de sarhoş bi halde geldi.abartıyor mu ben?

canım benım esımde gıder hatta bugun kardeslerı bısdeydı kahvaltıda onlar evlerıne gdyrduuu bızımkıde gıttı bende temıslık yaptım evt sade pazar var ama kendi bilsin bende takıyorum tabı ama gıtme dıyınce surat asar ne bılım yusu asılır yada benmmoralım bosulur oyusden bosver erkeklerın hepsn de var bu yanııı bende baktım gelmıyor bende kendım eltımle cıktım he heyttt sımdıde uyudu kaldı ben fılm ızlıyelım dedım eee ne yaparsın bıızm kaderımızde boyle bunada şükür......

Eşim de ,ben de haftasonu birbirimizi bırakmayız.Arkadaşlarımızla da bir araya geliriz zaman zaman.Onun dışında eşim de ,ben de kendimize,arkadaşlarımıza zaman ayırırız ayrı ayrı.Sonuçta herkesin evli de olsa bi sosyal çevresi var. ;) Eşler bu konuda birbirini çok sıkmamalı .

gece yarısı eve sarhoş gelmesı pek hoş değıl bencede

mesela bızde sevgılımle bazen ara ara hafta sonları ara verırız :1: herkes kafasına göre arkadaşlarıyla takılır, ama en geç akşam ışımız bıttıkten sonra görüşürüz bı 5 dakıka bıle olsa..

Benim eşim bizsiz hiçbir yere gitmez.

Hafta sonları kızım, ben ve eşim birlikte gezeriz, alışverişimizi yaparız, ihtiyaçlarımızı karşılarız, eğer piknik vs. gibi yerlere gideceksek annem ve kayınvalidemi de davet ederiz.

İş yeri ile ilgilide eğer piknik vs. varsa ailece gideriz. sadece senede 2 kere falan eşim mecburi olarak iş yeri yemeğine katılır, ona aileler gitmez (çünkü emniyet personeli eşim ve arkadaşlarının %95 i erkek, eşleri çağırmıyorlar)

Öyle kahve alışkanlığı, arkadaşları ile tek başına gezip tozma alışkanlığı hiç yok, çünkü arkadaşlarının hemen hemen hepsi ailesi ile vakit geçirmeyi yeğliyor, tıpkı eşim gibi.

sadece kızım ve ben uyuyunca senede 1-2 kere hamama gidip masaj yaptırır. :1:

Son düzenleme:
valla bence evli çocuklu bir erkeğin her haftasonunu dışarda geçirmesi ve üstüne 12 de eve sarhoş gelmesi hiç normal değil
eşimde bende çalışıyorum haftanın iki günü kendimize kalıyoruz onuda dışarda geçirmesine asla izin vermezdim
eşimde vermez zaten.
gün içersinde ne kadar görüyoruz ki birbirimizi zaten akşam olunca anca onuda yemek temizlik derken zaman akıp geçiyo

-haftasonları..- demıssın.. Sızı ıhmal ederek ,bunu çok sık yapıyorsa bu sorun teskıl eder .. Yoksa herkesın kendıne aıt bı özel hayatı olmalı muhakkak.. Kafası dagılır,motive olur ınsan.. Ama ölçülü olup,bı aılesı oldugunu unutmayaraktan..

Esim ayda bır ancak cıkar(o da haftaıçi aksam);bana da danısır(bır planım varmıdır acaba diye)haftasonları bırbırımize,evımıze,çocugumuza rahat vakıt ayırdıgımız gunler..çalısmadıgmız gunler çunku.o yüzden haftasonu dısarı cıktıgını hıç bılmem..

benim eşim yapmak istediği her şeyi sanki benden izin alıyormuş gibi yaparak bir punduna getirir ve yapar. saf değil ama çok iyi niyetli ve yufka yürekli biri olduğumu bildiği için de sanırım bunu sürdürdükçe sürdürüyor. cumartesileri play station oynamaya gider, evde korktuğumu bile bile gece 11-12 gibi döner. her hafta sonu değil tamam ama sıklıkla. gideceği zaman yerini taa sabahtan yapar; canım eğer izin verirsen akşam play station'a gideceğim diye. e ben razı değilim istemiyorum desem ne olacak, çocuk gibi yine isteyecek yine isteyecek ve sonunda istediğini alacak. ya da benim istediğimi yapıp güya gönlümü edip sonra koşa koşa kendi istediğine gidecek. hafta içiyse pek çıkmaz.

mesela dün yine bir olay oldu, malum 1 Mayıs tatilinden dolayı evdeydik. ben karnım ağrır halimle yakın zamanda taşınmak zorunda olduğumuz için eşya toplamayı planlıyordum. bu sırada öğle saatinde ablası aradı. yeni evinin terasını temizlediğini bizi de oturmaya çağırdığını söyledi. ben de ayıp olmasın gidelim diye düşündüm ve 1 kutu topladım, sonra çıktık. ben saf, bu kadının bir isteğini yerine getirmeden, bir şey talep etmeden boşu boşuna bizi arayacağını nasıl düşünebildim. yemek yendi, sonra bu ağzındaki baklayı açıkladı. istekleri asla bitmeyen, 2 yaşında bir çocuktan bile daha talepkar olan ablası meğersem başka bir amaç taşıyormuş, her zamanki gibi. kendi kocasına kurduramadığı salıncağı ve çardağı eşime kurdurmak. sürekli aynı şeyi yaptığı için bana sinir bastı, karnımın ağrısı tuttu herhalde o stresten ve eşime söyledim eve gitmek istediğimi. hayatımda ilk kez şu kadının bitmek bilmeyen isteklerinden birinin önüne geçeyim eşim de benle eve gelsin, eşya toplasın benle diye düşündüm. ama yok. beyefendi beni eve bıraktı, yarım saate salıncağı kurup geleceğini söyledi, ona iki saatten az sürmeyeceğini söyledim, nitekim eve ancak üç saat sonra geldi ve eşyaları paşa paşa ben kendim topladım. sinir basıyor yemin ederim.

Arada bir gider..Her hafta sonu birlikte geçiririz ayda bir 2 ayda bir arkadaşlarıyla gider o da ben izin verirsem :9:

eğer arkadaslarıyla cıkmak gezmek istıyorsa her zaman çıkıp gidebilir

bence sakıncası yok :) ben de giderım o da gider eş oldugumuz kadar da ayrı birer bireyiz ve kendi

sosyal cevremız ve kendı özel arkadaslarımız var bunu sorun etmıyoruz mesela bu haftasonu ben

bi arkadasıma gidicem cumartesi öğlen gidicem pazar öğlen dönücem gece orada kalıcam yanı :)

valla benim kocis bensiz wc ye bile gitmez :1:

bekar arkadaslari cagirir evlerine gel bi cay icelim diye yok der ben gitsene ya derim olmaz sen evde sikilirsin der.

cok dusuncelidir kocacim:1:

yapisik ikiz gibiyis heryere beraber gideriz.

adamin yapisinda yok istemez bensiz gezmeyi

cok asik heralde bana:1:

ya arkadaşlar mrb benim sorunum şu:hafta sonları eşim beni kızımla yalnız bırakıp arkadaşlarıyla yok maça yok yemeğe yok bilmem nereye gidiyor,giderken de bana şuraya gidiyorum haberin olsun diyor.bu normalle mi ben mi arıza çıkarıyorum önceleri gideyim mi diyodu şimdi söyleyip gidiyor ve saatlerce gelmiyor.geçen gitti gece 12de sarhoş bi halde geldi.abartıyor mu ben?

arkadaslarıyla görüşmek isteyebilir tabi ama hafta sonları olmaz en azından evde bir hanım ve bir cocuk var...neden böyle yaptıgını sormaktan baska caren yok gibi sor cevabını öğren rahatla

Back
X