Tabi ki öyle yazın toplu taşımaya binince daha iyi anlıyoruz
Ben terlemiyorum kiYazın sabah alıp çıkıyorsun gün içinde insan terliyor gelince nasıl almıyorsun yatamam ben öyle
Klima hiç kapanmıyor ya o yüzden evde sorun olmuyor bir kere bıcı bıcı yetiyor
Ayy sus yaOeeh niye hatirlattin hazir kis aylarindayken unutmusum.
Tam yazi ozleyecegim, birden burnuma o nadide ter ayak apisarasi karisimi koku geliyor vazgeciyorum
Naparsam yapayım rahat edemem dışarıdan tiksiniyorum zaten ben hele otobüse falan binmişsen duş almamam söz konusu olamazBen terlemiyorum ki
Bi de her duştan sonra deotak sürerim yıllardır, takıntı gibi bişey onu sürmeyince duş bitmiş gibi gelmiyor. Zararlı falan diyorlar ama bence süper icat sıfır koku
Klima olmasa ben banyoda yatarım yüzgeçlerim çıkarBiz klima kullanmıyoruz bacı, çarpıyor. Soğuk suyun altına gir çık döngüsü var bizde.
Haha ayni fikirdeyimDiş fırçasına son 20 ü-30 yıldır falan ancak alışmış bir milletten çok şey beklememek gerek. Daha diş ipine, agız bakım suyuna falan gelemedik.
ne kadar güzelll keske benim olsa :)))))))))))İllallah ettirecek kadar bakımlıdır.
Sabah akşam duş alır, iş gereği zaten her gün traş olur, roll-on deodorant yetişmez, kremi ayrı, traş balmı ayrı, göz çevresi zımbırtısı ayrı. Günde 5-6 kez diş fırçalar, bir giydiğini tekrar giymez. Daha saymayayım. Tek derdim kirli sepetinin boş kalmaması.
Klima olmasa ben banyoda yatarım yüzgeçlerim çıkar
Çamaşır sepetimi?)))ne kadar güzelll keske benim olsa :)))))))))))
ne kadar güzelll keske benim olsa :)))))))))))
Kiz adamı kaptiracaksin bu gidişle bari anlamazliktan gelelimAhahaha bu bombaydı. Kahkaha attım
Bu daha da bombaydi bence hahaha:))))Yok canım sen benim beyimle yapamazdın. Birikim yapmaz, yer içer gezer. Gözü de açıktır öyle kolay kolay faturayı fazla falan söylemezsin
O kadar övdün adamıAhahaha bu bombaydı. Kahkaha attım
Canım eşim yapı itibari ile titizdır bu öz bakimi da dahil hergün hiç atlamadan 2 kez dişlerini fırçalar yazın nerdeyse günde 2 defa duş alır kışın bu 2 gunde 1 olur vücut bakımı da dahil temizliği tamdır hatta regl olduğum zaman epilasyon yapamam ben onu bile problem eder tahammül edemez hatta en son dedi ki ben nasıl bakımlıyım sende öyle ol bunu demesinin sebebi kolumdaki tüyleri sorun etmeseydi tamm bakımlıdır ama benim ki takıntı boyutunda en son ben kendim almadan bana deodorant aldı bitmek üzereydi benim ki çünkü onu bile takip ediyormerhaba hanımlar,
2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.
özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?
Kiz adamı kaptiracaksin bu gidişle bari anlamazliktan gelelim))
O kadar övdün adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?