Eşleriniz ne kadar bakımlı?

Tabi ki öyle yazın toplu taşımaya binince daha iyi anlıyoruz

Oeeh niye hatirlattin hazir kis aylarindayken unutmusum.

Tam yazi ozleyecegim, birden burnuma o nadide ter ayak apisarasi karisimi koku geliyor vazgeciyorum

Yazın sabah alıp çıkıyorsun gün içinde insan terliyor gelince nasıl almıyorsun yatamam ben öyle
Ben terlemiyorum ki

Bi de her duştan sonra deotak sürerim yıllardır, takıntı gibi bişey onu sürmeyince duş bitmiş gibi gelmiyor. Zararlı falan diyorlar ama bence süper icat sıfır koku

Benim eşim de tırnakları her zaman kısadır . bazen hergün duş almaz ama öyle ter de kokmaz dislerini hergün sık sık fircalar.kisisel temizliğine dikkat eder o konuda sıkıntı yok da tras hergun hergün olmaz ben de sevmem yani öyle sinek kaydı ,ben seviyorum kirli sakal ya da top sakal falan

Oeeh niye hatirlattin hazir kis aylarindayken unutmusum.

Tam yazi ozleyecegim, birden burnuma o nadide ter ayak apisarasi karisimi koku geliyor vazgeciyorum
Ayy sus ya apış arası
Ben terlemiyorum ki

Bi de her duştan sonra deotak sürerim yıllardır, takıntı gibi bişey onu sürmeyince duş bitmiş gibi gelmiyor. Zararlı falan diyorlar ama bence süper icat sıfır koku
Naparsam yapayım rahat edemem dışarıdan tiksiniyorum zaten ben hele otobüse falan binmişsen duş almamam söz konusu olamaz

Esim bakimlidir.

Dislerini duzenli fircalar.

Yazin hergun kisin 2 gunde 1 dus alir.

Sık sık camasir degisir.

Of cok fena ter kokuyor dedigimi bilmem mesela.

Calistigi yerin sartlari da bunu gerektiriyor zaten.

Gerci bunlar olmazsa olmaz.

Bakimdan kastin ne olduguna bagli.

Mesela biraz kilo aldi gobek cikti simdi dikat etmeye basladi her hafta sonu kosuya gidecek.

Her gun duş alir, sabah aksam dis fircalar ve asla uzerinden cikardigi seyi geri giymez. O kadar. Sacini sekillendirmez, haftada bir kez tras olur, ne giydigini onemsemez eski uyumsuz vs eline geceni giyer. Yani bakimli degil temiz diyebilirm.

ne kadar güzelll keske benim olsa :)))))))))))

Sahil kuşları nasıl belli oluyor ooh gelsin dujlar köpük partileri

Bizim de bozkırın ayazında iliklerimiz üşüsün

Kamu spotu: sakallı ve bıyıklı adam iyidir, sakallı ve bıyıklı kadın iyi değildir. O yüzden kadınlar uzatmadan kessin

Canım eşim yapı itibari ile titizdır bu öz bakimi da dahil hergün hiç atlamadan 2 kez dişlerini fırçalar yazın nerdeyse günde 2 defa duş alır kışın bu 2 gunde 1 olur vücut bakımı da dahil temizliği tamdır hatta regl olduğum zaman epilasyon yapamam ben onu bile problem eder tahammül edemez hatta en son dedi ki ben nasıl bakımlıyım sende öyle ol bunu demesinin sebebi kolumdaki tüyleri sorun etmeseydi tamm bakımlıdır ama benim ki takıntı boyutunda en son ben kendim almadan bana deodorant aldı bitmek üzereydi benim ki çünkü onu bile takip ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…