eşlerınız ne kadar sıklıkla arkadaşlarıyla çıkıyor?

Masal the end

hem kırıcı hem kırılgan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
593
61
123
37
Ankara
benm sorum şu:
eşleriniz ne kadar sıklıkla sızden ayrı arkadaşları ile çıkıyor
benım eşim ben plan yaptıysam uyuyor beraber cıkıyoruz gezıceksek gezıyoruz ama eğer ben plan yapmadıysam hemen arkadaşlarını arıyor onlarla çıkıyor aslında o aramasada zaten rahat bırakmıyorlar bazen telefonunu kapatıyor gelıp evden cagırıyorlar bı yere gıderız on kere ararlar yemek yerken bıle susmaz telefonu telden ulaşamazlarsa eve gelıp cagırırlar zaten... bu durum çok canımı sıkıyor acaba herkesde aynı mı bu durum????

ve bu durum karsısında nasıl davranıyorsunuz?

Son düzenleme:
benim eşimde ölee büyük piknikler düzenlerler kendi aralarında ona gider o aramasa arkadaşları arar hadi çarşıya bekarlıktan kalma alışkanlıkkk kontrollü fren yapıyorum bu gezmelere azcık surat etsede yok artık evlisin dedimmi iş bitiyorrr

benim kocam hiiiiiç arkadaşlarıyla çıkmaz varsa yoksa ben ev iş ben ev iş ev iş geceleri bana uğrar o yani başkada biryere gitmez geldiği saatbile bellli 47 geçe evde olur

benim kocam hiiiiiç arkadaşlarıyla çıkmaz varsa yoksa ben ev iş ben ev iş ev iş geceleri bana uğrar o yani başkada biryere gitmez geldiği saatbile bellli 47 geçe evde olur

Bizimki haftada 1 olmadı 2 haftada bir mutlaka mangala gider arkadaslarıyla.Ben arkadaslarıyla çıkmasına karışmıyorum; sıkıntım birlikte çıkmamamız.Ben kafelerden, barlardan, tarihi yerlerden hoşlanırım; o ise doğadan.En son önceki gün kavga ettik ortaköye gidelim diye, gitmedik konuşmuyoryuz şu anda.

aynen arkadasları kuzenlerı o kadar dusuncesızkı bazen telefonunu kapatır aramasınlar dıye eve gelır evden çağırırlar
:84::84::84::84::84::84::84:

eşimde çok nadir dışarı çıkar arkadaşlarıyla onda da kırk kere arar sonra erken gelir sen yalnızken rahat edemedim diye canım ya

eşim işi gereği genelde denizin altında olur. :) benden çok denizaltı gemisinde arkadaşlarıyla vakit geçirir.şaka bir yana.ben daha az görüyorum eşimi.evde oldukçada beraber vakit geçiririz.arkadaşlarımıza bile sık sık gitmeyiz. çünkü zaten az görüşüyoruz. 5sene biticek evleneli.ne ben onsuz ne de o bensiz biryere gitmeyiz.kızım var bir de, o da çok düşkün zaten.hep beraberiz yani.çevresi çok onunda benim de ama herkes yerini ve sınırını bilmeli.aileler uzakta.evimize ailelerimiz geldiğinde bile erken yatarız.odamızda vakit geçirelim diye.liman yaptıkça zaten gene bir arada arkadaşlarıyla,yemek ,mangal vs yapıyorlarzaten hep.

eşimin istanbulda tek bir tane arkadaşı var o da kuzenim. o yüzden rahatız
ama sürekli bi arkadaşı evleniyo, baba oluyo bişey oluyo almanyaya gidiyor

Son düzenleme:
Benim eşim hiç bizden ayrı arkadaşlarıyla yada akrabalarıyla buluşup dışarı çıkmaz.
Bunu ben engellemedim kendisi dedi ilk günden nereye gidersek beraber gideriz benim senden ayrı arkadaş ortamım olmaz diye.
Zaten evlendikten sonra çevresini tanıdıktan sonra iyi ki dedim iyi ki vazgeçmiş o arkadaş ortamından nasıl ordan tertemiz çıkmış anlamıyorum.
İçki, kumar, başka kadınlar hepsi var bu arkadaşlarında iyikide görüşmüyor

Benim eşimde pek çıkmaz hatta bazen ben derim istersen bi ara çık diye
Tam anlamıyla ev kuşu :)
Aslında gözümün önünde olması da hoşuma gitmiyor değil

benim eşimde hiç çıkmaz.. beraber gideriz heryere 1 kere mi ne çıkmıştı o da uzaktan bi arkadaşı gelmişti biz iş yerindede birlikteyiz yapışık ikiz olduk resmen ama ben şikayetçi değilim

benim eşim sürekli evden işe işten eve...sürekli dip dibeyiz:))) aslında biraz çıksa ikimiz içinde iyi olurdu:)) eskiden bir saat cıksa bir hafta burnundan getirirdim yeni evlendiğimizde... şimdi gitse bisey demem yani:))

Benim eşimin arkadaşlarının eşleriyle de aramız iyidir
genelde birlikte takılırız tek takılsalar bile ya maç izlemeye gelirler bize,ya da eşim bazen play station oynamaya gider arkadaşına..
zaten haftada bir halı saha maçı vardır kankalarıyla o yüzden fazla tek takılmaz...

benim esim arkadasalariyla bensiz bulusmaz..bir kac kere oldu ama oda bulusma degil bir kere bilgisayar yapmaya gitti, bir kerede beraber berbere gitiler sonra mediamarkta bir kerede ebayden birsey aldilar arkadasiyla arastirdilar beraber. bu kadar..plan program gezme mangal piknik yemek vs bensiz asla gitmez..arkadasi cagrirsa tek hanim yalniz birakamma der..zaten ben demesemde o gitmez..beni birakmaz:)benim esim cok evcimendir..evinde vakit gecirmeye bayilir..

maşallah hepinizin eşi dizinin dibinde o zaman bızde anormallık var:)
ben sureklı benımle olsun demıyorum ama arkadaslarının hergun araması cagırması benım plan yapmadıgım hergun onlarla olması rahatsız edıyor benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…