- Konu Sahibi Masal the end
-
Yav bizde bi terslik var ben çıkarım o yinede çıkmaz :)
Sevgili olarak başladığımız ilk hafta çıktı 1 akşam arkadaşlarıyla ve daha o zamandan bıraktı düşünün yani.
Eski arkadaşlarının çoğu boşandı onlarla görüşmek istemiyo bar cafe gezip hovardalık yapma peşindeler çünkü hoşlanmıyo.
Benim arkadaşlarımlada sevmez eşli görüşmeyi evinde yalnız olsun kafa dinlesin ister çok nadir arkadaşlarla ailece görüşürüz akşamlarıda işten çıktığı gibi gelir çok şükür hep evdedir haftasonuda beraberiz ben evi toplayana kadar annelerine uğrar döner beraber gezeriz.
İş dolayısıyla günübirlik gittiği oluyo bazen başka şehire o zamanda bulunduğu ortamdan kaçmadan kırk kere arar.
Çalışan arkadaşlarımla bazen görüşmek istiyorum eşim evdeyken olmuyo o zaman zorla yolluyorum ya annelerine gider yada evin yanındaki kahvede komşularla oturur defalarcada arar gittilermi diye. Kışın güne girdik kızlarla 15 günde bir akşamları hep söylendi beni bırakıp gidiyosun diye:)
Tamam bizde bi acayiplik var kabul ediyorum kedi köpek gibi birbirimizi yesekte mahalle dışına çıkmıyo ama sizinkide abartmış yani zaten gündüz görüşemiyosunuz gecede yoksa evliliğin ne anlamı kaldı?
Babam hep derdi kızım geç saate kadar çalışan koca bulma mutsuz olursun diye gerçekten saat 7 oldumu başlıyorum çıkcak şimdi diye beklemeye evde olup erkenden yatsa bile sıkılıyorum gidip üstüne biniyorum sataşıyorum az önce yaptığım gibi:)
Eşinle konuş beraber olmak için evlendik artık bekar değilsin ne işin var her akşam dışarda de ben hiç demek zorunda kalmamıştım kendisi önermişti bende tabiki kabul ettim ama biçok arkadaşımda eşleriyle konuşup hallettiler halledemeyende oldu ama azimli davran mangalsa gel beraber yapalım oturalım sohbet edelim çay kahve içelim derim ben olsam afedersin ama seni sarılıp yatma zamanı hatırlıyo gibi davranmaktır bu ben olsam çok gücenirdim tartışmadan devam etmeni takdir ettim ben annelerinden bile söylediği saatte dönmezse kapıyı açmıyorum:)
haftada 2 halı saha macı var hafta sonuda arada cıkar
yani ben bu durumu hiç takmadım arada ciftlerin birbirine nefas alması lazım..hem kadın hem erkek için gecerli
kocası evden cıkamayn bayanlar sizde hiç arkadasınızla bir kafede falan oturm uyormusun merak ettim ?
kocam evde olsa bile canim isterse alisverise cikarim disarda yemek yerim yürüyüs yaparim ..ya oda bana eslik eder yada evde kalayim der.oyun oynar..yad tam tersi olur kendi islerini halleder disrda bana sende gel der bende isim var canim istemiyor derim..o islerini halleder..bende evde isime bakarim..
yada ikimizde evdeyiz mesela o saatlerce oyun basinda olur bende bilgisayar basinda yada baska isle mesgul olurum..yemekte bulusuruz..ayni evdede birbirimizi rahat birakiriz...aksam film izlicez der..saatini ayarlariz..o saatte yatakta bulusuruz. filmi yatakta izleriz..biz hem kari kocayiz hem siki arkadas..en siki dedikodularimi onunla yaparim...bilirimki ondan sir cikmaz :))))
Bizimki haftada 1 olmadı 2 haftada bir mutlaka mangala gider arkadaslarıyla.Ben arkadaslarıyla çıkmasına karışmıyorum; sıkıntım birlikte çıkmamamız.Ben kafelerden, barlardan, tarihi yerlerden hoşlanırım; o ise doğadan.En son önceki gün kavga ettik ortaköye gidelim diye, gitmedik konuşmuyoryuz şu anda.
Kontrol ben de olduğu sürece istediği zaman dışarı cıkabilir. Ayarı hiç kaçırmadı bugüne kadar. Benim yalnızlıktan sıkılacağım günlerde mutlaka tercihini benden yana kullandı. Belli bir rutini de yoktur. Haftasonları mangal, halısaha vs gibi. Saatleri ne zaman müsait olursa o zaman görüşür arkadaşlarıyla.
Emrivakilerden nefret ederim. Ayrıca aradığım zaman "aaa ben de x le kahve iciyorum, seni aramayı unuttum, gec gelicem" cümlelerinin cinlerimi evereste tırmandıracağını bildiği icin mutlaka ama mutlaka beni arar; "bu akşam ya da yarın x le bulusucam var mıydı bi planımız" der....
Tabi ki bu yaptıkları karşılıklı aynı özveriyi ben de ona gösteriyorum. İlişki de şu cok önemli; önce biz, evimiz, çocuklarımız, sonra aile ve arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?