eşlerınız ne kadar sıklıkla arkadaşlarıyla çıkıyor?

Eğer arkadaşları bu kadar düşüncesizse eşiniz açıkça desin ben evliyim bir eşim var daha çok onunla vakit geçirmek istiyorum haftada bir iki kere çıkmamız yeterli diye yoksa böyleleri laf anlamaz

haftada 2 halı saha macı var hafta sonuda arada cıkar
yani ben bu durumu hiç takmadım arada ciftlerin birbirine nefas alması lazım..hem kadın hem erkek için gecerli
kocası evden cıkamayn bayanlar sizde hiç arkadasınızla bir kafede falan oturm uyormusun merak ettim ?

Yav bizde bi terslik var ben çıkarım o yinede çıkmaz :)
Sevgili olarak başladığımız ilk hafta çıktı 1 akşam arkadaşlarıyla ve daha o zamandan bıraktı düşünün yani.
Eski arkadaşlarının çoğu boşandı onlarla görüşmek istemiyo bar cafe gezip hovardalık yapma peşindeler çünkü hoşlanmıyo.
Benim arkadaşlarımlada sevmez eşli görüşmeyi evinde yalnız olsun kafa dinlesin ister çok nadir arkadaşlarla ailece görüşürüz akşamlarıda işten çıktığı gibi gelir çok şükür hep evdedir haftasonuda beraberiz ben evi toplayana kadar annelerine uğrar döner beraber gezeriz.
İş dolayısıyla günübirlik gittiği oluyo bazen başka şehire o zamanda bulunduğu ortamdan kaçmadan kırk kere arar.
Çalışan arkadaşlarımla bazen görüşmek istiyorum eşim evdeyken olmuyo o zaman zorla yolluyorum ya annelerine gider yada evin yanındaki kahvede komşularla oturur defalarcada arar gittilermi diye. Kışın güne girdik kızlarla 15 günde bir akşamları hep söylendi beni bırakıp gidiyosun diye:)
Tamam bizde bi acayiplik var kabul ediyorum kedi köpek gibi birbirimizi yesekte mahalle dışına çıkmıyo ama sizinkide abartmış yani zaten gündüz görüşemiyosunuz gecede yoksa evliliğin ne anlamı kaldı?
Babam hep derdi kızım geç saate kadar çalışan koca bulma mutsuz olursun diye gerçekten saat 7 oldumu başlıyorum çıkcak şimdi diye beklemeye evde olup erkenden yatsa bile sıkılıyorum gidip üstüne biniyorum sataşıyorum az önce yaptığım gibi:)
Eşinle konuş beraber olmak için evlendik artık bekar değilsin ne işin var her akşam dışarda de ben hiç demek zorunda kalmamıştım kendisi önermişti bende tabiki kabul ettim ama biçok arkadaşımda eşleriyle konuşup hallettiler halledemeyende oldu ama azimli davran mangalsa gel beraber yapalım oturalım sohbet edelim çay kahve içelim derim ben olsam afedersin ama seni sarılıp yatma zamanı hatırlıyo gibi davranmaktır bu ben olsam çok gücenirdim tartışmadan devam etmeni takdir ettim ben annelerinden bile söylediği saatte dönmezse kapıyı açmıyorum:)

akşamları genelde evde ama gunduzlerı hep bos ısı geregı yanı tamam ben gel beraber mangala gıdelım alısverıse gezmeye gıdelım desem yok ben arkadaslarımla cıkcam demıyo ama onun dıında hep onlarla çıkıyor zaten rahat bırakmıyorlar

hımm sabah akşam hep evdeyse iş değişir sürekli evde tutamazsın sende sıkılırsın zaten dediğim gibi eşim akşamları hep evde ama yeri geliyo sıkılıp kovalıyorum yani arkadaşlarım gelcek diye hele evde oturduğumuz pzr günleri bile sıkıcı oluyo hergün evde olsa çıldırırım:)
Gündüzleri çıksada bişey deme bence çünkü biz nasıl dışarı çıkmak bir iki muhabbet etmek istiyosak oda sıkılır mesela kızlarla toplanınca bi dünya muhabbet oluyo ama eşinle ikiniz olunca o kadar çok konu bulunmuyo hem evde iş yaparken ayak altında oluyolar tv kumandası hep onlarda oluyo senin içinde kötü hergünde dışarda gezemiceğine göre bırak çıksın bi şüphen yoksa sorun etme ama çok fazla çıkıyo evde otursun dersen aranızda konuşup halledebilirsiniz çıkmanı istemiyorum dersen kavga çıkaracağını sanmam arkadaşlarına hayır diyemeyen sana hiç diyemez:)

Çok şükür ki hiç çıkmıyor...
eşin onlara o yolu vermese sürekli arayıp evine gelerek rahatsız edemezler canım...
Eşinle konuşup rahatsızlığını anlat derim...
Bunun önüne geçebilecek tek kişi eşin çünkü...

BENİM EŞİM ARADA ÇIKAR,O DA MAÇ İZLEMEYE...

AMA RAHATSIZLIK DUYDUĞUM ARKADAŞI YOK,ZATEN SÜREKLİ GÖRÜŞTÜĞÜ BİR ARKADAŞI VAR VE O'NU BEN DE ÇOK SEVERİM

benimki sabahtan gece yarısını kadar kahvehane işlettiği için arkadaşlarıyla dışarı çıkmaya fırsatı olmuyor. evden işe işten eve yani

Eşimin 4 tane arkadaşı var biri evli diğer ikisi sözlü çıktığımızda hep beraber çıkıyoruz.Bu zamana kadar hiç yalnız arkadaşlarıyla buluşmadı.İş arkadaşlarıyla görüşüyoruz arada ve yine hep beraber.İkimizde birbirimiz olmadan bir şey yapmıyoruz.Öyle alışmışız öyle gidiyor...

kocam evde olsa bile canim isterse alisverise cikarim disarda yemek yerim yürüyüs yaparim ..ya oda bana eslik eder yada evde kalayim der.oyun oynar..yad tam tersi olur kendi islerini halleder disrda bana sende gel der bende isim var canim istemiyor derim..o islerini halleder..bende evde isime bakarim..
yada ikimizde evdeyiz mesela o saatlerce oyun basinda olur bende bilgisayar basinda yada baska isle mesgul olurum..yemekte bulusuruz..ayni evdede birbirimizi rahat birakiriz...aksam film izlicez der..saatini ayarlariz..o saatte yatakta bulusuruz. filmi yatakta izleriz..biz hem kari kocayiz hem siki arkadas..en siki dedikodularimi onunla yaparim...bilirimki ondan sir cikmaz :))))

Son düzenleme:
Kontrol ben de olduğu sürece istediği zaman dışarı cıkabilir. Ayarı hiç kaçırmadı bugüne kadar. Benim yalnızlıktan sıkılacağım günlerde mutlaka tercihini benden yana kullandı. Belli bir rutini de yoktur. Haftasonları mangal, halısaha vs gibi. Saatleri ne zaman müsait olursa o zaman görüşür arkadaşlarıyla.

Emrivakilerden nefret ederim. Ayrıca aradığım zaman "aaa ben de x le kahve iciyorum, seni aramayı unuttum, gec gelicem" cümlelerinin cinlerimi evereste tırmandıracağını bildiği icin mutlaka ama mutlaka beni arar; "bu akşam ya da yarın x le bulusucam var mıydı bi planımız" der....

Tabi ki bu yaptıkları karşılıklı aynı özveriyi ben de ona gösteriyorum. İlişki de şu cok önemli; önce biz, evimiz, çocuklarımız, sonra aile ve arkadaşlar.

eşim de arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istediğinde muhakkak müsademi alır.. öncelikle planım olup olmadığını sorar..benim bir planım varsa dışarı çıkmaz..
ama kendisi de arkadaşları da bir kere ararlar ve biter.. yani ısrarcı olup kimse kimseyi defalarca arayıp rahatsız etmez.. haftada bir yada on günde bir çıkarlar.. ne zaman hepsi bi arada müsait olursa artık..

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy ben bunu sevdim, sizi örnek alıcam evlenince!

benim eşim futbol düşkünüdür
haftada 2 3 arkadaslarıyla mutlaka futbol oynamaya gider
eger macları 8 9 gibiyse sonrasında yemege giderler
beni de cagırırlar ztn tüm arkadasları benim de cok yakın arkadasım
bazen mac sonrası ben eve cagırırım hepsini bizde yeriz
ama cogu zaman ben gitmiyorum
düzenli yaptıkları mac günü var o gün de benim liseden kız arkadaslarımda evde toplanıp cene calma günümüz :)
herkesin yapmaktan zevk aldıgı farklı seyler var
dısarı cıkmak istedigi zaman karısmam yani
ama düzenli mac yaptıgını bildigim zamanlar dısında dısarı cıkacaklarsa mutlaka sorar planımız var mıydı gideyim mi diye

cok stresli işi vardır genelde benımle plan yapar yanı arkadasları ve ben aynı ortamda onlarında eşleri ailecek gezılere gideriz sehır dısına cıkarız bazen haftada bır kere arkadasları ıle takılır saat 10 11 gibi eve gelır banada vakıt ayırır benı hıc bır zaman es gecmez yanı sanslıyım bana baglı ve evıne baglı kocam var okdr gezmesınede bırsey demem zaten

sanırım eşiniz hem evli olayım hemde eski bekar hayatıma devam edeyim gibi hareket ediyor.. bunun önüne geçebilicek tek kişi sizsiniz.. ona bundan rahatsızlık duyduğunuzu sakince anlatın.. konuşmadan hiçbişey çözümlenmez :107:

siz de "doğa"yla iç içe bir "kafe"ye gidin olsun bitsin şekerim

ev çocuktan önce geldi yalnız gözümden kaçtı sanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…