eşlerınız ne kadar sıklıkla arkadaşlarıyla çıkıyor?

Sosyallikten anlayışınız bireysel takılmaksa vay halinize...

siz kendinize üzülün,kocalarımız arkadaşlarıyla değil ,aileleriyle mutluysa kime ne Allah aşkına.

Bu tercih meselesidir...

Espiriyle üzüldüm hanımların kocalarına bir yere bırakmıyorlar anlamında bişi sölemiştim

Neden gerginleştiniz anlamadım. Vay halinize kendinize üzülün fln demişsiniz. Neden kendime üzüleyim yahu siz benim nasıl bir durumda olduğumu nereden biliyorsunuz

Benimki hep dışarda bireysel takılır, çok sosyaldir bu yüzden. Fakat sizin eşleriniz aileleleriyle mutlu çok kıskandım diyimde siz de mutlu olun

Sosyalleşmek "bireysel takılmak" tır anlamını da siz çıkarmışsınız. Ben herkesin eşinden ayrı arkadaşlarıyla da zaman geçirmesi gerektiğini düşünüyorum sadece.

Eşim genelde evdedir.Arkadaşları ararsa çıkarlar dışarıya.. Oda çok nadir...
Aramadıkları yada ne bilim bi düğün,toplantı vs. olmadıkça pek çıkmaz. Çıksa da beni tek bırakmaz evde..
Bende cıkarım bi yerlere... Maçımız falanda yok çok şükür

Evlenmeden önce herkesin bi arkadaş ortamı vardı zaten.Bunları elinin tersiyle itmesini iki tarafta isteyemez.
Zaten öyle anlayışsız arkadaşlarımızda yok çok şükür :))

eşlerınız ne kadar sıklıkla arkadaşlarıyla cıkar derken haftada 1-2 kere gıbı cevaplar alacagımı düşünüyordum hiç çıkmaz cevapları benı çok şasırttı:)

Kocamın çok arkadaşı yok 2 tane bi tanesi bize gelir çok sevdiğim kardeşim gibi severim onu ayrıcada eşimin akrabası olur gezeceksekte 3 ümüz gezeriz ama bazen 2 haftada 2 saat arkadaşlarıyla bizim mahallede pleystaşın oynamasına izin veririm şuan izinde ve buluşacak arkadaşı bile yok hafta sonları hep düğün zaten :)

Konu sahibi açık net sormuş sizin eşleriniz bu konuda nasıldır diye

sizin yapmanız gereken kendi eşinizin durumunu yazmak olmalıyken

genelleme yaparak yorum yaptınız,ki bu konu dışı

hanımların eşlerini bir yere bırakmadığı manasını çıkarmanız ilginç.

Evden çıkmak istemeyen adamı zorlamı göderelim dışarıya...

Ailesiyle zaman geçirmeyi seven eşlere ''yazık sosyal hayatları yok'' diyen ben değilim sizsiniz.

Bu cümleyi kullanan birininde sosyallıkten anlayışının bireysel takılmaktan öteye gitmediği apacık ortada.

Hani siz ailesiyle zaman geçiren adamların durumunu bilmeden üzülüp yorum yapmışsınız ya,

işte aynı şeyi bende size önerdim kendinize üzülün diyerekten.

Kendi yazdıklarınızla çelişiyorsunuz,sonrada genelleme yapıyorsunuz.

Mesele benim sizin yazdıklarınızla mutlu olmam değil ki...Bu çocukça yorumu nasıl yaptınız.

eşlerınız ne kadar sıklıkla arkadaşlarıyla cıkar derken haftada 1-2 kere gıbı cevaplar alacagımı düşünüyordum hiç çıkmaz cevapları benı çok şasırttı:)

ne yalan söyleyeyim bende cevaplara şaşırdım:26:gerçi her erkek aynı değil kimi evde zaman geçirmeyi sever kimi dışarda.aslında dengeli olduktan ev ihmal edilmedikten sonra sorun değilde işte kimi erkekler evi unutuyor orda sorun başlıyor

bizimki de fırsatı olsa hergun balıga gıder ister arkadas olsun yanında ısterse hıc kımse olmazın baslarda cok tartısıyorduk bu konu ustune artık haftalar öncesınden izin alıyor o gun geldıgınde kıllık yapmayım diye:)) onun dıısında çok yogun çalısıyor cnm kocacım arada boşluk oldugunda nefes alsın bıraz dıye cık bıraz derım....yoksa hep beraber gıderız heryere

ay yooook Ben istemem herifi öyle sürekli dizibim dibinde .. azıcık uzak dursun özleyim, Ben de kız arkadaşlarımla görüşüp dedikodumu yapim, alişverişimi yapim, ailemle görüşim tek Başıma.. sevmıyorum yapişik ikiz gibi vıcık vıcık yaşamayi yapı gereği canım kadar sevsem de çabuk sıkılırım, sık sık yalnız kalma isteği duyarım.. ha öyle her gece her gece alemlere akan kocayı da istemem.. adam gibi gitsin halı saha maçına ter atsın, Birahaneye gitsin erkek erkeğe maç izlesin, spora gitsin, nerde olduğunu Bileyim yeter.. sevgilim son derece antisosyaldir, sürekli teşfik ederim çıksın diye erkek erkeğe.. geçen maç yapalım dedi arkadaşı, aşkım gitmeyim senle çıkalım diyor, yahu git dedim git, evime gideyim Ben de Bacaklarımı uzatip nargilemi içeyim.. çiftlerin Birbirinden Bağımsız yaptiği şeyler de olmalı. hem o zaman anlatılacak şeyler de oluyor, sohbet edecek paylaşacak komik anılar oluyor.

biz genelde eşimle beraber gideriz bi yere gidilcekse...arkadaşlarıyla da ailecek görüşüyoruzz zaten...

yalnız çıkmak istese bişey demesem de biraz kıskanırdım belki

Benim eşimde yalnız takılmayı sevmez. Sadece fenerin derbi maçları dışında tabi. Onuda ailecek görüştüğümüz arkadaşıyla gider kahvede izler gelirler. Bizde arkadaşla ya evde dizi izleriz yada sahilde otururuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…