eşlerınız ne kadar sıklıkla arkadaşlarıyla çıkıyor?

Eşime ben arkadaşlarınla dışarı çık desem bile çıkmaz.

Bensiz gittiği tek yer,galatasaray maçlarıdır...

benimki numunelikmiş desenize 2 senelik evliyiz her akşam çıkar gece 12 gibi gelir hafta sonlarıda pikniğe giderler arkadaşlarıyla işte bazen evde kalır budefa ben gönderirim git arkadaşların merak etmesi yazıktır merak ederler diye gözüme görünmesin de kime görünüyorsa görünsün

Eşim çok yoğun çalışıyor, boş zamanlarını da ya benimle ya da evde dinlenerek geçirmeyi tercih eder. Arada ortak arkadaşlarımızla birlikte çıkarız ama onun dışında en son ne zaman bensiz dışarı çıktığını hatırlamıyorum bile, bir seneden fazla oluyordur.

Sanırım bu konuda en muzdarip benim. Eşim evlenmeden önce çok gezerdi hala öyle ama işlerden dolayı çok yoğun çalışıyor ve eve geldiğinde ilk işi uyumak oluyor kalan zamanlarda bize ait ama arkadaşları eşimin her boşluk fırsatında bizdeler ve ben bu duruma çok sinir oluyorum gece üçe dörde kadar oturuyorlar

Benim eşimde sürekli bilardoya gider hatta geçen üniversiteden bir kız arkadaşıyla oynamışlar... bana göre hiç normal değil...

Son düzenleme:
bu aralar eşim aynen dediğin gibi canım hemen her gün arkadaşlarıyla buluşuyor ya kendi arıyor ya onlar.asla da hayır diyemez.haftasonu bizi çıkarırdı gezdirirdi ama 2-3 haftadır bunu da yapmaz oldu şu aralar bende bu konudan muzdaribim
bir erkek ailesine de zaman ayırıyorsa arkadaşlarıyla çıkmasına birşey demem ama ailesini ihmal ediyorsa işte orda sorun var demektir

eşime ben çık desemde çıkmaz
dediğimdede cevabı "nereye gideyim ben şimdi" yada "ne yapıcam dışarda" olur

bensiz tek gittiği yer kuaförüdür :):):)

balık bastan kokar cnm. bensiz sadece maça gider o kadar. gerekte yok. ayda yılda bir tabi çıkar oda bana danısarak. aarkadaslarıda cok düşüncesizmiş eşinizin

canı ne zaman isterse arkadaşları ile dışarı çıkar,içer..bol bol

bereket parası kıymetlide çok harcama yaptığını anladığı anda 1,2 gün ara verir....

Ay bu hanımların kocalarına çok üzüldüm ben
Hiçbir sosyal hayatları yok çoğunun...
İçkili ortamlar, gece gezmelerine fln erkeklerin tek gitmemesi gerekir doğruda, her planı birlikte yapmak, sadece arkadaş eşleriyle görüşmek fln ilginçç
Halı saha maçları, arkadaşlarla playstatıon oynamak, balığa gitmek kısacası erkek erkeğe takılmak çok normal. Bence bunun tersinde bir anormallik var.

Konu sahibi arkadaşın eşi abartmış tabii ama demekki arkadaşlarıyla eşiyle eğlendiğinden daha çok eğleniyor ki hayır demiyorr asıl sorun burda bence

herkese yorumlarından dolayı çok teşekkur ederım biz 6 yıllık evlıyız 10 yıldır bırıbırımızı tanıyoruz
5 yasında 1 oglumuz var
ben tabıkı onun da benımde zaman zaman ayrı takılmamız gerektıgının farkındayım...
eşim bize zaman ayırmıyor deıl yanı gıtmeden önce sorar bır planımız varmıydı dıye ben bır plan yapmıssam yada arkadaşlarla ortak plan yapmıssak berabr gezerız haftasonları sehır dısına pıknıge vs yerlere gıderız
benım asıl canımı sıkan arkadaslarının çok sık araması ve onun hayır dememesı yanı ben bır plan yapmadısam mutlaka onlarla :)(e hergunde gezılmez hergun plan olmuyo:)
o yuzden merak ettım sızın eslerınız de arkadaslarıyla çok sık çıkar mı dıe:)ynı dert sayılmaz konum sadece sizlerde durum ne bunu ögrenmek ıstedım....hiç çıkmaz dıyenler var o da yanlış bana gore orta yolu bulmak lazım ha bırde işi rahat calışma saatlerı çok az gunduz hep boş akşamda 1-2 saat işi yanı calışma saatlerının az olmasının da etkısı var...ben sanırım bıraz kıskanıyorum arkadaslarını :))

Carsamba gunleri sohbetleri disinda hic biryere gitmez canim kocisim..Ben evimle yuvamla zaman gecirmekten cok daha mutluyum ihtiyacim yok baskalarina der..

Ayda bir eşim erkek arkadaşlarıyla toplanır mangal partisi yapar ve içerler bende aynı gün veya başka bir akşam kız arkadaşlarım ile toplanır alışveriş yapar güzel bir fincan kahve içerim , tatlı yerim veya yemeğe çıkarız :97: Bence eşler birbirine böyle özel zamanlar tanımalılar :97: tabi abartmadan

Valla eşimi 10 yıldır tanıorum hiç arkadaş ortamı yoktu vardıda yoktu :) sevmezdi öyle buluşmaları ama hayatına nargile girince haftada 2-3 çıkar bi nargile içer gelir gittiği ortam aynı yerdir sürekli hafta sonları yada hafta içi akşam üzerleri benide götürür..eve yakın da içim rahat :)

cnım özelliklerimiz nasılda benzio :) bende eşimi 10yılır tanıorum 5 yaşında bi oğlum var 7 yılı yeni bitirdik :)

Sosyallikten anlayışınız bireysel takılmaksa vay halinize...

siz kendinize üzülün,kocalarımız arkadaşlarıyla değil ,aileleriyle mutluysa kime ne Allah aşkına.

Bu tercih meselesidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…