- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Günde 12 saat çok uzun. Ne iş yapıyor? Yasal süre zaten en fazla 11 saat bildiğim kadarıyla
12 saatin içinde yemek + mola saati de var. Yani yasal süreyi geçmiyorlar akıllarınca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 12 saat çok uzun. Ne iş yapıyor? Yasal süre zaten en fazla 11 saat bildiğim kadarıyla
Ben çalışıyorum 12 saat hatta bazen 14-15 saatte çalışıyorumve 3 çocuğum varNe iş yapiyor? O kadar saat calişmak yasal mi ki? 12 saat calismaya kimsenin enerjisinin yetecegini sanmiyorum.
Erkek arkadaşım. Çok yoğun bir iş hayatı var haftanın beş günü sabah 6.50 gibi kalkıp 4-5e kadar full dolu 5ten sonra 6.45 e kadar boş sonra yine ıvır zıvır ta ki 8 9 a kadar ondan sonra bir tek boş haftasonu da benimle iki günde ona ragmen enerjik yani tempoya alışınca enerjisiz de hissetmez.kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Ben çalışıyorum 12 saat ve 3 çocuğum var
Benim eşim gece 5 te kalkıyor 6 da iş başı yapıyor akşam 7 de çıkıyor bide ekstra olarak başka işe gidiyor gece de 1 2 de gelip yatıyorkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Bnmde eşim öyle ve gece nobetede kaliyo ertesi gün yine çalışıyor mecbur ben çalışmıyorum iş ariyorum ama bulamadım henüz oda para lazım diyip çalışıyor gerçekten iş bulmk çok zormuşkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
E bu adam 3 saatlik uykuyla nasıl yaşıyor? Ne ara duş alacak yemek yiyecek yazıkBenim eşim gece 5 te kalkıyor 6 da iş başı yapıyor akşam 7 de çıkıyor bide ekstra olarak başka işe gidiyor gece de 1 2 de gelip yatıyor
Akrablarla beraber girdiklerine göre kendi işlerini kurdurlar sanırım kendi işini kuranlar genellikle uzun çalışıyor , diğer akrabalarda eşiniz kadar çalışıyor mu peki yoksa tüm yük esinizde mi ?Diğer işinden bu kadar kazanmıyordu yeni bi işe giriştiler akrabalarla sondaj işine
İkizleriniz kaç aylık? Hangi ilaçları alıyorsunuz? Ben de gün içinde ölüyorum yorgunluktan ancak gece de uyuyamıyorum. Onlar uyusa da uyuyamıyorum.
Konu sahibi siz sandım bir ara.Hayat hikayenizi yazmışsınız.Polis mi 12 saat diyincegnelde gundjz ıyle calısıyorlarda.Alışırsın ya ben alıstım hatta 15 gunlugune ayda bir ilçeye gidiyorlar bende yatışş oh mis es yok gelen yok giden yok misafir gelecek kakim ev temizleyim derdi yok canım isterse yatıyos isterse cıkıyoz cocukla. Oyle esin cıkısına dogru yemek yetiştirim derdi yok canıms ne zaman istiyosa yiyoruz. Eş varken haftada 3 4 kez arkadas gorusmeleri yapıyoz surekli ikramlıkchazırla ev temizle bayıyor artık es yokken kendime vakit ayırıyorum cocuga öyle. Ama evliligin ilk zamanları ben de cok calıstıgınu dusunyotdum vakit geçiremiyoruz diye cocuk olunca cocuk varken koca agagıma dolanmasın diyorm
Cok pardon ben esiniz yokken napıyorsunz seklinde anladım içerigi okumadanallah yardımcısı olsun canım benim baba cok xalısır her sabah işe gitmeden sert bir kahve içiyor nasıl içiyosa tum gun dinamik gezşyor valla.ama iş sonrası dısarıdan eve girince malesed zaten erkekler bayılıyor koltukta
Akraba işiyse kötü bir seçenek olmuş. Yarın bir de anlaşmazlıklar çıkar.Diğer işinden bu kadar kazanmıyordu yeni bi işe giriştiler akrabalarla sondaj işine
Haftanın iki günü izin var ama birinde yine işe gidiyor ben ona destek olmak için işe girdim ama oğlum durmadı zorluk çıkarınca işten çıktımE bu adam 3 saatlik uykuyla nasıl yaşıyor? Ne ara duş alacak yemek yiyecek yazık
Benim eşimde sürekli çalışıyor kendi işi ama hiç bitmez çiftçilik ve esnaflık aynı anda yapıyor akşama kadar bahçe işi sonra Kıraathane kapatınca da maç yapıyor ara da yoruluyor onun dışında bir sorunu yok öyle doğru düzgün yemek yiyen biride değil çok seçer.Köy havasından sanırım maşallah diyelimkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
aaaa bu benkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?