eşleriniz uzun çalışma saatlerine nasıl dayanıyo ?

Çok zor yaa Allah yardım etsin. Yapacağı en iyi şey iyi beslenmek ve erkenden uyumak. Yoksa hasta olur.

kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Erkek arkadaşım. Çok yoğun bir iş hayatı var haftanın beş günü sabah 6.50 gibi kalkıp 4-5e kadar full dolu 5ten sonra 6.45 e kadar boş sonra yine ıvır zıvır ta ki 8 9 a kadar ondan sonra bir tek boş haftasonu da benimle iki günde ona ragmen enerjik yani tempoya alışınca enerjisiz de hissetmez.

Ben sabah 5.15te kalkıyorum 6da evden çıkıyorum. Akşam 17.30da evde oluyorum. Eve geldiğimde 12bin atmış oluyorum. Akşam çocuğu uyuturken uyuya kalıyorum bu sebeple. Dayanılmıyor yani. Hayatımı hafta sonu yaşıyorum.

kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Benim eşim gece 5 te kalkıyor 6 da iş başı yapıyor akşam 7 de çıkıyor bide ekstra olarak başka işe gidiyor gece de 1 2 de gelip yatıyor

Surekli öyle çalışmak zor tabii ama ara ara oluyor 12 saat kardeşim de bazen 12 saat çalışır zorunlu vitamin takviyesi aliyor eşim supradyn kullanır öyle günlerde

OECD'ye göre haftada 60 saatten fazla alışma oranının en yüksek olduğu ülkeyiz.. Bizi bu hale getirenler utanmalı. Bu kadar çalışmaya milyoner olsak bari..
Konunuza gelirsek, bizim kendi işimiz, sabah 9'dan gece 2-3'e kadar çalışmak eşimin rutini oldu. Proje teslimi varsa sabah 6-7'ye kadar. Ben çocuğumuz olduğu için o kadar eşlik edemiyorum kendisine. Takviye vs kullanmıyoruz, artık rutini bu oldu çünkü.
İstanbul'da mısınız? Depremden sonra sondaj alımı çok arttı, bu yoğunluk bir süre daha devam edecektir muhtemelen.

Benim eşim polis, günde 13 saat bile çalıştığı oluyor (ek görevlerden falan bahsetmiyorum bile), gece gündüzümüz pek yok zaten. Haliyle de çok yorgun oluyor. Genelde evde dinlenerek geçiriyor gününü, valla işleri zor. Allah yardımcıları olsun 🤷🏼‍♀️

Bnmde eşim öyle ve gece nobetede kaliyo ertesi gün yine çalışıyor mecbur ben çalışmıyorum iş ariyorum ama bulamadım henüz oda para lazım diyip çalışıyor gerçekten iş bulmk çok zormuş

Diğer işinden bu kadar kazanmıyordu yeni bi işe giriştiler akrabalarla sondaj işine
Akrablarla beraber girdiklerine göre kendi işlerini kurdurlar sanırım kendi işini kuranlar genellikle uzun çalışıyor , diğer akrabalarda eşiniz kadar çalışıyor mu peki yoksa tüm yük esinizde mi ?

Bende bir kadın olarak 12 saat nöbetli çalısıyordum ilk aylar ölü gibiydim oturduğum yerde uyuyordum erkek bünyesi tabi daha güçlüdür ama birkaç aydan sonra bünye alışıyor

İkizleriniz kaç aylık? Hangi ilaçları alıyorsunuz? Ben de gün içinde ölüyorum yorgunluktan ancak gece de uyuyamıyorum. Onlar uyusa da uyuyamıyorum.

18 aylık olacaklar yarın, sizinkiler kaç aylık? Yorgunluktan da uyuyamıyor insan, ben 1 gibi ancak uyuyorum..

desiferol d vitamini ve benexol b12 kullanıyorum, aile hekimine yazdırıyorum. Kahvaltı sonrası ve akşamüzeri de koskoca bi kupa nescafe içiyorum halbuki sevmem kahveyi ama anca yetişebiliyorum 😬

Polis mi 12 saat diyince 😀 gnelde gundjz ıyle calısıyorlarda.Alışırsın ya ben alıstım hatta 15 gunlugune ayda bir ilçeye gidiyorlar bende yatışş oh mis es yok gelen yok giden yok misafir gelecek kakim ev temizleyim derdi yok canım isterse yatıyos isterse cıkıyoz cocukla. Oyle esin cıkısına dogru yemek yetiştirim derdi yok canıms ne zaman istiyosa yiyoruz. Eş varken haftada 3 4 kez arkadas gorusmeleri yapıyoz surekli ikramlıkchazırla ev temizle bayıyor artık es yokken kendime vakit ayırıyorum cocuga öyle. Ama evliligin ilk zamanları ben de cok calıstıgınu dusunyotdum vakit geçiremiyoruz diye cocuk olunca cocuk varken koca agagıma dolanmasın diyorm😀

Cok pardon ben esiniz yokken napıyorsunz seklinde anladım içerigi okumadan😀 allah yardımcısı olsun canım benim baba cok xalısır her sabah işe gitmeden sert bir kahve içiyor nasıl içiyosa tum gun dinamik gezşyor valla.ama iş sonrası dısarıdan eve girince malesed zaten erkekler bayılıyor koltukta
Konu sahibi siz sandım bir ara.Hayat hikayenizi yazmışsınız.😃

Bu arada benim eşim askeri personel,bazen 22 saat çalıştığı oluyor senede ama günlük 12 saat düzenli hiç çalışmadı. 12 saat çok uzun çalışma saatleri,aralıksız iş yapmayip dinlenme durumları varsa ek vitaminlerle takviye yapabilirsiniz.Ama bitkin düşüyorsa bile normal yani.

E bu adam 3 saatlik uykuyla nasıl yaşıyor? Ne ara duş alacak yemek yiyecek yazık
Haftanın iki günü izin var ama birinde yine işe gidiyor ben ona destek olmak için işe girdim ama oğlum durmadı zorluk çıkarınca işten çıktım

Benim eşimde sürekli çalışıyor kendi işi ama hiç bitmez çiftçilik ve esnaflık aynı anda yapıyor akşama kadar bahçe işi sonra Kıraathane kapatınca da maç yapıyor ara da yoruluyor onun dışında bir sorunu yok öyle doğru düzgün yemek yiyen biride değil çok seçer.Köy havasından sanırım maşallah diyelim 😂
Bence yeni başladığı için böyledir ve kan değerlerine baktırın vitaminsizlik aşırı derecede halsizlik yapıyor kendimden biliyorum iş yapmasam bile halsizdim vitaminlerden sonra düzeldim.

aaaa bu ben :(:(:( eşim nasıl mı dayanıyor? valla ben gelene kadar uyuyor film izliyor çocuğu park a çıkarıyor falan....

Back
X