- 23 Ocak 2023
- 130
- 33
- 18
- 26
Ben yogun tempolu işte ıkı yıl calıstım. Son 4 ay sürekli gece gunduz mesaılere kaldım. En sonunda işten cıktım cunku işe git eve gel yemek ye uyu dısında bir şey yapmıyorsun. Haftadonu bir gün tatılde bile yorgun oluyordum gezemiyordum . Bir ayda sadece 3 günüm tatıldi. Asla sosyal hayatın olmuyor. Baska iş arasın gercekten cok zorkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Valla dayanamıyor akşam pert bı şekilde geliyor zar zor yemek yiyip uyuyakaliyor. İzinli olduğu gunlerde yataktan çıkmak istemiyor haftanın yorgunlugu üzerine çöktüğü için. Dışarı çıkıp vakit geçirmek bizim için lüks oldu. Kaldı ki evde bile ayrı dünyaların insanı oluyoruz bazenkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Benim eşim iki iş yapıyor gece güvenlik görevlisi , gündüz elektrik işi yapıyor ama ekmek parası iştekızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Ben kendim mimarım. Sabah 8de evden çıkıyorum akşam 7 buçukta eve geliyorum. 2 saati yola gidiyor zaten bu sürenin. Evet hep masa başı çalışıyorum ama sonuç olarak 11 buçuk saat dışarıdayım her gün. Eşimse sabah 8 buçukta çıkıp akşam 5 buçukta evde oluyor. Evi ile iş yeri arası 5 dk yürüme mesafesi. Size yemin ederim her gün benden daha yorgun. Her zaman daha çok uyumasına rağmen hep daha uykusuz. Ben servis artı yürüme 10 bin adım atarken günde hep onun bacakları ağrır. Yani bence erkeklerin fıtratı biraz böyle kızlar. Yeni nesil erkeklerin özellikle çok nazlı ve canlarının çok tatlı olduğunu düşünüyorum. Ne yaparsak yapalım kendileri enerjiyi yüksek tutmak istemedikçe hep yorgun bitkin ve uykulu olurlarkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
bu gerçek mi yeme içme banyo uyuma her şeye 3 sat miBenim eşim gece 5 te kalkıyor 6 da iş başı yapıyor akşam 7 de çıkıyor bide ekstra olarak başka işe gidiyor gece de 1 2 de gelip yatıyor
Evet hatta bugun izinliydi sabah işten geldi öğlene kadar uyudu yemek yedi banyo etti oğlumla beraber havuza gittiler şimdi uyumaya gitti rutin oldu onun içinbu gerçek mi yeme içme banyo uyuma her şeye 3 sat mi
Aynen öyle ben 5 sene mağaza sorumluluğu yaptım ayakta durmaktan tüm kemiklerim agrirdi eve gelir yemek yer uyurdum şimdide eşime bi laf carpitsam evde oturuosun muhabbeti yapioBen kendim mimarım. Sabah 8de evden çıkıyorum akşam 7 buçukta eve geliyorum. 2 saati yola gidiyor zaten bu sürenin. Evet hep masa başı çalışıyorum ama sonuç olarak 11 buçuk saat dışarıdayım her gün. Eşimse sabah 8 buçukta çıkıp akşam 5 buçukta evde oluyor. Evi ile iş yeri arası 5 dk yürüme mesafesi. Size yemin ederim her gün benden daha yorgun. Her zaman daha çok uyumasına rağmen hep daha uykusuz. Ben servis artı yürüme 10 bin adım atarken günde hep onun bacakları ağrır. Yani bence erkeklerin fıtratı biraz böyle kızlar. Yeni nesil erkeklerin özellikle çok nazlı ve canlarının çok tatlı olduğunu düşünüyorum. Ne yaparsak yapalım kendileri enerjiyi yüksek tutmak istemedikçe hep yorgun bitkin ve uykulu olurlar
Dayanamıyor ki. İşten geldiği gibi yemek yiyor sonra yatıyor hiç ne vakit geçirebiliyoruz ne bişey hep yorgun evdeyken sadece uyuyor bişey de diyemiyorum yazık
Valla benim de eşim bı süre işsiz di sonra ise başladı o da sabah 7 akşam 6 falan sürekli ayakta çalışıyorlar. İlk zamanlar resmen geldiği gibi uyuyordu yüzünü bile görmüyordum. Şimdide yoruluyor ama eskisine göre daha iyi alisicak zamanla bence. Allah kolaylık versin bütün işcilerekızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Adı ne takviyenin benimde enerjım düşük uyuyakalıyorum oldugum yerde bende alayımBenimkine eczacı bi takviye vermiş onu kullanıyo enerjisi falan yerine geldi , sabahları da çok zinde kalkıyor, öyle bişey kullanabilir belki
Zaten özel sektörde 12 saatten aşağı çalıştırmiyorlar ben kendimde öyle çalışıyordum. Eğer çok enerjisi düşüyorsa alışana kadar vitamin takviyesi kullanabilirsiniz b12 ve beta glukan ağırlıklı ben bir dönem kullandim çok iyi gelmişti:)kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
İlk günler cok zorluyor ama alışıyorlar.kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
Eşim 24 saat nöbetçi olduktan sonra sabah 9 da işten çıkıyor akşama kadar başka bir is için dolanıyor akşam 5-6 gbi geliyor ilginç bir şekilde gezmek istiyor genelde tabi bu surec için de bi kac saat kestirebiliyor bazenkızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?