Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internetten enerji veren tarifler filan denedim de öyle aman aman bir etkisi olmuyor...Dayanamıyor ki. İşten geldiği gibi yemek yiyor sonra yatıyor hiç ne vakit geçirebiliyoruz ne bişey hep yorgun evdeyken sadece uyuyor bişey de diyemiyorum yazık![]()
Takviye vitaminler almayı eksik etmesin de daha kötü hasta düşmesin. Yok 12 saat çok ağır derman kalmaz adamda haklı :/internetten enerji veren tarifler filan denedim de öyle aman aman bir etkisi olmuyor...
Takviyeler çok işe yarıyo öyle yorgunluk enerjisizlik falan için doktor benim eşime yazmıştı ama üşengeçliğinden kullanmadıinternetten enerji veren tarifler filan denedim de öyle aman aman bir etkisi olmuyor...
aynen duydum bende işe yaradıklarını da hiç bilgim yok yaTakviyeler çok işe yarıyo öyle yorgunluk enerjisizlik falan için doktor benim eşime yazmıştı ama üşengeçliğinden kullanmadı![]()
Arada dinlenerek,ise geç giderek.Kendi işi olduğu için avantajlari var ama adam kambur oluyor ne yazık ki...kızlar eşim yeni bi işe girdi günün en az 12 saati çalışıyo inanılmaz yorgun düştü hiç enerjisi yok eşi böyle yoğun çalışan var mı bu tempoya nasıl dayanıyolar?
rica etsem ismini verebilir misiniz bir bakalım bizde olmazsa ilaç değil dimi?Benimkine eczacı bi takviye vermiş onu kullanıyo enerjisi falan yerine geldi , sabahları da çok zinde kalkıyor, öyle bişey kullanabilir belki
Sordum şimdi Argivit man birght gold komleksmiş ismi canım hayır ilaç değil takviye edici gıda, sitesinden bak istersenrica etsem ismini verebilir misiniz bir bakalım bizde olmazsa ilaç değil dimi?