• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinize/Sevgililerinize Regl zamani kötü davraniyor musunuz? :((

umarimm karsimdaki beyfendide anlar beniii :) aksama cvp gelicek artik bakalim ne dicek :) birazciciicik utandiiim ama niyseee :)

bende çok sinirli oluyorum.demekki normalmiş eşim zaten hemen anlıyor geçen çocuklara annenizin dönemi gelmiş aman uzak durun dedi.canım benim ya ne çekiyor benden.

walla bende asırı sınırlı oluyorum bıde cekılmez hıc bırseyı begenmıorum fln..Ama alıstı artık oda,canım cıkolata ıstıo dedgm zaman tamamdır dıo zaten regl olcagm zamanı benden once bılıyor:)))o yuzden anlayıslı baya bır:ecrin_bebek:

bu konuda bende tek deilmişim olup olmadık yerde ağlarım sinirlenirim herşeye şuan gösterdiğim sabrım olmaz çok çekilmez olurum üstüne üstlük çokta sancı çekerim..:delphin:

benimkisi cok cekdi zamaninda halada cekmeye dvm ediyo yazik :)
canim dese canin ciksin dercesine nevarrrrrrrrrrrr derdim zamanla alisdi anladim 5-6gün dokunulmazligin var yine senin derdi :)
allahim ne sabir vermis kocisime ya allah razi olsun ondan seviyorum keratayi :)))))

benımde 1 hafta önceden başlıyo böyle bi alınganlıklar ota mota herşeye alınganlık ve aglamak sevmiyorum ama oluyo işte:) allahtan aşkınm anlıyo sanırım ben ne desem he diyo ehehehh=)

Ben de çok saçmalıyorum. Bir şey diyorum. Ondan sonra bir ara ağzımdan çıkanı kulağım duyuyor.:1shok: İçimden "yahu ne saçma bişey dedin kızım." diyorum. Sonra bir de içimdeki sese cevap veriyorum. "Ya boşver çaktırma. Şimdi tükürdüğünü yalamak olmaz." diyorum. :roflol:Ben bile kendime şaşarken adam nasıl şaşırmasın.-tatlicadiarzu- Ama o da anlıyordur. Çaktırmıyordur...

bendede oluyo ama benim normal halim öle.. sinirlendikçe yaparım öle şeyler oda sen bugünlerde çok sinirlisin yoksa... der tabi ben anlarım :mymeka: hiçte kendine pay ççıkarmaz hemen o döneminmi yaklaşıo hesaplarına yatar gıcııkk :mymeka::mymeka:

Son düzenleme:
aynennnn!öncesinde de-olduğumda da çekilmez olduğumu düşünüyorum sırnaşık şey zaten ben de diğer insanları çekemiyorum ozaman.nedense benle hiç konuşmasınlar,bişey sormasınlar,kılımı kıpırdattırmasınlar istiyorum manyak mıyım ne kafamçokkarıştı ağlama durumlarını hiç anlatmıorum bile..sengözlerimebaksanab Dertten anlasalar bi dert anlamasalar bi dert anacım..zaten en çok da sevgilim olmadığım halde ''sen regl mi oldun nie böle sinirlisin'' tarzı sorarsa tepem atıyo!nealakası var bu sinirlenilmicek bişey mi şimdiiiii kötükedihüso die :mymeka: :roflol:

Hıııım, demek herkesin eşi durumun farkında ve anlayışla yaklaşıyor
O zaman hemen bunu onlara karşı kullanmalıyız
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Etrafımda kim var yoksa yıkıp geciyorum o dönemim yaklaşıncakaydirigubbakcemile
O dönemim gelince odamdan cıkmak istemiyorum:delphin:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy çok mu kötüyüzzz biz hihoyyytkötükedihüso

ay bende çok çekilmez oluyorum hatta 2-3 güne adet olucam...1 haftadır bi gerginlik, sinir, ağlama krizleri...allah eşime sabır versin...sesini çıkarmıyo..ben konuşuyorum o susuyo..ama susuyo diyede sinirlenirleniyorum..bana cevap versin istiyorum..kendime engel olamıyorum...allah akıl versin hepimize...

ßen de ßöyle oLuorumm.....Allah saßır versin a$kıma yaa :utangac:Şeniz

Merhabaa, kendimde sunu fark ettim, reglim gelmeden bir hafta önce bende SINIR KOMPLEKS KAPRIS herseyy basliyor. Cok cekilmez oluyorum sanirim. Benimle cikmak isteyen cocuga sanki cok kötü davraniyorum, bi alingan oluyorum yanlis anlasilmalar oluyor... yoksa bende mi anormallik var yoksa bu dogal birseymi????
Sizler peki? Regl döneminizde Sevgilileriniz anliyormu, sizleri anlayisla karsiliyormu? alttan aliyormu?
Ben dedim ona hormonell olabilir hor gör diye.....

:oklava:

valla canım ben regl oldugum gün ona ''su bir hafta kırıcı ve agresif olabilirim.söylediğim seyleri cok fazla dikkate alma''diyorum.o da msj alınmıstır peki diyor ve mutlu mesut geciniyoruz..

Esim benim sinirli; duygusal halimden anliyor "Yine geldilermi" diyor -tatlicadiarzu-
Bizde fazla sorun olmuyor cok sükür

forga kullanıcısından alıntı

bunu ben yapıyorm aslında
bi konu oluyo sevdigimi kırıyorum mesela
sonra reglimi bahane ediyorum
bu sefer özür bile diliyo üzerine :))
yazık yaaaaaaaa :asigim:

ÜFFFFFFFFF çekilmez oluyorum galiba ama çekeni seviyorum,canım canom...

hehe..benimki de anlar çünkü hrp tatlı şeyler yemek isterim..
gergin olurum duygusal olurum...tatlı canım isteyince bugun ayın kaçı diye soruyor hemen

davranmiyorum bence ama ona sorsaniz tam tersi... bu arada bu durumu avantaja ceviren de obenneyaptımki ben o gunlerde bir seye hakli olarak kizdigimda reglimden dolayi buyuttugumu soyluyor... cok bilmis:mymeka:

Back
X