• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinize/Sevgililerinize Regl zamani kötü davraniyor musunuz? :((

Ben geçen hafta o belalı haftamdaydım ve bir haftacık zaman zarfında 3kez tartıstık sevgılımle ve hep benim alınganlıklarım yüzünden oldu. Ayrıca 4gun peşpeşe de ağlama krizlerim tuttu senağlama
Çok şükür ki sevgilim anlayışsız değil aramız düzeldi :teselli: :1hug:

ben eşime soyluyorum canım durduk yere kapris,alınganlıklar filan.. dıyorum anlayıs lutfen mazeretım var :)) oda tmm dıyor.. ama sen soylemezsen ben nerden bılıcem dıyor..haklı sonucta a.s

şekerim bunların hepsi bendede var maalesef ama nasıl daha az zarar alabilirziki bilen varmı

benim sevgilimde bunu kendi fark etti artık ona göre yaklaşıyor bana kaydirigubbakcemile3
sinir stres başladımı tmam diyor regl zamanın geldi ben susuyorum:roflol:
ama napim bende ki sinir stres aşırı ağrılı olma yüzünden :çok üzgünüm:
çok şükür anlayışlı bir sevgilim varda o zaman alttan alıyor sağ sağlim atlatıyoruz haftayı opuyorumnanaktan

ben anormalim galiba... regl olmadığım zaman daha agresif davranıyorum delikafadulden ,regl olduğum zaman melek gibiyim

regl olmadan önceki hafta çok gergin oluyorum ben
o kadar gereksiz şeylere sinirleniyorum ki
ben bile şaşıyorum kendime :kedi:

..

regl olmadan cok agresif olabiliyorum, ve herkese yansitiyorum :bbo:

sevdicegim de anliyor hemen, senin günün yaklasti galiba diyor

Bendede oluyor oyle bence her kizda olur oyle seyler regl oncesi sendromu.. Her seye aliniyorm bide belli etmemeye calisirken soguk davraniyorm daha da batiriyorm zor ama allahtan uzun surmuyor ve anlayisli..

vay be ne kadar anlayıslı sevgılılerımız var ama evlılerın yazdıkları (baska sayfalardakı yorumlara bakıyorum) sankı hep gaddarlar :(

Allahıııım lutfen sevdıklerımız ılerde evlendıgımızde de degısmeyıp hep anlayıslı sevecen olsunlar..

bizde de durum herkesde oldugu gıbı.. bırde ben kızınca cok abartıp onu cok kırıyorum ama o gercekten cok şukur Rabbıme o kadar anlayıslı kı... bırbırımızı tamamlıyor olmalıyız galıba.. hırcın ve sakın :))

çok özledim mafoldumben

Ben olmuyorum ya, bende mi gariplik var acaba ?:bbo:

Regl öncesi hiç uyuzluk yapmıyorum, zaten kızlar kızmayın ama saçma da buluyorum biraz.
Ben erkeklerin yerinde olsam çok çekemezdim valla, sırf sebebi Pre Menstürasyon dönemi diye vıdı vıdı yapıp herşeye ağlayan ve alınan kadın...

He ama benim regl dönemlerim çok sancılı ve ağrılı geçer. Bazen ağrıdan ağladığım olur, o ayrı. Ameliyat oldum ama çözülmedi bu sorun.
ılk gününde hayat bazen duruyor benim için, o zaman aşkım karnımı sever geçsin diye, sıcak su torbası hazırlar, yemek filan yapar canım benim...
Yani bahsettiğim şey fizyolojik ağrı. Psikolojik değil benimki...
:teselli:

valla bende gayet sakinim 2.günümde başım çok ağrır belki o yüzden biraz nazlı olurum,eşimde kedi gibi peşimde dolanır bitse de işimize baksak diyeaklinialirimsmile

ben genelde sınırlı ve alingan olurum :)) kavga ciratmak için cabalarım resmen :)) erkek arkadasım sagolsun ciddiye almaz o donemde beni :)) bende olsam ciddiye almam başka biri oluyorum resmen..amaan ay da bı kere cekiversin bana ne yaa isteyerek olmuyor ki napiyim yani :)))

Ayy ne cekilmez insanlarsınız ya :)

Ben erkek olsam bi an cekemem yani, ayda bi hafta cekilecek zırıltı değil bence, sonucta biolojik bi durum, naz da ney ki ..

Benim de hafif agrılı gecer, bazen baya sert gecer o bir iki gun..hatta bir keresinde agrı sokuna bile girmistim ama gıkımı bile cıkarmadım...bana gereksiz geliyo bu sebepten dolaıyı sevgiline ya da esine yapacağın naz niyaz...

çok asabi oluyorum.........eşim bildiği için hep alttan alır üstüme gelmez sonra normale dönüyo zaten :)

Ayy ne cekilmez insanlarsınız ya :)

Ben erkek olsam bi an cekemem yani, ayda bi hafta cekilecek zırıltı değil bence, sonucta biolojik bi durum, naz da ney ki ..

Benim de hafif agrılı gecer, bazen baya sert gecer o bir iki gun..hatta bir keresinde agrı sokuna bile girmistim ama gıkımı bile cıkarmadım...bana gereksiz geliyo bu sebepten dolaıyı sevgiline ya da esine yapacağın naz niyaz...

a.s a.s​

ya bende mi bir anormallik var bilmem ki :sm_confused:
bende hiiiçç olmaz böyle şeyler :olmaz:
ilk günüm çok ağrılı geçer o zaman suratım asılır biraz
noldu aşkım der derim ki karnım ağrıyo
o da kıyamaz ama naz sinir kapris yapmam hiç yerimseniben
ama çok alınırım her söylediğine orası ayrı :dilcikar:

vay be bir çok kişide benim gibiymiş.
bende çok fena olurum ya, bi alınganlık, bi kıskançlık, bi de paranoyak olurum. sürekli ağlarım zırlarım. ortalığı karıştırırım. valla benim aşkım da sabrediyo o günlerde. sesini çıkarmıyo ama bazen ters tarafına denk geliyorum sanırım bi bağırdımı bende ne kapris kalıyo ne bişey. delikafadulden o zaman kendime geliyorum. yaw çocuğu üzdüm yine iyi mi diyorum. sırnaşık şey napalım ama elimizde değil ki. herşey alt üst oluyo sanki.

Back
X