Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki bir dalgalanma oluyor insanın ruh hâlinde, doğal bir şey. PMS diye geçer, yani premenstrual syndrome, yani âdet öncesi sendromu.
O hormonların ayarı kaçınca insanı nasıl da alıngan, gergin yapabiliyor değil mi? Ben de normalde üstünde bile durmayacağım noktalarda bile tuhaf tepkiler verebiliyorum, bazen üstünde durmak için sorun da çıkarabiliyorum, öyle kendi kendimi yoruyorum. Ama insanların üstüne gitmem, kimseyi yıpratmak istemem. Sonuçta kendimdeki değişimin farkındayım, kendime engel olmaya çalışırım, huzursuz olsam da bunu davranışlarıma yansıtmamaya çalışırım. Ben regl oldum diye sevgilimin de daralması gerekmiyor sonuçta, ona bunu yapmaya hakkım yok. Baktım geriliyorum, "canım bana geldiler, ters bir şey yaparsam sallama" derim. Yine de yaparsam döner özür dilerim. O da durumu bildiği için üstünde durmaz, salla gitsin der, çikolata verir Şeniz
Regl oluyor diye sevgilisine bilhassa cefâ çektirme hakkını kendinde gören hatunlara da kıl olurum ayrıca.
eee bak sende tersleniyomuşun işte.
cefa çektirmiyosan niye özür diliyon bacım
ister istemez oluyor işte regli dönemlerinde eşlerimizi kırdığımız
ama sonrada özür diliyoruz yaniii
onlarda alıştılar artık
Merhabaa, kendimde sunu fark ettim, reglim gelmeden bir hafta önce bende SINIR KOMPLEKS KAPRIS herseyy basliyor. Cok cekilmez oluyorum sanirim. Benimle cikmak isteyen cocuga sanki cok kötü davraniyorum, bi alingan oluyorum yanlis anlasilmalar oluyor... yoksa bende mi anormallik var yoksa bu dogal birseymi????
Sizler peki? Regl döneminizde Sevgilileriniz anliyormu, sizleri anlayisla karsiliyormu? alttan aliyormu?
Ben dedim ona hormonell olabilir hor gör diye.....
klava:
hyr bende hic boyle bisey olmadi anormalmiyim ne
ama her regl olusumda tmm bu sonum diorum oluyorum saniyorum o kadar cok agriyoki anlatamam off nefret ediorum o donemdennn!!!!!