• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinize/Sevgililerinize Regl zamani kötü davraniyor musunuz? :((

Kızlarr Bende regl dönemimde çok sinirli olurum.kızarım çabucak bagırırım çagırırımmm ama saqolsun aşkım anlayışlıdır anlarr.. ses çıkarmazzz tam tersi güldrmeye yatıştrmaya çalışırr benii.. ee gülü seven dikeninede katlancak yaniii =))

Tabi ki bir dalgalanma oluyor insanın ruh hâlinde, doğal bir şey. PMS diye geçer, yani premenstrual syndrome, yani âdet öncesi sendromu.

O hormonların ayarı kaçınca insanı nasıl da alıngan, gergin yapabiliyor değil mi? Ben de normalde üstünde bile durmayacağım noktalarda bile tuhaf tepkiler verebiliyorum, bazen üstünde durmak için sorun da çıkarabiliyorum, öyle kendi kendimi yoruyorum. Ama insanların üstüne gitmem, kimseyi yıpratmak istemem. Sonuçta kendimdeki değişimin farkındayım, kendime engel olmaya çalışırım, huzursuz olsam da bunu davranışlarıma yansıtmamaya çalışırım. Ben regl oldum diye sevgilimin de daralması gerekmiyor sonuçta, ona bunu yapmaya hakkım yok. Baktım geriliyorum, "canım bana geldiler, ters bir şey yaparsam sallama" derim. Yine de yaparsam döner özür dilerim. O da durumu bildiği için üstünde durmaz, salla gitsin der, çikolata verir Şeniz

Regl oluyor diye sevgilisine bilhassa cefâ çektirme hakkını kendinde gören hatunlara da kıl olurum ayrıca.

Tabi ki bir dalgalanma oluyor insanın ruh hâlinde, doğal bir şey. PMS diye geçer, yani premenstrual syndrome, yani âdet öncesi sendromu.

O hormonların ayarı kaçınca insanı nasıl da alıngan, gergin yapabiliyor değil mi? Ben de normalde üstünde bile durmayacağım noktalarda bile tuhaf tepkiler verebiliyorum, bazen üstünde durmak için sorun da çıkarabiliyorum, öyle kendi kendimi yoruyorum. Ama insanların üstüne gitmem, kimseyi yıpratmak istemem. Sonuçta kendimdeki değişimin farkındayım, kendime engel olmaya çalışırım, huzursuz olsam da bunu davranışlarıma yansıtmamaya çalışırım. Ben regl oldum diye sevgilimin de daralması gerekmiyor sonuçta, ona bunu yapmaya hakkım yok. Baktım geriliyorum, "canım bana geldiler, ters bir şey yaparsam sallama" derim. Yine de yaparsam döner özür dilerim. O da durumu bildiği için üstünde durmaz, salla gitsin der, çikolata verir Şeniz

Regl oluyor diye sevgilisine bilhassa cefâ çektirme hakkını kendinde gören hatunlara da kıl olurum ayrıca.

eee bak sende tersleniyomuşun işte.
cefa çektirmiyosan niye özür diliyon bacım
ister istemez oluyor işte regli dönemlerinde eşlerimizi kırdığımız
ama sonrada özür diliyoruz yaniii
onlarda alıştılar artık

eee bak sende tersleniyomuşun işte.
cefa çektirmiyosan niye özür diliyon bacım
ister istemez oluyor işte regli dönemlerinde eşlerimizi kırdığımız
ama sonrada özür diliyoruz yaniii
onlarda alıştılar artık

Ben tersleniyorum demedim ki. Yani illâ ki normalden farklı oluyor, ben de garip davranabiliyorum ister istemez. "Ne yapıyorum ya ben?" diye içimden geçince kendime çekidüzen veriyorum, ona da "kırıcı olduysam özür dilerim" diyorum. Bu cefâ çektirmek değildir.

Ben "regl dönemimdeyim, nazımı çekmek zorunda, zaten âsâbım bozuk buna hakkım var" zihniyetinden hoşlanmadığımı söyledim.

bende çok çabuk sinirleniyorum o dönemde ama çokçabukda sönüyorum:)

çok şukur hiç öyle birşey olmadı :asigim: eger kendımı çok kötu hissedersem msj attıgı zaman bebem çok agrım var uzanıcam bıraz kusura bakma olurmu :) diye mesaj atıyorum melegimde anlıyor zaten hemen uzatmıyor :) tamam hayatım dıkkat et kendıne der ben msj atana kadar da msj atmaz anlayışlı benım herüfüm yaa :):) maşallah dıyelım :nazar:

ağzından burnundan getiriyorum. sıkıysa gık desin.mazeretim var asabiyim ben sempatiksalakcinni
hem bana yaptıklarına saysın.cins ne olacak :tomato:

Merhabaa, kendimde sunu fark ettim, reglim gelmeden bir hafta önce bende SINIR KOMPLEKS KAPRIS herseyy basliyor. Cok cekilmez oluyorum sanirim. Benimle cikmak isteyen cocuga sanki cok kötü davraniyorum, bi alingan oluyorum yanlis anlasilmalar oluyor... yoksa bende mi anormallik var yoksa bu dogal birseymi????
Sizler peki? Regl döneminizde Sevgilileriniz anliyormu, sizleri anlayisla karsiliyormu? alttan aliyormu?
Ben dedim ona hormonell olabilir hor gör diye.....

:oklava:

benim de öyle ya zaten benim ki hemen anlıyor senin halan gelcek diyo alttan alıyor sağolsun sonra çikolata tatlı getiriyor aşkım
ama bi kaç gün kavga ediyoruz hep daha doğrusu ben kendi kendimle ediyorum durumumu bildiği için sallamıyor tamam hayatım haklısın diyor ne desem beni daha da çıldırtıyor

hyr bende hic boyle bisey olmadi anormalmiyim ne
ama her regl olusumda tmm bu sonum diorum oluyorum saniyorum o kadar cok agriyoki anlatamam off nefret ediorum o donemdennn!!!!!

bulaşmasınlar fazla bu erkek kısmı regl zamanında .daha evvel yaptıkları eziyetlere saysınlar çektirdiklerimizi..bir kadın o dönemde 1200 kaplan gücüne dönüşebilir sinirden..

hyr bende hic boyle bisey olmadi anormalmiyim ne
ama her regl olusumda tmm bu sonum diorum oluyorum saniyorum o kadar cok agriyoki anlatamam off nefret ediorum o donemdennn!!!!!

ağrı olanlarda stres, stres olanlarda ağrı olmuyor genelde. seç beğen al kırk katır mı kırk satır mı :))

kaydirigubbakcemile3
bende çok fena oluyorum,
1 hafta önceden başlıyor gergin takıntılı sıkıntılı hallerim:sinifsinif:
benimki de hemen anlıyor ; aşkım teyzeler yakın mı diye soruyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesinlikle her ay regl günlerimde çok kötü kavga ediyoruz alttan alıyor hep ama ben de kendimi aşıyorum dayanamıyor bi süre sonra,şu an da hastayım ve küsüz,çok özledim senağlama

bende bu tek bana mı oluyor acaba diyordum...

ters davrandıgım oluyo benımde böyle dönemde ..=)

ben de bir hafta önce başlıyorum öfke patlamaları yaşıyorum çok çekilmez oluyorum .

bende hiç bir değişiklik olmuyo bitek işte adet olmama yakın tatlı krizi okadar ama sinirsel bişeyim kesinlikle olmuyor. ama bi sekreterimiz vardı kadının tavırlarından direk anlıyordum soruyordum reglmisin diye evet diyodu anlaşlıo mu diyodu bende gereksiz bi gerginlik var üstünde ordan belli oluyo diyodum her ay aynı gerginlik ıyy

evet oluyor accaiiiip alıngan oluyorum
hele sölediği bişey hem iyi hem kötü anlama da gelebiliyorsa oooof bi ralınganlık kapris ağlama durumları fln
sevgilim alışamadı henüz
en son televizyon izlerken uyuyakalmış ben de farkında değilim bi soru sordum "aşkım hiç çekemicem şimdi" dedi uyku sersemi. o kadar gücüme gitti ki dondum kaldım hiç bildiğim sevgilim gibi değildi o an. ben de bi başladım ağlamayaa ooooof :))) o da ağladı ben ağlayınca sabaha kadar özür diledi ertesi gün de devam anca affedebildim. hoş gerçi bu regli şeyi deil sevgilimin öküzlüğü başlığına daha çok uyardı :))

yazık kocama adamın burnundan getiriyorum oda sağolsun çok anlayışlı
doğum sonrası başlıycam yine burnundan getirmeye
kaydirigubbakcemile3

Back
X