Eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

Ah be canım inanıyor musun adam hicbir sutun gibi kadına bakmasin🤣 öyle bir dünya yok bilgine... 🤣🤣
Öyle bir dünya var canım sana kanibozuklar denk gelmiş yara almışsın demek ki bu kadar güvensiz old göre ☺😁Şimdi yazmiyim nazara geliriz etrafimda bekar kızların duasi x ablamin eşi gibi bir eş nasip et diye. Napalim biz bazı kadınlar da kadir gecesinde doğmuşuz 😄😊

E bakar evet bu yalan değil
Bakmakla aldatmak aynı şey değil
Bence size bol şans
Keşke sizin gibi iyimser olabilseydim
Realist ve acımasız geliyor kulağa biliyorum
Ben deneyimli biriyim hayatta
Maalesef yaşadığım deneyimler beni bu noktaya getirdi

yoo hiç iyimser biri değilimdir hatta emin olun sizden daha realistim.
sadece ben fiziksel durumdan ziyade kafa olarak anlaşılmayan noktada insanların uzaklaşacağına inanıyorum.
belki de sırf kilo aldı yada bakımsız kaldı diye aldatacak erkeği zaten üzülmeye değer bulmuyorum.
açıkçası sırf yanımdaki adam gitmesin diye kendimi yemek istediğim şeyden kasıp fit kalmaya çalışmak da bana saçma geliyor.
canım isterse yer 5 kilo alırım. bu beni kendime saygısız da yapmaz, sizin savunduğunuz gibi. aksine 2 kilo almamak için kendimi zorlamak asıl kendime saygısızlıktır.

siz belki hep kilo nedeniyle size kötü davranan erkekler gördünüz, onu bilemem.
ben sizin gibi kilo-dış görüntü odaklı bakmıyorum.

yoo hiç iyimser biri değilimdir hatta emin olun sizden daha realistim.
sadece ben fiziksel durumdan ziyade kafa olarak anlaşılmayan noktada insanların uzaklaşacağına inanıyorum.
belki de sırf kilo aldı yada bakımsız kaldı diye aldatacak erkeği zaten üzülmeye değer bulmuyorum.
açıkçası sırf yanımdaki adam gitmesin diye kendimi yemek istediğim şeyden kasıp fit kalmaya çalışmak da bana saçma geliyor.
canım isterse yer 5 kilo alırım. bu beni kendime saygısız da yapmaz, sizin savunduğunuz gibi. aksine 2 kilo almamak için kendimi zorlamak asıl kendime saygısızlıktır.

siz belki hep kilo nedeniyle size kötü davranan erkekler gördünüz, onu bilemem.
ben sizin gibi kilo-dış görüntü odaklı bakmıyorum.
Kimse fiziksel olarak beğenmediği erkekle yada kadınla ilişki kurmuyor işte
Keşke sırf karektere bakılsa
Bilmiyorum ben dediğim gibi erkekler için değil kendim için yapıyorum
Fazla kilo beni rahatsız ediyor
Canımın istediği herseyi yiyorum bazen abartıyorum bazen dengeliyorum
1-2 kilodan bahsetmiyorum
Yüzde doksan erkek dikkat ediyor buna
Kendi tiplerine bakmadan bide bazıları

90 kilo kadınlarla evlenen son derece yakışıklı bir sürü erkek tanıyorum. emin olun buradaki kadınların neredeyse hepsi kendisine saygısı olan insanlar. çoğumuz az çok birbirimiz hakkında fikir sahibiyiz.
ama kendine saygı duymak illa ben zayıf kalıcam, fit olucam demek değil.
60 kiloyum ama 90 kilo olup benden bakımlı ve süslü olan bir sürü kadın da var.

üstüne düşeni yapmak bedensel durumlarla alakalı değil bana göre. sırf adam gitmesin diye canımın istediğini yemekten kısacak da değilim bence. kilo alınır verilir. önemli olan duygusal ve düşünsel bağ kurmaktır bana göre.
sırf daha güzel kadın gördü diye ona gidecek adam zaten daha ergenliğini tamamlamamıştır. öylesi uzak dursun.
önemli olan biz anlaşamıyoruz diye gitmemesidir.
asıl olan kalp ve beyinle bağ kurmaktır.

bu yüzden de kusura bakmayın, üzerine düşeni yapıp fit kalmak ve böylece kocasının başkalarına bakmasını engellemek bana çok çok beyhude bir çaba olarak geliyor.
Tatilde bir çiftle tanıştık halen görüşüyoruz ailecek. Kadının kocası pilot ve aşırı yakışıklı kardeşim olsun kadın adamdan 11 yas buyuk. Kadın yaklaşık 40 kg falan adam uzun boylu kumral yeşil gözlü kadın yaşlı zayıf teni buruşmuş ev kadını vs . Bir akşam oturup muhabbet ettik ailecek o zaman anladım herşey güzellik değil kadın konuşsun sabaha kadar dinlenir öyle donanımlı o zaman anladım herşey güzellik değil.

Eskıden cok kıskanırdım sımdı umırsamıyorum etraf cıvıl cıvıl kız dolu masallah yenı nasılde gıttıkce guzellesıyor ama suda var bız yaslanoyorsak erkeklerde yaslanıyor sankı onlar sabıtmı kalıyor. Dogum kılosu catlagı vs de onların cocukları ıcın yapacak bısey yok. Erkeklere kendını ezık gostermıceksın begenmıyorsanda kendını begenmıs gıbı yapacaksın yoksa yuz buluyorlar. Ben eskıden bır kılo alsam takıyordum esımde kılo aldın deyıp duruyordu hemde hergun sımdı hıc bahsetmıyorum gayet kendımı övuyorum. Oda yuruyuse cıksam ne gerek var yat uyu dıyor. Hıc kılomdan bahsetmıyor

Kıskanacağım, yanlış anlayacağım hareketi olmadı hiç. Bazen öylesine takılırım kıskanıyor gibi 40 tane açıklama yapar, o hali komiğime gider. Geçen araba aldık. Bayide ki kızla arabanın üretime girip girmediği vb konular da mesajlaştılar. Çok hoş da bir kızdı. Mesajları benim yanımda atar silmezde. Yani falso hareketi olmayan biri kıskanılmak bence

Kimse fiziksel olarak beğenmediği erkekle yada kadınla ilişki kurmuyor işte
Keşke sırf karektere bakılsa
Bilmiyorum ben dediğim gibi erkekler için değil kendim için yapıyorum
Fazla kilo beni rahatsız ediyor
Canımın istediği herseyi yiyorum bazen abartıyorum bazen dengeliyorum
1-2 kilodan bahsetmiyorum
Yüzde doksan erkek dikkat ediyor buna
Kendi tiplerine bakmadan bide bazıları

ilk başta herkese fiziksel çekimle yaklaşır. ama evlenmek için yada uzun soluklu ilişki için fazlası gerekli.
3 yıllık ilişkim var, birbirimizin fizisek boyutta en berbat hallerini de gördük ama kimse o daha güzel diyip başkasına gitmedi.
çünkü normal bir ilişkide bedensel çekimden fazlası olmalıdır.
belki sizin karşılaştığınız erkekler böyle olabilir ama emin olun çok fazla kadın da muhteşem bir fiziği olmasa da hatta kilo fazlası olsa da gayet sağlıklı ilişkiler yaşıyor. ve fiziksel durumu yüzünden aldatılmıyor.
benim karşı olduğum sizin tek önemli şey buymuş gibi ısrarla savunmanız.
yoksa kimin ne yediği yemediği kimseyi ilgilendirmez.

Tatilde bir çiftle tanıştık halen görüşüyoruz ailecek. Kadının kocası pilot ve aşırı yakışıklı kardeşim olsun kadın adamdan 11 yas buyuk. Kadın yaklaşık 40 kg falan adam uzun boylu kumral yeşil gözlü kadın yaşlı zayıf teni buruşmuş ev kadını vs . Bir akşam oturup muhabbet ettik ailecek o zaman anladım herşey güzellik değil kadın konuşsun sabaha kadar dinlenir öyle donanımlı o zaman anladım herşey güzellik değil.

ben de bunu demek istiyorum. ne adamlar var, evet çok güzel kadınlarla evlenmişler ama kadınların bir hastalık vs ile o güzelliklerinden eser kalmamış. yine de beraber ve mutlular.
uzun soluklu ve sağlıklı ilişki isteyen kadın da erkek de bedenden önce başka şeylere öncelik veriyor.

Evli degilim şu an bir ilişkim de yok ama pek kıskanç değilim
Bir erkek (ya da kadın) hayatındaki insanı aldatabileceğini düşünüyorsa yanilir, illa bir açık verir. Kendi adima şunu diyebilirim, aldatmak isteyen gidip ne halt yemek istiyorsa yapabilir döndüğünde beni bulamaz. Evli olsam kapidan giremez derdim. Elbette hos bir hatun geçtiğinde refleks olarak.kim olsa bakar ben de bakarım ama ben ona niye baktin, konustugun kimdi gibi sorular sormam. Zaten verilmesi gereken bir hesap varsa kendi anlatmali, sorunca yalan soyleyebilir. Ne bileyim ben guvenden yanayım, guvenmedigim adamin da hayatımda yeri olmamali diye düşünüyorum. Fazlası bence güven eksikligidir, kisi ya kendine güvenmiyordur ya esine/sevgilisine...

ilk başta herkese fiziksel çekimle yaklaşır. ama evlenmek için yada uzun soluklu ilişki için fazlası gerekli.
3 yıllık ilişkim var, birbirimizin fizisek boyutta en berbat hallerini de gördük ama kimse o daha güzel diyip başkasına gitmedi.
çünkü normal bir ilişkide bedensel çekimden fazlası olmalıdır.
belki sizin karşılaştığınız erkekler böyle olabilir ama emin olun çok fazla kadın da muhteşem bir fiziği olmasa da hatta kilo fazlası olsa da gayet sağlıklı ilişkiler yaşıyor. ve fiziksel durumu yüzünden aldatılmıyor.
benim karşı olduğum sizin tek önemli şey buymuş gibi ısrarla savunmanız.
yoksa kimin ne yediği yemediği kimseyi ilgilendirmez.
Tek önemli şey bu demedim ki
Siz abarttınız

Ya ben anlatamıyor muyum
Ben kendime saygımdan kendimi fit sağlıklı görmeyi sevdiğimden çok şükür diyeyim dikkat ediyorum diyorum herkes etmeli bence
Victoria secret mankeni aldatılmış olabilir kimle aldatıldı acaba?yine kendi gibi bir kadınla
Adam gidip 80 kilo bir kadınla aldatmadı Adrianayı
Onların dünyası bizim dünyamız gibi değik
O adam NBA oyuncusu çevresi zaten mankenlerle dolu
Ben normal insanlardan bahsediyorum
Sen üstüne düşeni yaparsın adam yine yapıyorsa kendi bilir gider
Ama evlendim çocuk yaptım diye habire yersen adam da dışarda gördüğü kadınlara bakar yani
Bakmıyorsa ne güzel işte
Keşke bakmasalar zaten
O yüzden her kadın kendine bakmalı
Burda kilolular aldatılır demiyorum yada kilo alan kadını aldatırlar da demiyorum ama olasılık yükseliyor
Çevremde çoğu kadın aldatıldı maalesef
Baktığımda kendini salan dikkat etmeyen kadınların aldatıldığını gördüm
Bunlar gözlemlerim
Kimse kimseyi aldatmasa keşke
Erkekler çok sadık olsa
Ama işte
Dünya böyle

Nickinizi görünce aklıma gelen örnek, lady diana fit bir kadındı, tombul bir kadın olan camillayla aldatıldı. Dianayla mutlu değillerdi, ama camillayla evlilikleri senelerdir skandalsız devam ediyor.
Aşkın, arzunun, ilişkinin böyle net formülü, kuralı yoktur.
Sizin kendinize saygınız salt fiziktir, ilişkiye bakışınız da keza öyle ama kadın yada erkek sizden başka şeylere önem veriyor olabilir. Bu onlara hakaret etme hakkını da vermez. Kendinize saygıyı üslupta, terbiyede göstermek de önemli.

ben de bunu demek istiyorum. ne adamlar var, evet çok güzel kadınlarla evlenmişler ama kadınların bir hastalık vs ile o güzelliklerinden eser kalmamış. yine de beraber ve mutlular.
uzun soluklu ve sağlıklı ilişki isteyen kadın da erkek de bedenden önce başka şeylere öncelik veriyor.
Yorumlarınız çok mantıklı aynı fikirdeyiz. Ben yıllarca yarım limon olan göğüslerimi dert ettim utandım ilerde evlenince kesin begenmiycek diye.Esim vucudum da en beğendiği yeri memelerimmiş 😁☺Aşık veysel ne demiş Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa 💞

Tek önemli şey bu demedim ki
Siz abarttınız

o zaman bu algıyı neden yarattığınızı anlamak için bir dönüp yazdıklarınıza bakın derim
ben dahil bir sürü insana sadece bu nokta üzerinden bir sürü yanıt verdiniz
hatta birkaç kişiye hakaretvari yazdınız
sürekli başkalarını anlamamakla suçlamak yerine kendi anlatım şeklinizi değerlendirseniz bence siz kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz
zira buradan bakınca kilo yüzünden defalarca aldatıldığı için buna takık bir profili çiziyorsunuz
ben bundan fazlası olduğunuzu umarak ısrarla yazdım
ama bu son postunuzda da karşınızdakini suçlar üslubunuz artık pes dedirtti
kusura bakmayın
size iyi akşamlar

Nickinizi görünce aklıma gelen örnek, lady diana fit bir kadındı, tombul bir kadın olan camillayla aldatıldı. Dianayla mutlu değillerdi, ama camillayla evlilikleri senelerdir skandalsız devam ediyor.
Aşkın, arzunun, ilişkinin böyle net formülü, kuralı yoktur.
Sizin kendinize saygınız salt fiziktir, ilişkiye bakışınız da keza öyle ama kadın yada erkek sizden başka şeylere önem veriyor olabilir. Bu onlara hakaret etme hakkını da vermez. Kendinize saygıyı üslupta, terbiyede göstermek de önemli.
Banane ya
Camilla da fit bu arada şişman değil
Diana daha güzeldi evet o Charles in salaklığı
Diana hem karekter hem de dış görünüş olarak daha güzeldi bütün dünya bunu kabul ediyor
Charles onu aldatmış olabilir sevmemiş olabilir ama bu onun güzelliğini iyiliğini değiştiremez
İki çocuk vermiş kraliyete
Kraliçe benim gibi düşünmüş ki oğluna onu yakıştırmış Camillayı değil
Hala salt fiziktir diyorsun
Güzel insanlar karakterli olamaz mu sence?neden bu kadar güzel insanlara düşmansın
Kocan seni seviyormuş eeee tamam işte ne bu hasetlik kendini kanıtlama çabasu
Kimseye hakaret etmedim Ayrıca

o zaman bu algıyı neden yarattığınızı anlamak için bir dönüp yazdıklarınıza bakın derim
ben dahil bir sürü insana sadece bu nokta üzerinden bir sürü yanıt verdiniz
hatta birkaç kişiye hakaretvari yazdınız
sürekli başkalarını anlamamakla suçlamak yerine kendi anlatım şeklinizi değerlendirseniz bence siz kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz
zira buradan bakınca kilo yüzünden defalarca aldatıldığı için buna takık bir profili çiziyorsunuz
ben bundan fazlası olduğunuzu umarak ısrarla yazdım
ama bu son postunuzda da karşınızdakini suçlar üslubunuz artık pes dedirtti
kusura bakmayın
size iyi akşamlar
Kilo yüzünden aldatılmadım zaten zayıfım 🤣

valla insanlar iyi ve kötü günde beraber olmak için ilişki/evlilik yaşıyor. önemli olan aynı frekansta olmak, anlaşabilmek. bunlar varsa zamanla güven de oluşuyor.
2-3 aylık ilişkide güvensizlikler olabilir ama evlenme kararı aldığın insana artık güveniyor olman lazım.
he karşı taraf - sadece erkeklere indirgemiyorum, kadınlar da aldatıyor tabi ki - karaktersizse ve bunu gizlemişse o apayrı mevzu.
Hanımefendiye anlatamadığım şey buydu. Konuyu kişiselleştirip saldırı boyutuna getirdi ama evlilik ve sevgililik çok başka.
Sevgililikte giyinir süslenir kısa ama özel anlar geçirir evine gidersin. Sevişeceksen bile bu randevuludur, ona göre hazırlanırsın.
Ama evlilikte insan iyi kötü binlerce anına tanık oluyor. Sürekli dip dibesin. En ağır hasta zamanından, en depresif zamanına kadar o kişi yanında oluyor. Beraber ishal olup on dakika arayla tuvalete gidiyorsun mesela. Yada kilo alıyorsun veriyorsun, saçının boyası geçiyor bir hafta öyle geziyorsun binlerce ana şahitsin. Emzirme bitti memelerim sarktı mesela, amellyat olmayı da düşündüm eşim engel oldu o dönem. O kadar ciddi bir sorun olsa ben söylerdim yaptır diye saçmalama diye. Biz sevgiliğe ilk başladığımızda ben 27 eşim 28di. Bugün o neredeyse 38 olacak, aynı olabilir mi fiziken. Göbeği var, saçı beyazladı önleri açıldı. Ama ona saygım da sevgim de değişmedi. Hatta paylaştıklarımız arttıkça benim bir parçam gibi oldu. Aynı şekilde benim de göbekte çatlağım oldu, memelerim bana göre sarktı, ameliyat izlerim oldu binlerce ufak yıpranma. Onda da ben farklılık sezmedim. Kilolu olduğum dönemde seks hayatımız aynıydı, insan hisseder arzulanmadığını sevilmediğini. Zerre böyle bir şey hissetmedim. Çünkü o da benim gibi salt fiziğe aşık olmamıştı. İkimizde bu yola girdiğimizde beraber yaşlanacağımızı biliyorduk çünkü. Tepkim buna benim.

Banane ya
Camilla da fit bu arada şişman değil
Diana daha güzeldi evet o Charles in salaklığı
Diana hem karekter hem de dış görünüş olarak daha güzeldi bütün dünya bunu kabul ediyor
Charles onu aldatmış olabilir sevmemiş olabilir ama bu onun güzelliğini iyiliğini değiştiremez
İki çocuk vermiş kraliyete
Kraliçe benim gibi düşünmüş ki oğluna onu yakıştırmış Camillayı değil
Hala salt fiziktir diyorsun
Güzel insanlar karakterli olamaz mu sence?neden bu kadar güzel insanlara düşmansın
Kocan seni seviyormuş eeee tamam işte ne bu hasetlik kendini kanıtlama çabasu
Kimseye hakaret etmedim Ayrıca
Kadını bu kadar aşağı gören eril dilli bir İnsanla daha fazla polemiğe giremeyeceğim. Çocukları o kadından yaptı, bu bakışla da iki kadının da mutsuz edildiği saçma bir sistemi matah bir şeymiş gibi yazıyorsunuz. İnsan kadını bu kadar meta gibi yazmaya utanır

Hanımefendiye anlatamadığım şey buydu. Konuyu kişiselleştirip saldırı boyutuna getirdi ama evlilik ve sevgililik çok başka.
Sevgililikte giyinir süslenir kısa ama özel anlar geçirir evine gidersin. Sevişeceksen bile bu randevuludur, ona göre hazırlanırsın.
Ama evlilikte insan iyi kötü binlerce anına tanık oluyor. Sürekli dip dibesin. En ağır hasta zamanından, en depresif zamanına kadar o kişi yanında oluyor. Beraber ishal olup on dakika arayla tuvalete gidiyorsun mesela. Yada kilo alıyorsun veriyorsun, saçının boyası geçiyor bir hafta öyle geziyorsun binlerce ana şahitsin. Emzirme bitti memelerim sarktı mesela, amellyat olmayı da düşündüm eşim engel oldu o dönem. O kadar ciddi bir sorun olsa ben söylerdim yaptır diye saçmalama diye. Biz sevgiliğe ilk başladığımızda ben 27 eşim 28di. Bugün o neredeyse 38 olacak, aynı olabilir mi fiziken. Göbeği var, saçı beyazladı önleri açıldı. Ama ona saygım da sevgim de değişmedi. Hatta paylaştıklarımız arttıkça benim bir parçam gibi oldu. Aynı şekilde benim de göbekte çatlağım oldu, memelerim bana göre sarktı, ameliyat izlerim oldu binlerce ufak yıpranma. Onda da ben farklılık sezmedim. Kilolu olduğum dönemde seks hayatımız aynıydı, insan hisseder arzulanmadığını sevilmediğini. Zerre böyle bir şey hissetmedim. Çünkü o da benim gibi salt fiziğe aşık olmamıştı. İkimizde bu yola girdiğimizde beraber yaşlanacağımızı biliyorduk çünkü. Tepkim buna benim.

kesinlikle katılıyorum. ki uzun süreli ilişkilerde bile buna evriliyor insan.
daha öncede yazdım, 3 yıllık ilişkim var. 3 yılda her gün aynı özenli görünüşte olmam mümkün mü ?
insanız. modumuz düşer, hasta oluruz. hepsi sevgiye dahil.
hele ki evlilikte.
hadi sevgiliyken belki ona gitmezsin o gün ishal olduğunda ama görüntülü konuşmada o suratındaki bitkinliği görür.
ama aynı evde yaşayan, aynı yatakta yatan insanlar elbette birbirinin her halini görüp sevmeli.
diğer türlüsü sadece fiziksele indirgenen bana göre tek boyutlu saçma bir ilişkidir.

Kadını bu kadar aşağı gören eril dilli bir İnsanla daha fazla polemiğe giremeyeceğim. Çocukları o kadından yaptı, bu bakışla da iki kadının da mutsuz edildiği saçma bir sistemi matah bir şeymiş gibi yazıyorsunuz. İnsan kadını bu kadar meta gibi yazmaya utanır
İyi ki ondan yapmış
Yoksa çirkin olurlardı 🤣

Ben 2 buçuk yıl arayla iki doğum yaptım şuan eski kilomdayim ama iki küçük çocukla perişan günler yaşadım diyebilirim. İkiside ciddi anlamda uyku problemi olan çocuklardı sağolsunlar :) göz altlarımin morluğu 3-4 yıl geçmedi. Bir ara aynadaki görüntümden rahatsız oluyordum fazlasıyla, eşim sen benim için bir bedenden çok daha fazlasısin, kendini nasıl iyi hissedecekaen öyle yap önemli olan şuan sensin demişti.

Eş güzellemesi de yapmak istemiyorum ama olması gereken hayat arkadaşlığı böyle birşey. Hele ki hamilelik ve çocuk giriyorsa işin içine.

Böyle yazınca kıskanç, özgüvensiz kadınlar gibi gözüküyoruz ama asıl gerçek hayat bu.

Back
X