Eşlerinizi nerde buldunuz? 30 yaş üstü evlenme olasılığı???

30 yaş sonrası bu işler şu acıdan zor:
1) Kör alıcı yaşlar geçmiş oluyor, daha doğru değerlendirmeler yaptığın için adam beğenmek zor oluyor.
2) Yalniz mi kalacağım geç mi kalıyorum endişesi yanlış kararlar almaya sebep olabilir.
Yanılgıya düşmemek lazım. Bir kadın için evlilik için en nefis yaşlar 30lar bence..

Kocani

Kocani internetten nasil buldun kiz
Biraz acar misin konuyu

Açarım tabi... Önce pek kimsenin bilmediği bir hobi ediniyorsun, sonra o hobiyle ilgili internette bir foruma üye oluyorsun. O hobiyle ilgilenen 2 kadından biri olunca ilgi çekiyorsun, bir sürü arkadaş, abi ediniyorsun. Sonra içlerinden biri bir bakmışsın kocan olmuş 😂

Üniversiteden çok şükür :KK70:
sonrasında da zor değil iş hayatı vs, şansları değerlendirmek lazım

Eşimle kuzenim tanisirmisti.
Ama ben 19 yaşındaydım, evlendiğimde değil tabi tanıştığımda 😁
Nasip yani, ama herkesin dediği gibi sosyallesin.
Evde otururken kimsenin kapısını çalmıyordur koca kişileri 😂😂

Siz hayatı akışına bırakıp sosyalleşmezseniz , evden işe işten eve modunda iseniz devamlı yeni insan tanıyamazsınız zaten.
Evde oturarak kısmet gelmez.
Haftada 3 gün yüzmeye 2 gün platese 1 gün İspanyolca kursuna 1 gün günlük turlara gidin bakın bir sürü kişiyle tanışacaksınız. İlla ki kafanıza yatan biri olur , kursta tanıştığınız bir arkadaşınızın arkadaşı , kardeşi , kuzeni olur vs vs

Açarım tabi... Önce pek kimsenin bilmediği bir hobi ediniyorsun, sonra o hobiyle ilgili internette bir foruma üye oluyorsun. O hobiyle ilgilenen 2 kadından biri olunca ilgi çekiyorsun, bir sürü arkadaş, abi ediniyorsun. Sonra içlerinden biri bir bakmışsın kocan olmuş 😂
Hem internetten tanis hem ilk gorusmede yaramazlikta yapmistin olacak sey mi :sinirli:
He bide o hobi neymis cok merak ettim

Hem internetten tanis hem ilk gorusmede yaramazlikta yapmistin olacak sey mi :sinirli:
He bide o hobi neymis cok merak ettim
O söylenmez. Söylersem kendimi ifşa ederim.

Bunu her soruşunda söylüyorum ilk görüşmede değil ilk randevuda. İkisi arasında dağlar kadar fark var.

Nasil flörtöz olunur peki? Ben utaniyorum erkeklerle konusurken konuscak bir sey bulamiyorum
Flörtöz olunmaz doğulur 😂 şaka şaka, bence konuşacak birşey bulmak için ortak zevkler falan olmalı yada mesela ben çok meraklıyımdır, herşeyi öğrenmek isterim bu yüzden karşıdakini çok dikkatli dinlerim sorular sorarım, öylece gider muhabbet. Tabi şimdi oda kalmadı, nerde o eski günler...

Back
X