- 31 Mayıs 2020
- 179
- 260
- 53
- Konu Sahibi duruhelva1414
Çatlarım meraktanYanima oturdu, kendisi de tiyatrocudahasi da var ama cok spesifik oldugu icin anlatmak istemiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlarım meraktanYanima oturdu, kendisi de tiyatrocudahasi da var ama cok spesifik oldugu icin anlatmak istemiyorum.
Kocani
Kocani internetten nasil buldun kiz
Biraz acar misin konuyu
Hem internetten tanis hem ilk gorusmede yaramazlikta yapmistin olacak sey miAçarım tabi... Önce pek kimsenin bilmediği bir hobi ediniyorsun, sonra o hobiyle ilgili internette bir foruma üye oluyorsun. O hobiyle ilgilenen 2 kadından biri olunca ilgi çekiyorsun, bir sürü arkadaş, abi ediniyorsun. Sonra içlerinden biri bir bakmışsın kocan olmuş![]()
Kiz bende cody cross tan bahsediyon sandimArazide kullanın motorizlemesi çok keyiflidir tavsiye ederim
O söylenmez. Söylersem kendimi ifşa ederim.Hem internetten tanis hem ilk gorusmede yaramazlikta yapmistin olacak sey mi![]()
He bide o hobi neymis cok merak ettim
Flörtöz olunmaz doğulurNasil flörtöz olunur peki? Ben utaniyorum erkeklerle konusurken konuscak bir sey bulamiyorum
Kiz bende cody cross tan bahsediyon sandim
O söylenmez. Söylersem kendimi ifşa ederim.
Bunu her soruşunda söylüyorum ilk görüşmede değil ilk randevuda. İkisi arasında dağlar kadar fark var.
Kahve içmeye davet etti yemekten sonra napiiimCiddi mi? İlk günden mi? Aşırı heyecanlı. Çok isteyip yapamadığım şey.
Kahve içmeye davet etti yemekten sonra napiiim![]()
Haha çok iyimiş bunu bunu kullanayım ben. Bi de şu seinfield’i izleyeyim artıkSeinfield'in bir bölümünde diyordu ki "Coffee is not Coffee". Yemeğin üstüne kahve gibisi yoktur
![]()
Vaaay patron karısıÇalıştığım ofise ortak oldu. Sonra ortağin payını da alıp kendi tek başına patron oldu. Sonra da beni aldı![]()