Eşlerinizi şımartır mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Eşlerinizi şımartır mısınız ve
sizce erkeklere fazla ilgi göstermek, yuzune bakip biraz bisey hissederseniz hemen moralin mi bozuk demek, atiyorum sigara icerken hemen kultablasini onune koymak, havlusun eline vermek vs vs bu tur ilgili davranislar iyi mi kotu mu? Yani simarip size ilgisini keser mi yoksa size daha mi cok deger verir

bence bu erkeğine göre değişir, değer bilen biriyse size daha da çok bağlanır, fedakarlıklarınızı görür, bilmeyen biriyse anlamaz. anlayana sivrisinek saz hesabı...

şımartırım ama dozunda kullanırım bu sevgımı,,,benım için şımartmak onun ayakçılıgını yapmak yada hayatını kolaylaştırmak yönunde degılde genelde kendını tıpsız sanan eşımi övmek,gıdıklamak,kahvaltı hazırlamak, eşşek şakaları ,telefon sapıklıgı yapmak gıbı şeyler olur. kaydirigubbakcemile3

tuçe ye katılıyorum.bizim eşimizle birbirimize yaptıklarımızı başkaları birbirine yapsa,eminim dozunu kaçırır ki çevremde örneği çok.ben de eşimi şımartırım fazlasıyla,o da beni.3,5 senedir de şımarmadı ,ben de öyle.kişiye bağlı sanırım.

Empati yaparak düşündüm de...Eşim bunları bana yapıyor,ben hiç şımarmıyorum,ona karşı ilgimde de herhangi bir azalma olmuyor.:1hug:
Demek ki ,o da şımarmaz ben bunları yapsam.Gerçi ben hamarat değilim o ayrı konu.kaydirigubbakcemile3

şımartmak değil de;ilgiliyim diyelim..
fırsat buldukça(özellikle son zamanlarda)onun yaptıklarıyla ilgilenmeye çalışıyorum.

Bence erkekleri pek şımartmaya gelmez. Hemen "ulan ben ne adammışım" triplerine girebilirler. Herşey dozunda :mymeka:

aynısını yazacaktım, erkeğine göre değişir tabi ama burada okuduklarımızdan da anlıyoruz ki erkekler öyle çok şımartılmaya gelmezler, zaten müsaitler şımarmaya, fazla abartmamak lazım

ben elimden geldiğince evde huzurlu rahat olması için çalışıyorum
biliyorumki işi çok yorucu ve stresli
buğüne kadar şımarma belirti olmadı ama
diyor işteyken keşke evimd eolsaydım diye
aklımdan çok geçiyor diye.

bebegımız olmadan once esımle cok ılgılenırdım herseyıyle uzerıne tırerdım ama bebekten sonra kendıme bıle zaman ayıramazken esıme hıc ılgı gosteremıyorum.ama esım bugune kadar hıc sımarmadı.gosterdıgım tum ılgının karsılıgınıda cesıtlı surprızlerle aldım

Adı üzerinde ''şımarmak'',şımartmam yoksa hemen havaya girer.O beni şımartsın.

ben şımartırım oda şımarır
ama benim kendimi geri çektiğim bir andada
o beni şımartır bende şımarırım kaydirigubbakcemile3

Şımartmayı gönül almak,ruhunu okşamak,gözlerinin içini güldürmek ve onu karşılık beklemeden yürekten gelerek mutlu etmek istemek olarak açarsak Evet ben şımartıyorum diyebilirim:)
Zaman zaman yaparım bunu ve inanılmaz hoşumuza gider..Bizler birbirimize Rabbimizden emanetiz çünkü,fazla abartmamak ve yapmacıklıktan uzak kalmak kaidesi ile ilişkimizi renkli tutmak ve tazelemek adına ,gözlerinin içine bakıp,elimden gelenin en iyisini yaparım..
İfrat ve tefriti unutmayarak tabi..
Çünkü o bunu hak ediyor..
Erkekler fıtrat sevilmeye,sarılmaya,güzel sözler duymaya bayılır,benlikleri coşar..
Kadınlar kadar olmasa da severler işte..:)
Bazen onlar şımartır bazen biz hayat böyle güzelleşip anlam kazanıyor
yeter ki kadir kıymet bilelim..

Ne havalara uçurur ayaklarını yerden keserim ne de ilgisiz yalnız bırakırım herşey dozunda. Sevmem erkek şımartmayı adı üstünde erkek şımarık erkek mi olurmuş. ben sevmem çok istyorsa beni şımartsın...

:1shok: çok sert yazdım bea :d:d

şımartıyoorum:)

geceleri pijamasız girer yatağa hep ben giydirirm.en azından üst pijamasını illa ki.. yoksa kolları tutulucak. sabahları çoraplarını hep ben giydirirm. o banyodan çıkıncaya kadar çamaşırlarını bir kenera ben koyarım. yoksa çekmeceyi açıp almaz.gece su ister ben içirirm. ellerini kullanmmaz.

onu bebekler gibi şımartıyorum. tabi aynı şekilde o da beni..

okadar da degıl canım.oldu olacak ayakta yıkayalım sımartacagız dıye.hersey dozunda ve yerınde olmalı.ılgı alaka uzerımde oldukca sımartıldıgım surece bı problem yok karsılıgını alır muhakkak...

sadece evlilikte değil,her insanı fazla şımartırsanız tepenize çıkar..onun için arada olcak tam olcak..sürekli olursa alışkanlıga döner kıymeti kalmaz..:):)

sadece evlilikte değil,her insanı fazla şımartırsanız tepenize çıkar..onun için arada olcak tam olcak..sürekli olursa alışkanlıga döner kıymeti kalmaz..:):)

aynen katılıyorum.
bana gelince 3 çocuğum var kendime bile özenemiyorum eşimin üstüne hiç düşemem:dilcikar:eşim sağolsun burda yazılanların çoğunu kendisi benden istiyo zaten kıyafetlerini getirmemi suyunu çayını doldurmamı:bbo:ama kendisi 7 yıllık evliliğimde bir kere bile çayımı doldurmadı:jeyyar:neyini şımartayım ki ben bu adamın:1closedeyes:zaten şımarmış şımarabileceği kadar tepeme çıkmasına gerek yok:1no2:
kısacası erkeklere ne yaparsanız vazifeniz gibi görüyolar takdir etmiyolar tabi hepsi böyle demiyorum ama çoğu böylea.s

offf hemde nasıl... bayılırım...

erkege göre değişir bence de...mesela benim nişanlım ilgiyi abartınca şımarıyor havalara giriyor..bulunmaz bursa kumaşı oldugu hissine kapılıyor...denemek lazım tabi...şımarmıyorsa şımartın...ayrıca siz onu şımartınca o da sizi el üstünde tutuyorsa devam edin yoksa bi anlamı yok her sey karşılıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…